Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 hodinami, shewcza napsal:

Paráda, gratuluji jsou to fakt skvělé hodinky. Mám pro Sinn slabost od toho co jsem poprvé "čuchnul" k 556i.

Souhlas 🙂 Pořídil jsem 556a a potom k nim U50. Teď už jsem spokojený parchant 🙂

Odesláno
před 18 minutami, (z)denny napsal:

Souhlas 🙂 Pořídil jsem 556a a potom k nim U50. Teď už jsem spokojený parchant 🙂

Tak to máme stejnou (skoro) dvojku. Jen já ve větším provedení. K 836 jsem vzal  U1

Odesláno

Ako byvaly majitel U1 sa pripajam ku gratulacii. A zaroven je to sol do rany, kedze som vo chvilkovom rozpolozeni moje LE predal a doteraz to lutujem.
Aj ked...malo to cele zaujimavy pribeh. Chlapik v amerike ich predal druhemu chlapikovi v amerike. Ten ich vymenil s Instantom. Nasledne ich tu vlastnili asi dalsi dvaja "magori" a dostali sa ku mne. A odo mna ich kupil ten prvy clanok retazca v amerike. Vlastne, ono to tak malo byt.

Odesláno
před 9 minutami, EpsteinBarr napsal:

Ako byvaly majitel U1 sa pripajam ku gratulacii. A zaroven je to sol do rany, kedze som vo chvilkovom rozpolozeni moje LE predal a doteraz to lutujem.
Aj ked...malo to cele zaujimavy pribeh. Chlapik v amerike ich predal druhemu chlapikovi v amerike. Ten ich vymenil s Instantom. Nasledne ich tu vlastnili asi dalsi dvaja "magori" a dostali sa ku mne. A odo mna ich kupil ten prvy clanok retazca v amerike. Vlastne, ono to tak malo byt.

Tak to byly takové globální putovní hodinky. To k nim má původní majitel aspoň hezký příběh....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...