(z)denny Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Odesláno 4. září 2021 před 14 hodinami, shewcza napsal: Paráda, gratuluji jsou to fakt skvělé hodinky. Mám pro Sinn slabost od toho co jsem poprvé "čuchnul" k 556i. Souhlas Pořídil jsem 556a a potom k nim U50. Teď už jsem spokojený parchant
bacil.357 Odesláno 4. září 2021 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2021 před 18 minutami, (z)denny napsal: Souhlas Pořídil jsem 556a a potom k nim U50. Teď už jsem spokojený parchant Tak to máme stejnou (skoro) dvojku. Jen já ve větším provedení. K 836 jsem vzal U1
EpsteinBarr Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Odesláno 4. září 2021 Ako byvaly majitel U1 sa pripajam ku gratulacii. A zaroven je to sol do rany, kedze som vo chvilkovom rozpolozeni moje LE predal a doteraz to lutujem. Aj ked...malo to cele zaujimavy pribeh. Chlapik v amerike ich predal druhemu chlapikovi v amerike. Ten ich vymenil s Instantom. Nasledne ich tu vlastnili asi dalsi dvaja "magori" a dostali sa ku mne. A odo mna ich kupil ten prvy clanok retazca v amerike. Vlastne, ono to tak malo byt.
bacil.357 Odesláno 4. září 2021 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2021 před 9 minutami, EpsteinBarr napsal: Ako byvaly majitel U1 sa pripajam ku gratulacii. A zaroven je to sol do rany, kedze som vo chvilkovom rozpolozeni moje LE predal a doteraz to lutujem. Aj ked...malo to cele zaujimavy pribeh. Chlapik v amerike ich predal druhemu chlapikovi v amerike. Ten ich vymenil s Instantom. Nasledne ich tu vlastnili asi dalsi dvaja "magori" a dostali sa ku mne. A odo mna ich kupil ten prvy clanok retazca v amerike. Vlastne, ono to tak malo byt. Tak to byly takové globální putovní hodinky. To k nim má původní majitel aspoň hezký příběh....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se