Moondog Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Ahoj všem, dovoluji si založit nové vlákno k diskuzi o hodinkách značky Baltic, která si myslím zaslouží pozornost. Něco málo z prozatím krátké historie značky: Značku založil Etienne Malec na počest svého otce, který mu zanechal sbírku svých hodinek. K hodinkám mu otec také zanechal svůj zápisník ve kterém podrobně popisoval všechny hodinky které mu prošly rukama. Společnost Baltic dostala jméno zejména kvůli původu Etiennova otce - severní Polsko, pobřeží Baltského moře. "Naším cílem je vytvořit nadčasové hodinky inspirované vintage kousky ve sbírce mého otce - nosit je a uchovávat po generace." Společnost je mladá (založena v květnu 2017) a za mě osobně doufám, že se jí bude dařit. Founder, Etienne Mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moondog Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Můj první kousek, který jsem zakoupil od člena tady na Chronomagu. První číslovaná série z předprodej Baltic Aquascaphe GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moondog Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 před 2 minutami, Tichus napsal: Díky za odkaz. Ve "Všeobecné diskusi" mi přijde, že to trochu zapadá. Tak snad to bude vidět lépe. Nechám to na adminovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gram_adam Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Chystám se na HMS 002 v modré na tahu BoR, tak pak vyfotím Hodinky jsou jinak poměrně dost chválené i od různých bloggerů jako je Teddy Baldassare, etc. V té cenovce to určitě není šlápnutí vedle, plus na tu miyoutu dostali zastavení vteřinovky, což je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Za me jsou moc pekne, take jsem na ne jiz narazil behem brouzdani. Vybec bych se za ne nestydel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 https://wornandwound.com/review/hands-on-the-baltic-hermetique-tourer/?omnisendContactID=654a4480ac5b30b9df47ca7c&utm_campaign=campaign%3A+11%2F12%2F23+Newsletter+(654e8a507d09620777234622)&utm_medium=email&utm_source=omnisend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin made in Slovakia Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna (upraveno) Oživíme to tu... Dnes prišli pre ženu (ale sú naozaj unisex, pre užšie zápästia) Baltic Hermetique glacier Limitovaná edícia 200ks Na nás vyšlo 34/200 Upraveno 15. dubna uživatelem Martin made in Slovakia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Já si asi před 2 lety koupil v předprodeji ty jejich MR01 ještě jako limitku. Chvíli to vypadalo, že z nich bude sběratelský kus, co nechám v trezoru, ale asi po roce si to rozmysleli a dali je normálně do prodeje. Takže super úspěšný nákup se nekonal, ale na druhou stranu mi nebyl líto je nosit a nějakou dobu jsem je nosil docela často (nejvíce je to vidět na hesalitovém sklíčku). Ciferník mají fajn, ale co si budem... hlavní důvod proč jsem je koupil je průhledné dýnko a mikrorotor, strojek mají moooc hezký. Časem se mi trochu okoukaly a čím dál méně nosím společenské košile a k něm se tyto tenké hodinky hodí asi nejvíce... Dneska už zase koukám po modrých Aquascaph a nebo ty zelené Hermétique taky nejsou vůbec marný! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června V 15. 4. 2024 v 13:25, Martin made in Slovakia napsal: Oživíme to tu... Dnes prišli pre ženu (ale sú naozaj unisex, pre užšie zápästia) Baltic Hermetique glacier Limitovaná edícia 200ks Na nás vyšlo 34/200 Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Farbicky https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-baltic-prismic-stone-limited-editions?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-091624&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Tyhle textury ciferníku tvořené polodrahokamy jsou vždy krásné, tady obzvlášť nefrit a modrý achát. Ale Baltic má celkově moc hezké hodinky, mě osobně se z microbrandů líbí nejvíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno sobota v 20:54 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:54 V 16. 6. 2024 v 23:45, petanbub napsal: Já si asi před 2 lety koupil v předprodeji ty jejich MR01 ještě jako limitku. Chvíli to vypadalo, že z nich bude sběratelský kus, co nechám v trezoru, ale asi po roce si to rozmysleli a dali je normálně do prodeje. Takže super úspěšný nákup se nekonal, ale na druhou stranu mi nebyl líto je nosit a nějakou dobu jsem je nosil docela často (nejvíce je to vidět na hesalitovém sklíčku). Ciferník mají fajn, ale co si budem... hlavní důvod proč jsem je koupil je průhledné dýnko a mikrorotor, strojek mají moooc hezký. Časem se mi trochu okoukaly a čím dál méně nosím společenské košile a k něm se tyto tenké hodinky hodí asi nejvíce... Dneska už zase koukám po modrých Aquascaph a nebo ty zelené Hermétique taky nejsou vůbec marný! Vypadají super. Za ty peníze dost zajímavý počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno sobota v 21:13 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:13 Chtěl bys je vyzkoušet? Ty moje už jenom leží v trezoru, řekl bych, že se na ruku dostaly naposledy někdy na jaře, takže je klidně pošlu dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se