Mabob Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ahoj, jsem 14 dní zapsaný na čekací listině na nové Explorery 1 rolesor Je tady více podobných nadšenců pro tyto hodinky s šířkou pouzdra 36mm event. zapsaných na čekací listině ? Máte nějaké tipy/odhady, jak dlouho na ně budu čekat? Já doufám, že budou do Vánoc Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Do vanoc budou urcite, otazka je do kterejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mabob Odesláno 26. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Dostaly me poprve v zivote v kombinaci se zlatem a to jsem myslel ze me tato kombinace navzdy mine protoze byla mimo muj leta pestovany vkus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tak Rolesor Expy 36mm by mohly bejt i do těch letošních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Včera som bol vo Viedni u Wagnera, povedali mi, ze čakacia doba u nich na Explorer I je dva roky Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Nic se nezměnilo. Byl jsem tam v sobotu a taky jsem dostal odpověď, že bych musel počkat přibližně dva roky. Měli obě verze, ale samozřejmě jen předváděcí kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se