People Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) zaujimala by ma realna farba ako vyzera ten wolfram. bude m6/m7/m8 v lestenej alebo brusenej uprave? Mam rad leskly vzhlad hodiniek a chcem si zarezervovat nejaky model od lumtecu, ale z tych pocitacovych skic sa velmi tazko rozhoduje. Pozdavaju sa mi B3, zaujali ma aj m7/m8 a najidealnejsie by boli m16 ale lestene. no a teraz si vyber... Kedy budu nejake realne fotky? Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem People
People Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 odpovedal som si sam, no co uz... zarezervoval som si m8 btw uz takmer mame cifernik nadherny, ze?
Vit Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) odpovedal som si sam, no co uz... zarezervoval som si m8 btw uz takmer mame cifernik nadherny, ze? Kde jsi vzal ty fotky? (díky za ně) Včera jsem se díval na ofic. stránky L-T a M8 už byly označeny jako vyprodané. Dnešní stav: 2009 Tungsten M list. M6 - 21/100 left. M7 - 45/100 left. M8 - SOLD OUT! EDIT: Doufal jsem ale, že barva indexů bude víc do žlutozelena, jak bylo uvedeno na počítačových vizualizacích. Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Vit
People Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) fotka bola z watchandclockforum, boli tam fotky a aj ostatnych cifernikov, ale nejako zmizli. Cifernik este nebol v 100percetnom konecnom stave. Ja som si zarezervoval m8 z europskej stranky lumtecu. Prisiel mi aj potvrdzujuci mail od K&B time. Velmi tomu tiez nerozumiem, ze ako to maju spravene, lebo v usa je fakt sold out a v eu je dnes 16/100 a ja som ich rezervoval pred 4dnami, tiez za stavu 16/100. Dufam, ze moja rezervacia plati a ze sa hodinky k mne dostanu, to by som bol velmi sklamany. Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem People
Vit Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) fotka bola z watchandclockforum, boli tam fotky a aj ostatnych cifernikov, ale nejako zmizli. Cifernik este nebol v 100percetnom konecnom stave. Ja som si zarezervoval m8 z europskej stranky lumtecu. Prisiel mi aj potvrdzujuci mail od K&B time. Velmi tomu tiez nerozumiem, ze ako to maju spravene, lebo v usa je fakt sold out a v eu je dnes 16/100 a ja som ich rezervoval pred 4dnami, tiez za stavu 16/100. Dufam, ze moja rezervacia plati a ze sa hodinky k mne dostanu, to by som bol velmi sklamany. Možná mají produkci rozdělenu na jednotlivé světadíly. Nebo si evropská pobočka zarezervovala u americké určitý počet kusů, a ještě má 16 volných. Nebo v tom mají bordel. (doufám, že ne, taky mám jedny objednané) EDIT: co říkáte na tu bílou barvu, to jsem jediný, komu se nelíbí? Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Vit
Vit Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Možná mají produkci rozdělenu na jednotlivé světadíly. Nebo si evropská pobočka zarezervovala u americké určitý počet kusů, a ještě má 16 volných. Nebo v tom mají bordel. (doufám, že ne, taky mám jedny objednané) EDIT: co říkáte na tu bílou barvu, to jsem jediný, komu se nelíbí? Tak si odpovím sám: The color of the GX lumi is the same as C3. It's hard to photograph when it's not in the watch. Same color like the M1/M2/M5/B1 lume. Pro ty kteří umí anglicky ještě hůř než já (myslím, že takoví lidé snad ani neexistují): barevný odstín GX lumi těžké nafotit, ale je stejný jako u C3 (viz modely M1/M2/M5/B1). Jirko (případně jiní majetelé uvedených modelů), je v reálu ta barva bílá nebo nažloutlá? Na první straně tohoto vlákna se mi na jedněch hodinkách (B1) jeví jako bílá a na M1 zase jako nažloutlá. Děkuju za odpověď.
Jaem Odesláno 23. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Pozeram sa na svoje M2 a urcite ta farba nie je biela, ma skor zeleno-zlty nadych, resp. jemny pistaciovy...
