Přejít na obsah

Baltic

Moondog

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

dovoluji si založit nové vlákno k diskuzi o hodinkách značky Baltic, která si myslím zaslouží pozornost.

Něco málo z prozatím krátké historie značky:

Značku založil Etienne Malec na počest svého otce, který mu zanechal sbírku svých hodinek. K hodinkám mu otec také zanechal svůj zápisník ve kterém podrobně popisoval všechny hodinky které mu prošly rukama. Společnost Baltic dostala jméno zejména kvůli původu Etiennova otce - severní Polsko, pobřeží Baltského moře.

"Naším cílem je vytvořit nadčasové hodinky inspirované vintage kousky ve sbírce mého otce - nosit je a uchovávat po generace."

Společnost je mladá (založena v květnu 2017) a za mě osobně doufám, že se jí bude dařit.

Founder,
Etienne Mal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...

Oživíme to tu...

Dnes prišli pre ženu

(ale sú naozaj unisex, pre užšie zápästia)

Baltic Hermetique glacier Limitovaná edícia 200ks

Na nás vyšlo 34/200

IMG_20240415_131445897~2.jpg

hermetique-glacier-white-face-tropic-fkm-white.png

Upraveno uživatelem Martin made in Slovakia
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já si asi před 2 lety koupil v předprodeji ty jejich MR01 ještě jako limitku. Chvíli to vypadalo, že z nich bude sběratelský kus, co nechám v trezoru, ale asi po roce si to rozmysleli a dali je normálně do prodeje. Takže super úspěšný nákup se nekonal, ale na druhou stranu mi nebyl líto je nosit a nějakou dobu jsem je nosil docela často (nejvíce je to vidět na hesalitovém sklíčku). Ciferník mají fajn, ale co si budem... hlavní důvod proč jsem je koupil je průhledné dýnko a mikrorotor, strojek mají moooc hezký. Časem se mi trochu okoukaly a čím dál méně nosím společenské košile a k něm se tyto tenké hodinky hodí asi nejvíce... Dneska už zase koukám po modrých Aquascaph a nebo ty zelené Hermétique taky nejsou vůbec marný!DSC_6672.thumb.jpg.6b7e49111de0b6f1b769e4b4eebaddc9.jpgDSC_6674.thumb.jpg.75a42732a98e7e32c6ce9137ffbce826.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

V 15. 4. 2024 v 13:25, Martin made in Slovakia napsal:

Oživíme to tu...

Dnes prišli pre ženu

(ale sú naozaj unisex, pre užšie zápästia)

Baltic Hermetique glacier Limitovaná edícia 200ks

Na nás vyšlo 34/200

IMG_20240415_131445897~2.jpg

hermetique-glacier-white-face-tropic-fkm-white.png

Moc pěkný ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tyhle textury ciferníku tvořené polodrahokamy jsou vždy krásné, tady obzvlášť nefrit a modrý achát. Ale Baltic má celkově moc hezké hodinky, mě osobně se z microbrandů líbí nejvíce 🙂

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
V 16. 6. 2024 v 23:45, petanbub napsal:

Já si asi před 2 lety koupil v předprodeji ty jejich MR01 ještě jako limitku. Chvíli to vypadalo, že z nich bude sběratelský kus, co nechám v trezoru, ale asi po roce si to rozmysleli a dali je normálně do prodeje. Takže super úspěšný nákup se nekonal, ale na druhou stranu mi nebyl líto je nosit a nějakou dobu jsem je nosil docela často (nejvíce je to vidět na hesalitovém sklíčku). Ciferník mají fajn, ale co si budem... hlavní důvod proč jsem je koupil je průhledné dýnko a mikrorotor, strojek mají moooc hezký. Časem se mi trochu okoukaly a čím dál méně nosím společenské košile a k něm se tyto tenké hodinky hodí asi nejvíce... Dneska už zase koukám po modrých Aquascaph a nebo ty zelené Hermétique taky nejsou vůbec marný!DSC_6672.thumb.jpg.6b7e49111de0b6f1b769e4b4eebaddc9.jpgDSC_6674.thumb.jpg.75a42732a98e7e32c6ce9137ffbce826.jpg

Vypadají super. Za ty peníze dost zajímavý počin. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...