Rendy0 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) Dobrý den, rád bych Vás poprosil a posouzení, zda se jedná o fake nebo ne a případně zda se dá takto určit přesněji model. Jsou údajně z pozůstalosti a cena je podezřele nízko (co jsem se díval, tak by v takovém stavu mohli mít cenu cca 15 - 25k pokud jsou origo?)... Upraveno 28. června 2021 uživatelem Rendy0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabin Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Originalni budou, toho bych se nebal. Cenu bych videl spis tak na pulce, teda 8-10. Ale treba se mylim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 By som povedal, ze aj to je vela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Jsou to Omegy ze sedmdesátých let minulého století. Něco z řady 136.0102. Možná je jiná korunka, možná je jen blbě nafocená. S cenou je to těžké. Zadej si referenci do chrono24 a odečti třetinu z poptávaných cen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Nechci zakládat nové téma a tady se dotaz myslím hodí. Co si myslíte o těchto hodinkách? https://www.chrono24.com/omega/geneve--id25569211.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Co mas na mysli? Original su, ostatne info mas v popise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 I za mne ok. Podezření žádné. Proč se ptáš, co se Ti na nich nezdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Děkuji za reakce. Nezdá se mi hlavně cena, jsou zhruba o 200 EUR levnější než podobné kousky na chrono24.cz. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Jsou to male hodinky, neni to automat, Pokud se ti cena zda nizka, nabidni mu vic, zlobit se nebude;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Já vím, mám raději ruční nátah, je to pro mě takový ranní rituál. Navíc vše nad 39 milimetrů mi připadá moc. Takže pro mě ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se