Vit Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Na tom NATU jim to sluší asi nejvíce Díky, taky mi to tak připadá. Ty jsou dost dobrý...ačkoli jsem nebyl příznivcem, tak mě chytly..a dovolte skromný dotaz..kde je sehnat..a cenově s ohledem na značku by mohly být přijatelné..což Hodinky jsou z tohoto WEBu ale vidím, že ty moje už nejsou v prodeji. Různé poljoty s budíkem jsou i na Ebay ale ten můj typ jsem tam zase nenašel, že by to byla rarita .... Vite, prosímtě, a jak vlastně vzniká zvuk budíčku, co bije do čeho? - dík Kladívko (modrá šipka) tluče do kovadlinky (žlutá šipka). Kovadlinka je skleněný váleček (průměr 1-2mm, výška do 3mm) vystupující z proskleného dýnka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Víte, děkuju, takže ozvučnice je klasicky víčko/pouzdro hodinek, akorát ten kolík, do kterého bije kladívko, se maskuje pod průhledným víčkem .-)Obdivuju současná lepidla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Ty jsou dost dobrý...ačkoli jsem nebyl příznivcem, tak mě chytly..a dovolte skromný dotaz..kde je sehnat..a cenově s ohledem na značku by mohly být přijatelné..což Nasiel som ich na http://www.vostok-watches.com/ myslim ze predajca je v pohode a niekto z fora tam uz aj nakupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzi Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Ten zvuk by mě také zajímal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rammi Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 no, jsou úplně parádní... první fotka mě neoslovila, ale všechny další už ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Všechno jednou končí....Včera jsem se s těžkým srdcem s těmito hodinkami rozloučil. Šlo o bleskový prodej, díky kterému jsem si mohl dovolit koupit, co jiného, než jiné, samozřejmě dražší hodinky.Hřeje mě pocit, že hodinky skončily v dobrých rukou.Tímto bych rád poděkoval místnímu členovi Radimovi za dobrý a rychlý obchod.Budu se těšit na jeho postřehy v tomto , teď už jeho vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se