Přejít na obsah

Řemínek Hirsch

Otto

Doporučené příspěvky

Koupil jsem si nový řemínek a padnul mi do oka Hirsch. Nevšiml jsem si ovšem detailu barevného ukončení u pouzdra hodinek. Barva řemínku neobepíná konec řemínku a nevrací se částečně zpět na rub, ale končí na hraně přechodu mezi rubem a lící. Asi to budu muset domalovat fixem, nebo to je na reklamaci ???

post-8-1226227816.jpg

post-8-1226227855.jpg

post-8-1226227889.jpg

post-8-1226228315.jpg

Upraveno uživatelem Otto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je teda opravdu priserna zalezitost.. :crying_anim02: Na reklamaci nevim jestli to je, me osobne to pripada jak kdyz to nekdo jen nekvalitne domaloval barvou.. Tohle me utvrdilo v nazoru, ze dusledne se vyhybat remenum od Hirsche byla jedna z nejlepsich veci ktery jsem, za dobu co me bavi hodinky, dosahnul.. Pokud jsi ho kupoval v obchode reklamaci bych zkusil, do nejhorsiho ti ukazou celou paletu takhle dojebanych remenu.. ;)

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si nový řemínek a padnul mi do oka Hirsch. Nevšiml jsem si ovšem detailu barevného ukončení u pouzdra hodinek. Barva řemínku neobepíná konec řemínku a nevrací se částečně zpět na rub, ale končí na hraně přechodu mezi rubem a lící. Asi to budu muset domalovat fixem, nebo to je na reklamaci ???

Vzal bych čistič skvrn, nitro ředidlo, případně pokud nemáš nic tak třeba odlakovač od tvé lepčí polovičky a opatrně otřel to žlutý z celýho ohybu. Pak je potřeba řemen pořádně ošetřit protože ho tím vysušíš. Jinak teda kvalita je to úděsná...

Odkaz ke komentáři

Vzal bych čistič skvrn, nitro ředidlo, případně pokud nemáš nic tak třeba odlakovač od tvé lepčí polovičky a opatrně otřel to žlutý z celýho ohybu. Pak je potřeba řemen pořádně ošetřit protože ho tím vysušíš. Jinak teda kvalita je to úděsná...

Ono to fakt šlo, vzal jsem ženě ten odlakovač a ta žlutá je pryč. Díky kobliho !!!!!!

Odkaz ke komentáři

To se mi skoro nechce verit, ze by to udelai u Hirsche, par remenu jsem mel a vsechny byly provedeny celkem slusne (i ty levny).

Nefejkujou se uz i remeny ? :D

Ja jsem nekolik remenu od Hirsche taky mel, bohuzel, ale je fakt ze zadny nebyly takhle zprzneny ;) I kdyz kvalitni remen jsem od nich zatim bohuzel zadny nevidel ;)

Kazdopadne myslenka fejkovani remenu je docela dobra, zvlaste pak remenu znacky Hirsch :lol2: :lol2: :lol2: Ale jinak fejku kuze a kaucuku od Omegy, Breitlingu, Panerai a dalsich budou mraky, nejen na ebay ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...