Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není nic moc jisté, ale možná se mi nabídne velmi výhodná koupě těchto Tagů cal.1010. Mám zatím jen foto, celá záležitost je v jednání" Rád bych věděl, zda-li je to originál, tento nový model mě moc neříká a ani nevím, jestli se fejkuje, ale v dnešní době je všechno možné. Díky za každý postřeh"

post-364-1226301983.jpg

post-364-1226302012.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

je to originál - někde jsem na ně koukal a byl jsem v rozpacích z toho, že v této cenové relaci vteřinovka skáče mimo indexy

Odesláno

Tak to by mi asi také vadilo" Uvidím je naživo za 14 dní. Kolik se dají koupit nové? Našel jsem na ebay za 34000,- nejlevnější, takže jdou koupit docela levně" čekal bych vyší cenu.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Tak to by mi asi také vadilo" Uvidím je naživo za 14 dní. Kolik se dají koupit nové? Našel jsem na ebay za 34000,- nejlevnější, takže jdou koupit docela levně" čekal bych vyší cenu.

přesnou cenu si už nepamatuji - bylo to lehce pod 50t v CZ

Odesláno

Originál to je, ale asi bych volil jinou značku která dělá dvoudispleyový chronografy. O problémech s odečtem ani nemluvě ( stejná situace jako u X33 ).

Odesláno

Tady záleží pouze na ceně na jakou se s prodávajícím dostanu" Zatím jsme na 24, hodinky jsou nové s papírama. Jinak vodotěsnost 300m v tomto případě je super" Jinak quartz velké mínus, protože něco podobného mám v Tissotu Expert, ikdyž o pár tříd níže, ale mě to prostě stačí. Takže jak říkám, rozhodne pouze cena a značka Tag Heuer:-) Další věc je , že prodávající na mě dobrý dojem nedělá, prý dovozce Tagů a tím mě dostal nejvíc. Máme se sejít za dvy týdny"

Návštěvník YPO
Odesláno
  Cyber napsal:
Za 24 super cena. Quartzu bych se vůbec nebál.

za 24 ano , za 46 ne - vteřinovka hopsá jak se jí chce -jinak mají antireflex a nebo se to moc pěkně odráží od ciferníku - můj šálek kávy to, ale není

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...