Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hľadal som a nikde som nenašiel, tak som sa rozhodol pridať sem môj najnovší prírastok. Tesne pred dovolenkou som si kúpil Helm Komodo od americkeho microbrandu a následne so mnou stravili pobyt pri mori.

Musím povedať, ze sú to skutočne vydarený kúsok. Aj napriek menším rozmerom v priemere pôsobia na ruke mohutne.

Nosia sa velmi dobre ale na zápästí ich je cítiť.

Jedinú výhradu čo mám je giganticka spona ťahu kvôli čomu ich nosím zväčša na gume alebo na NATO.

Spracovanie je na výbornej úrovni a čitateľnosť času je skutočne excelentná vrátane lume.

20210719_191212.jpg

Odesláno

@MazziMaster Helmy jsem okukoval už někdy při svých začátcích tady na fóru. Občas se na jejich web mrknu. Myslím, že nejsou vůbec špatné.

Co se týká pocitu na zápěstí - to v téhle třídě budeš cítit všechny mechanické potápky. Leda, že bys pořídil nějaké titanovky, tam by šla váha dolů:)

Hlavně ať slouží!

Odesláno (upraveno)

@sodekcz nosím väčšinou divery takže som rád keď ich je na ruke cítiť...pre mňa to nie je nevýhoda 🙂 človek má potom ozaj pocit, že hodinky vydržia aj nukleárny výbuch.

@Daemonultimate Mám sponu s diver extension a tá je až nepohodlne dlhá a mohutná. Mne sa to zle nosilo.Inak sa mi tiež hodinky veľmi páčia na kove, preto som objednal minimalistickejšiu sponu a vyskúšam to s ňou keď dorazí.

Celkove by som ešte doplnil, že aj Seiko NH35 čo je v nich je pekne vyladený a za 2 týždne nosenia mi spravil priemer 2,1s/d.

Upraveno uživatelem MazziMaster
Odesláno

@MazziMaster k vyladěnosti gratuluji, to je u NH35 docela pěkný výkon. Jestli chceš vyzkoušet další kladiva, mrkni na Aragony. Ale upřímně řečeno, Helmy mají subjektivně lepší design. Ne až tak do cirkusu. Tedy potápky mají potápky, to ujde. Měl jsem a vypadaly dobře. Ty ostatní kousky občas člověk valí oči.

Odesláno

@MazziMaster Krásný kousek, vypadá parádně zpracovaný, čitelný, a na té gumy je to TOPovka! Jak píše kolega, zrovna ty Aragony třeba Divemastery jsou dobrá kladiva, shodou okolností můj první kousek pořízený v zahraničí, také v oranžové😁

Odesláno (upraveno)

@sodekcz Vyladenosť pokračuje. Naozaj ide pekne. Mám ešte iné hodinky s týmto strojčekom a tiež ide podobne, takže voči NH35 nemôžem mať žiadne výhrady.

@nizkotucnytvaroh Dizajnovo sú naozaj vydarené. Toto im musím kvitovať. Každá línia púzdra, veľmi dobrá luneta a čitateľnosť...a mňa najviac oslovuje spracovanie dátumu na šiestej hodine. Ozaj vkusné. Keby bol dátumovník s lumi číslami, tak by to bolo dokonalé.

V poslednej dobe dostávajú veľa priestoru na zápästí oproti ostatným dovtedy obľúbeným kúskom. Zväčša na NATO strapoch.

Upraveno uživatelem MazziMaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...