Gram_adam Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Odesláno 6. října 2021 (upraveno) Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o jednu drobnou značku, co jsem při svých toulkách mezi hodinkami objevil a tak nějak mi leží v hlavě. Mám teď předobjednáno a v prosinci mi tedy snad budou ležet i doma. Jedná se o novej brand Straum, kdy se snaží spojovat švýcarský strojky a hodinářství, ale design si berou z prvků norské mytologie a přírody. Stojí za tím dva chlapíci, co v tom utopili poměrně dost peněz a dle rozhovoru, který si poslechnete tady docela sympaťáci. Všechny hodinky mají safír, používají Sellitu SW 200-1 v lepší verzi než třeba Maurice Lacroix v Aikonech (aspoň to vypadá dle shock Novodiacu) a cena druhého vydaného modelu je 1000EUR. A mají teda nádherný průhledný záda. Jejich první model byl Rastarkalv v edici 47 číslovaných kusů. Ciferník byl vyrobený z 3300 let starého dřeva, které bylo vykopáno v hlubokých bažinách ostrova Frei. Místo bylo v roce 955 svědkem jedné z velkých vikingských bitev, která částečně určila to, co známe jako základy Norska jako národa. Pouzdro měly z damascénské oceli, zase s nějakou pohádkou o odkazu na výrobu mečů, etc. Ty už jsem bohužel nestihl, ale mají k nim i pěkný video. Povedlo se mi ulovit jejich model Opphav, který mají ve 4 barvách, každou ve 125 kusech. Barvy pak kopírují prvky přírody (sníh, půda, moře, lesy). Video hodinek níže. Co na to říkáte? Chyba amatéra, nebo jsem to vygooglil docela dobře? O fotky se pak samozřejmě podělím Upraveno 6. října 2021 uživatelem Gram_adam
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Odesláno 10. října 2021 Díky za tip! V té modré, vypadají libově
Aleš 75 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2022 Koukám po nich půl roku ale odrazuje mně clo a dph,můžeš mně říci kolik tě to stálo,890 eur a to dph a clo.Za mně super hodinky.Díky Aleš.
jarojetu Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Souhlas, s Alesem, tyto kousky se mi take moc libi, ale jako obvykle clo/dph do toho dava novy pohled -> skoda .
vikinho Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Jen pro oživení - Opphav s integrovaným tahem (k dispozici červená, černá, modrá, zelená, bílá)
Aleš 75 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Ty červené vypadají parádně.
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Škoda, že jsou vyprodané, pěkná rezerva nátahu, i zpracování, alespoň na fotkách.
HondzaX Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Mám model Opphav, a musím říct, že i naživo vypadají hodinky moc dobře. Stejně tak vypadá dobře i ten novější model - Jan Mayen, který jsem měl možnost si vyzkoušet. Ten cifr se jim vážně povedl.
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 V 23. 11. 2023 v 10:24, HondzaX napsal: Mám model Opphav, a musím říct, že i naživo vypadají hodinky moc dobře. Stejně tak vypadá dobře i ten novější model - Jan Mayen, který jsem měl možnost si vyzkoušet. Ten cifr se jim vážně povedl. Rozšířit A proč tady ještě nejsou tvé fotky?? Fotíš parádně a docela bych se na něco nového koukl.
HondzaX Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 @kuncák7 Díky za milá slova, Martine. Hned sem tedy jednu přidám. A začnu modelem s černým číselníkem (řada Opphav).
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Moc díky. Moc dobře víš, že jsem to nijak zle nemyslel a když umí někdo fotit jako ty, tak se nemá stydět a házet to sem. Děkuju předem za všechny.
jarojetu Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Pekne jednoduche, neco na nich je - a ty barvy jsou oku lahodici.
bvbzuk Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Odesláno 27. února 2024 Laska na prvni pohled. Nic me nemohlo zastavit. V nedeli vecer objednavka, v utery vecer hotovo u financaku a zitra (streda) budou doma. Pry jsou nativo jeste lepsi…
TML55 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Měl jsem možnost je vyzkoušet na MicroPraha 2024 a vypadají mnohem lépe než na fotkách 1
Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Four new Jan Mayen models available until April 1 https://straum.co/collections/jan-mayen-arctic?se_activity_id=188065382711&syclid=cvhb7lktsl4s73aa58h0&utm_campaign=New+Jan+Mayen+Arctic+Models+–+Order+Now+Through+April+1_188065382711&utm_medium=email&utm_source=shopify_email
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se