Vit Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) Pozeram sa na svoje M2 a urcite ta farba nie je biela, ma skor zeleno-zlty nadych, resp. jemny pistaciovy... Děkuju, hned jsem klidnější. EDIT: Teď sleduju, že jsi se zaregistroval přesně o dva měsíce později než já. Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Vit
People Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 tak som sa informoval, ze ako je to s rezervaciami. Vaša objednávka je samozrejme zaregistrovaná. Na európskej stránke sa aktualizuje stav kusov raz týždenne preto sa stav este nezmenil. Zásoby máme rozdelené pre trh v USA a pre trh v Európe a v Európe máme k dispozícii ešte 14 voľných M8. V USA sú už kompletne rezervované!
Jaem Odesláno 23. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 EDIT: Teď sleduju, že jsi se zaregistroval přesně o dva měsíce později než já. Bol to stastny den pre mna, ale pre moje konto to uz take stastne nebolo
Pe3xxx Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Ahoj, par obrázkov ako by to mohlo vyzerať s LÜM-TEC-mi v krátkej budúcnosti. Pre úplnosť dodám že sa jedná o projekt založený na hlasovaní členov LÜM-TEC fóra o tom ako majú/mohli by vyzerať nové modely. Dizajn je 100%-ne založený na hlasovaní/komentároch/nápadoch členov LÜM-TEC- fóra! Ja osobne si myslím že sa máme na čo tešiť aj keď proti gustu žiaden dišputát Robert K&B time
Harry Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Tak ty druhý jsou docela pecka... Krátká budoucnost - nějaké detaily by nebyly? Tohle mne začíná docela zajímat... A co stroje?
People Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 lumtec umozni vyrobit jeden model na zaklade navrhu fanusika znacky. Tieto vsetky su predbezne navrhy, ziadne detaily k nim nie su. pridam aj ja este jeden.
kejklik Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Jirko (případně jiní majetelé uvedených modelů), je v reálu ta barva bílá nebo nažloutlá? Na první straně tohoto vlákna se mi na jedněch hodinkách (B1) jeví jako bílá a na M1 zase jako nažloutlá. Děkuju za odpověď. Studoval jsem barvu za umělého i denního světla a rozhodně není bílá. Za umělého jde do zelenkava, ale to je tím, že už začíná sví***. Na denním světle je barva hrozně světlounce žlutá s nádechem do zelenkava.
kejklik Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Zase jsem rychlejší, než zastupotechna pro zeměkouli mimo USA a Filipíny. Chris zveřejnil fotky definitivního futrálu "wolframovek". . Informace jsou zde: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...f70f660484bfe33 These are pics from the tungsten case factory i received just now. The finish will be more refined for production, this is to confirm the mold Looking nice and beefy! Weight estimate is 153 grams for the watch head only. NOTE: caseback will be brushed finish and engraved. Shows polished in the sample. Here is what the lower case portion without the bezel looks like straight out of the mold before polishing. looks black
New Milis Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Zase jsem rychlejší, než zastupotechna pro zeměkouli mimo USA a Filipíny. Chris zveřejnil fotky definitivního futrálu "wolframovek". . Informace jsou zde: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...f70f660484bfe33 These are pics from the tungsten case factory i received just now. The finish will be more refined for production, this is to confirm the mold Looking nice and beefy! Weight estimate is 153 grams for the watch head only. NOTE: caseback will be brushed finish and engraved. Shows polished in the sample. Here is what the lower case portion without the bezel looks like straight out of the mold before polishing. looks black Možná by se mě to líbilo i v tom surovým stavu, nevopracovaný.. To by byl výstřelek!
Baker Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Možná by se mě to líbilo i v tom surovým stavu, nevopracovaný.. To by byl výstřelek! To je fakt, vypada to super, ale zrejme tam budou dost ostry hrany.
kejklik Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Pokud tady někdo komunikuje plynně englicky, zkuste učinit dotaz, zda by kusy pouzdra nemohly zůstat jen ohraněné, bez broušení a leštění. Třeba vnější strany a vršky nožiček nebo kus na boku pouzdra. Jinak obrázek surového kusu nasvědčuje práškové metalurgii (zapečeno ve formě).
Vit Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 To je fakt, vypada to super, ale zrejme tam budou dost ostry hrany. Už jsem se na to zeptal, Bakere dík za postřeh. (vzpomínám si, že jeden majitel si tu na nějakou ostrou hranu stěžoval) Jirko díky za odkaz, nevím, proč Ray vytvořil nové vlákno, když už tam jedno, které se věnuje této limitce je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se