Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
No mi to hlavně přijde, že se tady sčítá účet bez hostinského. Nějaká měna se nahromadí, to jo, ale chtělo by to nějaký tahák na cestu. Já jsem v podstatě rozhodnutej na osobní odběr ...

Robert (KaB) s tím osobním odběrem počítá, i s prezentací dalších modelů, přímo na srazu v Uh. Hradišti.

Už se na to těším.

EDIT: Zpráva od Roberta: Dodanie ostava to spomenute predlzene na povicu az koniec augusta.

Upraveno uživatelem Vit
  • Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

ďakujem Jaem za vysvetlenie súčtu výslednej ceny v USD!

ďakujem Vit za tvoju podporu a pomoc veľmi si toho vážim!

Cenotvorba kde čiselna hodnota ostane rovnaka a zmeni sa len mena vznikla uz na uplnom zaciatku nasej spolupráce s výrobcom. Ten kurzovy rozdiel casom vsak tak narastol, ze zakaznici a to hlavne z anglicka zacali u nas rusit rezervacie resp. nas ziadali o presmerovanie rezervacií do USA.

S cenami sme museli nieco spraviť a kedze v Európe je LEN cca 65 ľudí, ktorí vlastnia niektory z modelov 2008 dohodli sme sa na znizeni ceny dokonca trosku pod uroven v USA (samozrejme po zapocitani, postovneho, dane, cla a cesty na colny úrad). Pred-objednavkove ceny sa po vyrobení zvýšia v USA o cca 200 USD.V Európe udržíme nižší nárast. Fakt, že sa jedná o úzko limitované edície, spôsobuje že jednotlivé časti hodiniek sú o cca 60% drahšie ako by tomu bolo pri vyšších počtoch. Výhodou je že p. Wiegand si vie rýchlo urobiť veľmi dobrý vzťah a výrobcovia sú ochotný robiť rôzne ústupky a vyrobiť pre neho napr. 300 wolfrámových púzdier, čo by poďla toho, čo mi napísal výrobca neurobili asi pre nikoho a to vo vynikajúcej cene a v najvyššej kvalite. 100 číselníkov pre jeden model kde minimálna objednávka u výrobcu číselníkov je 3000 ks. Zaujímavé ako sa robia ústupky, keď výrobcovia veria že sa rodí niečo zaujímavé čo im neskôr prinesie zisk. ;)

Výrobca veľmi dobre chápe, že najlepšou reklamou sú samotní zákazníci, ktorí hodinky fyzicky majú.

Do Čiech sa veľmi teším a zúčastním sa niekoľkých zrazoch chronomagu vo viacerých mestách, ktoré mi poradil Vit. Bude to veľmi dobré, pretože na českých zákazníkoch nám veľmi záleží.

Dodanie modelov Tungsten sa posunulo, ako to už Vit uviedol na polovicu až koniec Augusta. Plán výrobcu bol koniec Júla, ale v poslednej chvíli sa zmenil dodávateľ ručičiek na Švajčiarsku spoločnosť, ktorá ich práve teraz vyrába. Do konca mesiaca to bude hotové a budúci mesiac sa bude nanášať Super-LumiNova už so zmesou GX lume. Opravené číselníky prídu rovnako do konca tohto mesiaca, pretože na vzorkách boli niektoré znaky neostré a farby málo sýte, tak sa to muselo prerábať. Môžem však povedať, že p.Wiegand (WCW,LLC.) je z toho posunutia pod veľkým stresom a rovnako si uvedomuje, že zákazníci neradi čakajú, ale chce, aby kolekcia 2009 bola čo sa týka cena a kvalita tou najlepšou na svete.

Modely : B2, B3, všetky modely Lumzilla, bulhead a M-ky by mali byť hotové koncom tohto mesiaca.

ďakujem všetkým

Robert

KaB

Odesláno
Ahoj,

ďakujem Jaem za vysvetlenie súčtu výslednej ceny v USD!

ďakujem Vit za tvoju podporu a pomoc veľmi si toho vážim!

Cenotvorba kde čiselna hodnota ostane rovnaka a zmeni sa len mena vznikla uz na uplnom zaciatku nasej spolupráce s výrobcom. Ten kurzovy rozdiel casom vsak tak narastol, ze zakaznici a to hlavne z anglicka zacali u nas rusit rezervacie resp. nas ziadali o presmerovanie rezervacií do USA.

