Snow Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Měl bych jasno, Rolex je sice legenda, ale Glashütte se mi líbí víc .
911 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 stejny jako thesis. Glashutte jsou fakt nadherny
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Toto mi dělat před spaním. Dvoje luxusní potápky. Stroje jsou to krásný oboje, ROLEX je pro mě klasika, ale Glashutte... To abych si k obrázkům ještě pustil filharmonický koncert.
lib Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 (upraveno) Určitě GO. