Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

"Hezké počtení, pánové, rád bych vstoupil se svojí troškou do mlýna. A sice, myslím, že čím víc piv, tím větší fantazie a krásnější ženy.

Obávám se, že i s těmi milovanými hodinkami to bude podobné.

A za poslední. V tomto velkém a šíleném světě snad už vše bylo, vše někomu něco připomíná a někdo někoho chca či nechca vykrádá.

Takže END, já to řešim nebudu, dospěl jsem k libí/nelibí, chci/nechci, koupím/nekoupím.

QUOTE(Jaem @ 18.11.2008 - 19:06) 208821[/snapback]Porovnavat "vlastnu cestu" hodiniek Moon DNA od Romaina Jeroma, ktorych cena zacina na 15 000 $ s maloseriovou vyrobou, ako je Lum-Tec? Ak to bol for, tak je dobry, ak to vsak myslis vazne, tak...

.... já jsem o ceně nepsal ani slovo - je to vzhledu,designu jak kdo chce - když chceš něco prodávat tak musíš být jiný, jinak prodáš H***O - kopírovat umí každý hejhula bez fantazie a každý hejhula bez fantazie si to koupí - i když "hezký holky jsou taky pro chlapy bez fantazie" Posted Image

Odesláno

HMM, modré svícení, začnu pátrat, a cítím, že mám novou úchalku.

Ahoj,

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za priazeň pri rezerváciách modelov LÜM-TEC - M6,M7,M8. Zatiaľ evidujeme 100% úspešnosť pri zaplatení rezervačnej ceny zákazníkmi z krajín ČR, AUT, SR a to aj napriek sklzu v procese výroby wolfrámových odliatkov.

Rovnako sa v mene spoločnosti ospravedlňujem za zdržanie výroby pri vyššie uvedených modeloch. Vzhľadom k spätnej väzbe však môžeme skonštatovať že čakanie stálo za to!

Modely M6,M7,M8 podľa všetkého splnili očakávania resp. ich v niektorých prípadoch predčili.

Veľmi pekne ďakujeme za priazeň a podporu!

Pripájam prehľad nových luminiscenčných farbív ktoré sú pripravené pre aplikáciu do budúcich modelov.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

s priatelskym pozdravom

Robert (K&B time)

www.lum-tec.eu

Odesláno

WCB, a k comu si teda dospel, po akom modeli sa obzeras? Jasno je zatial v tom, ze bude modre lumi? Aj mne sa modra lumi paci, zrejme ale svetle farby (biela, zlta, oranzova) su praktickejsie pre lumi, aj ked nie krajsie.

Inak, nie vsetko tu bolo, ako pises... LT je popredu prave s wolfram carbid (tungsten) modelmi hodiniek, to tu myslim este nebolo (resp. asi ano, ale v mensom rozsahu).

Odesláno

Tie farebné luminiscencie sú fakt sila. Bolo by dobre zistiť ako je to po praktickej stránke. Vzhľadom k fyzikálnym vplyvom, určite nebudú mať všetky rovnakú účinnosť v rôznych podmienkach. Aj tie Tungsten puzdra vyzerajú OK, ktovie ako zvládajú náraz, pád na tvrdý podklad v porovnaní s oceľou. Poškodenie povrchu,škrabance pri bežnom nosení zrejme nehrozia.

Odesláno (upraveno)

Zrejme svetlejsie lumi su s lepsimi vlastnostami, laicky myslene... Ale aj oranzova je znama svietiva, skor by som sa obaval tmavych, napr. modrej.

Pri tungsten puzdre sa skor obavam, ako pises, poskodenia pri pade... v tomto budu asi za ocelou pozadu, ale zase lepsie ako keramika.

Uvidime casom, ale neobavam sa :)

Upraveno uživatelem vrcan
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Já mám objednané a zaplacené Lüm Tec M20. V pondělí by mi je měly poslat. Už se moc těším:-) Musím zde vyzvednout přístup K a B time. Maximální vstříctnost, výborná a rychlá komunikace. Zažádal jsem o nasazení a zkrácení tahu, a poprosil o zaslání hnědého koženého řemínku místo černého. Ve všem mi bylo vyhověno. Velice oceňuji tento osobní přístup a chtěl bych tímto klukům z K a B time poděkovat. Doporučuji :smile_anim:

Fotečka mých objednaných hodinek:

Posted Image

Jakmile přijdou, hodím sem fotky "naživo" plus pár osobních dojmů a postřehů.

No a na závěr chci napsat, že intenzivně pošilhávám po M 500-3 :oneeyed02:

Odesláno

Ahoj, dobra volba :)

zaujima ma, ako majitela podobneho modelu m24, ci si tiez vahal medzi roznymi cifernikmi (karbon, cierny, modry), alebo si mal v tom hned jasno. Ja vobec nie, tiez sa mi paci, snad aj rovnako, ten modry a cierny sun dial.

Dalsia vec - preco tento kaliber? Nebude ti chybat datumovka? Je to rucny natah, co by mi ale menej vadilo ako absencia datumu. Mimostredova sekundovka sa mi ale paci rovnako ako klasicka. Najviac sa mi na tomto modely ale paci rozmerovo velky kaliber a aj vacsi skleneny priehlad na casebacku. Je fakt, ze na mojich m24 je pouzita ETA velmi neprimerana, malicka v pomere s telom hodiniek, ale vobec nevadi :)

po 500m-3 pozeram aj ja, kedze som ich videl na zivo a su fantasticke!!! Navyse, na obrazku posobia vacsim dojmom ako v reale, cize dalsie plus, su uplne rozmerovo idealne v reale.