S cenami sme museli nieco spraviť a kedze v Európe je LEN cca 65 ľudí, ktorí vlastnia niektory z modelov 2008 dohodli sme sa na znizeni ceny dokonca trosku pod uroven v USA (samozrejme po zapocitani, postovneho, dane, cla a cesty na colny úrad). Pred-objednavkove ceny sa po vyrobení zvýšia v USA o cca 200 USD.V Európe udržíme nižší nárast. Fakt, že sa jedná o úzko limitované edície, spôsobuje že jednotlivé časti hodiniek sú o cca 60% drahšie ako by tomu bolo pri vyšších počtoch. Výhodou je že p. Wiegand si vie rýchlo urobiť veľmi dobrý vzťah a výrobcovia sú ochotný robiť rôzne ústupky a vyrobiť pre neho napr. 300 wolfrámových púzdier, čo by poďla toho, čo mi napísal výrobca neurobili asi pre nikoho a to vo vynikajúcej cene a v najvyššej kvalite. 100 číselníkov pre jeden model kde minimálna objednávka u výrobcu číselníkov je 3000 ks. Zaujímavé ako sa robia ústupky, keď výrobcovia veria že sa rodí niečo zaujímavé čo im neskôr prinesie zisk. ;)

Výrobca veľmi dobre chápe, že najlepšou reklamou sú samotní zákazníci, ktorí hodinky fyzicky majú.

Do Čiech sa veľmi teším a zúčastním sa niekoľkých zrazoch chronomagu vo viacerých mestách, ktoré mi poradil Vit. Bude to veľmi dobré, pretože na českých zákazníkoch nám veľmi záleží.

Dodanie modelov Tungsten sa posunulo, ako to už Vit uviedol na polovicu až koniec Augusta. Plán výrobcu bol koniec Júla, ale v poslednej chvíli sa zmenil dodávateľ ručičiek na Švajčiarsku spoločnosť, ktorá ich práve teraz vyrába. Do konca mesiaca to bude hotové a budúci mesiac sa bude nanášať Super-LumiNova už so zmesou GX lume. Opravené číselníky prídu rovnako do konca tohto mesiaca, pretože na vzorkách boli niektoré znaky neostré a farby málo sýte, tak sa to muselo prerábať. Môžem však povedať, že p.Wiegand (WCW,LLC.) je z toho posunutia pod veľkým stresom a rovnako si uvedomuje, že zákazníci neradi čakajú, ale chce, aby kolekcia 2009 bola čo sa týka cena a kvalita tou najlepšou na svete.

Modely : B2, B3, všetky modely Lumzilla, bulhead a M-ky by mali byť hotové koncom tohto mesiaca.

ďakujem všetkým

Robert

KaB

Děkuju za další informace.

Já osobně, jako zákazník, jsem u hodinek ochoten počkat, zejména pokud se jedná o model, který je LE.

Hodinky (na rozdíl od spotřebních a k životu nutných věcí) beru jako věc, kterou nemusím mít hned a rád si na ně počkám.

Zajímá mě výsledná kvalita a spolehlivost.

Jediné co nemám rád, když mě v průběhu čekání nikdo neinformuje o stavu výroby, což se zde naštěstí neděje.

Odesláno
Děkuju za další informace.

Já osobně, jako zákazník, jsem u hodinek ochoten počkat, zejména pokud se jedná o model, který je LE.

Hodinky (na rozdíl od spotřebních a k životu nutných věcí) beru jako věc, kterou nemusím mít hned a rád si na ně počkám.

Zajímá mě výsledná kvalita a spolehlivost.

Jediné co nemám rád, když mě v průběhu čekání nikdo neinformuje o stavu výroby, což se zde naštěstí neděje.

Jak tak sleduju vývoj kurzu dolaru i eura, můžeme být rádi, že se hodinky opozdí ......

:smile_anim:

Snad to nenabere opačný směr.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

včera v popoludňajších hodinách nám výrobca hodiniek LÜM-TEC oznámil, že dátum ukončenia produkcie prvých modelov 2009 sa posunie na 1-2 septembrový týždeň. Zdržanie je spôsobené zmenou dodávateľa ručičiek a to na poslednú chvíľu.

Za vzniknuté posunutie termínu sa v mene výrobcu ospravedlňujeme a veríme, že toto posunutie bude mať pozitívny vplyv na kvalitu modelov LÜM-TEC.

Všetky ostatné časti hodiniek okrem spomínaných ručičiek sú už u výrobcu a kompletizujú sa.

s priateľským pozdravom

Robert

pripájam par fotiek wolfrámového púzdra.

post-2153-1248797766.jpgpost-2153-1248797780.jpg

post-2153-1248797791.jpgpost-2153-1248797804.jpg

post-2153-1248797817.jpgpost-2153-1248797828.jpg

Upraveno uživatelem Pe3xxx
Odesláno
No, já myslím, že to vypadá dost dobře. Termín neřeším...sem ale docela zvědavej..

Souhlasím s tebou Radime.

:crying_anim:

Tak mi připadá, že když si v poslední době vybereme my dva hodinky, tak se na ně čeká (viz Precisty PRS 20).

Asi si koupím box na hodinky, ať mi to čekání lépe utíká ....

Odesláno
Tak jsem prošel vlákno a když jsem viděl pouzdro na LÜMzillu, tak jsem si sednul na zadek. To je parádní nálož :)

Akorát na mojí pazouru. Chjo, to je zas dilema ...

To je věčný dilemáto:

napřed byly Samuraiky strop, pak Suma, , "47"-ky pilotky... teď mám Tritony, to byl knedník na ruce.. a teď sou to takový " pokojovky". ale je fakt, že mám metr devadesát a metrák živé váhy..

To Vít: ty PRS20 se mě po "upgrejdu" trochu ochladily, nějaký problémky, s cifrem, s uchycením pásku..A tohle mi připadá jako solidní náhrada polštářkovýho pouzdra..

Navíc ten materiál, ten materiál!!!

Jen se koukám, sou trochu utopený dírky na stěžejky..

Hele a nestálo by to za to, když už čekáme, provést nějakou individualizaci??

Odesláno
.......

Jedině na ručičkách - ty jediné ještě nejsou hotové.

Odesláno
Tak nic. Klidně se snesu se sériovkou a s tím, že po světě běhá 100 maníků se stejným železem na ruce.

Je to masovka, jen na Zlínsku je budou mít dva lidi.....

:sad01_anim:

Odesláno

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Já do Tebe nechtěl šťourat, ale je to tak..

Proto sem si říkal, jestli si je nenechat nějak "poškrábat" aby jsme si je v tom chumlu rozeznali.. :speak_cool:

ale ta naděje, že na sebe neřízeně narazíme je i tady na dědině minimální.. :lol2: jedině tradiční :cheers:

Odesláno (upraveno)
:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Já do Tebe nechtěl šťourat, ale je to tak..

Proto sem si říkal, jestli si je nenechat nějak "poškrábat" aby jsme si je v tom chumlu rozeznali.. :speak_cool:

ale ta naděje, že na sebe neřízeně narazíme je i tady na dědině minimální.. :lol2: jedině tradiční :cheers:

Jasně, aspoň můžeme dávak k lepšímu historku: Tyto hodinky má jen 100 lidí na světě, z toho dva ve zlínském kraji a jeden v Liberci (Kejklík) (teda pokud nevycouval.

:smile_anim:

EDIT: Kolik nás tu vlastně na wolframovou limitku čeká?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)
To je věčný dilemáto:

napřed byly Samuraiky strop, pak Suma, , "47"-ky pilotky... teď mám Tritony, to byl knedník na ruce.. a teď sou to takový " pokojovky". ale je fakt, že mám metr devadesát a metrák živé váhy..

To Vít: ty PRS20 se mě po "upgrejdu" trochu ochladily, nějaký problémky, s cifrem, s uchycením pásku..A tohle mi připadá jako solidní náhrada polštářkovýho pouzdra..

Navíc ten materiál, ten materiál!!!

Jen se koukám, sou trochu utopený dírky na stěžejky..

To je přesný. Já měl teda nejdřív "47" a pak teprve Monstra. Ty jsou na tahu slušnej kus železa, ale teď už mi připadají takový podměrečný. Prostě "50" je jednoznačně výzva.

Pak už jen "55" Arista, co má Onion. Ty mě taky berou.

A pak už jen prášečky a gumový hrabičky :)

edit: pravopis

Upraveno uživatelem Churchill
Odesláno
Ahoj,

včera v popoludňajších hodinách nám výrobca hodiniek LÜM-TEC oznámil, že dátum ukončenia produkcie prvých modelov 2009 sa posunie na 1-2 septembrový týždeň. Zdržanie je spôsobené zmenou dodávateľa ručičiek a to na poslednú chvíľu.

Za vzniknuté posunutie termínu sa v mene výrobcu ospravedlňujeme a veríme, že toto posunutie bude mať pozitívny vplyv na kvalitu modelov LÜM-TEC.

Všetky ostatné časti hodiniek okrem spomínaných ručičiek sú už u výrobcu a kompletizujú sa.

s priateľským pozdravom

Robert

pripájam par fotiek wolfrámového púzdra.

Roberte, nešlo by zjistit, jakou hmotnost má pouzdro a tah?

Fotky tahu, kalibru a korunky by také nebyly špatné.

děkuju (jsem hold zvědavec) :taz:

Odesláno
Tak jsem prošel vlákno a když jsem viděl pouzdro na LÜMzillu, tak jsem si sednul na zadek. To je parádní nálož :)

Akorát na mojí pazouru. Chjo, to je zas dilema ...

Pár obrázkov LÜMzilla: :) Toto je len prototyp s číselníkom z modelu M4. Použité číselníky budú mať hrubé očíslovanie (čísla na vzoroch boli naozaj dosť hrubé preto po nanesení takej vrstvy GX to musí naozaj parádne svietiť)

post-2153-1248949022.jpg

post-2153-1248949054.jpg

post-2153-1248949068.jpg

prvý vzor číselníku pred dotiahnutím všetkých detailov:

post-2153-1248949344.jpg

Robert

Odesláno (upraveno)

psst! par obrazkov EURO zilla EXKLUZÍVNE pre CHRONOMAG!!!! Vyrobených 50 kusov len pre európsky trh!

post-2153-1249287119.jpg

post-2153-1249287140.jpg

post-2153-1249287158.jpg

post-2153-1249287170.jpg

Robo

Upraveno uživatelem Pe3xxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...