Mam ale dilemu ci 500m3 alebo tie ktore som chcel povodne - cize 500m-1.

Dalsie ktore urcite chcem ale nemam tiez este jasno v prevedeni je seria V.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Ahoj, děkuji:-)

Přemýšlel jsem dlouze mezi M20, M26 a M27. No a pak M500-3. Z těch prvních tří nakonec vyhrála volba M20, a to z více důvodů, ten hlavní byla cena-bohužel:-( Takže do finále postoupily M20 a M500-3. Jelikož sem se nakonec rozhodl pro oboje hodinky,a prozatím mám pouze na jedny, má volba padla na M20, jakožto první v řadě. Pětistovky beru ihned jakmile to okolnosti dovolí :smile_anim:

Co se týče ciferníku, tak tam mám v barvě jasno. Jedině a pouze černý. S carbonem sem měl dvoje hoďky. Ciferník není nudný, nepotřebuje moc dalšího zdobení či krášlení a vypadá sportovně. Další plus byl subciferník a ruční natahování. Průhled na pěkný strojek je už jen taková třešinka na dortu:-). Absence datumovky mi lehce vadí, protože sem na ní zvyklý, ale na Lüm Tec wolframové řady se mi umístění datumu nelíbí, takže jej musím oželet.

U wolframovek se mi líbí tvar pouzdra(bezesporu inspirován Panerai) a, jak pevně doufám, tvrdost materiálu.

A už teď se těším(aniž bych ještě měl M20) na pětistovky. Černooranžová kombinace vypadá super:-) Této firmě fandím, je mi sympatická nejen svou nabídkou, ale i osobním přístupem, o kterém sem psal výše.

Tož tak:-)

No už aby přišly. Tak dlouho sem bez hodinek, krom dětství, nikdy nebyl :whistle:

Odesláno

panedge... tak sa poponahlaj, lebo nebudu :)

Ja posledne dni silno uvazujem, ze dokupim remen v style panerai (24/24, hruba koza), nech zistim, ci viem nosit hodinky aj na remen.

Pitrs... m500-3 si zrejme este tento tyzden objednam, uvidim... tiez sa mi pacia asi najviac z 500viek.

Pri m20 som nasiel dalsie minus... srobovacia korunka v spojeni s rucnym natahom, katastrofa... neviem kolko ten zavit vydrzi, ked ich rocne natiahnes 190x, ale snad nebude problem, ked tak sa vymeni korunka.

Moje m24 maju datumovku uz ciernu, cize nie je ani poriadne vidiet, straca sa na tom ciferniku, takze som spokojny.

kedy pridu?

Odesláno

Vážení. Je možné, že jsem slepý, neb se mi něco podobného už stalo, ale: Nevidím nikde na stránkách Lum-Tecu u mechanických modelů info o ochraně strojků proti otřesům. Mají nějakou?

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Vrcan- no vidíš čoveče,s tou korunkou sem taky zvědavý, jak dlouho to vydrží. A kdy přijdou? Jo tak to je ve hvězdách. Dnes mi napsali z Lüm Tec omluvný mail, že dodávka hodinek se zasekla na celnici, takže musím čekat ještě minimálně týden!!! No hrůza. Od desátého jsem bez hodinek, to je skoro jak bez ruky :crying_anim: Trošku mě naštvali tím, že mají u hodinek napsané, že jsou skladem,a přitom od platby k doručení to bude min.tři týdny. Ch jo.

Filip- odpověděl bych Ti rád, leč též nevím :sad01_anim:

Odesláno

Pitrsi, a co tak zmenit na m25, je to sice "len" cierny - bez karbonu, ale krasny laser sun cut :)

m25 su ihned skladom pokial viem... pokial maju ciernu datumovku, nie je co riesit, lacnejsi model, osvedcena eta...

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Eště počkám bo sem kluk trpělivý:-) Jen mě mrzí, že tam nemají uvedenou reálnější dobu dodání. Napsat skladem, a pak je po zaplacení teprve objednávat z USA :sad01_anim:

Odesláno

Já mám objednané a zaplacené Lüm Tec M20. V pondělí by mi je měly poslat. Už se moc těším:-) Musím zde vyzvednout přístup K a B time. Maximální vstříctnost, výborná a rychlá komunikace. Zažádal jsem o nasazení a zkrácení tahu, a poprosil o zaslání hnědého koženého řemínku místo černého. Ve všem mi bylo vyhověno. Velice oceňuji tento osobní přístup a chtěl bych tímto klukům z K a B time poděkovat. Doporučuji :smile_anim:

Fotečka mých objednaných hodinek:

Posted Image

Jakmile přijdou, hodím sem fotky "naživo" plus pár osobních dojmů a postřehů.

No a na závěr chci napsat, že intenzivně pošilhávám po M 500-3 :oneeyed02:

jsou nádherný:)

Odesláno

No jsou nádherné, nicméně bez té datumovky bych byl dost často nahraný. Jsem s M25 nadšený stále, zatím jsou pořád na tahu, už se těším, že je ted nekdy dám na kůži, ať je změna.

Odesláno

Fiona, ja svoje skusam 3 dni na kozi, ten origo cierny. Je to ovela pohodlnejsie oproti kovu, ale neviem co v lete, ci nebude teplo v tom a dalsia vec, nemozem s tym do sprchy/vody.

Mam na ceste dva nove remene vintage panerai, tak uvidime... akokolvek, tie hodinky maju svoje veeelke caro aj s kovom aj na kozi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...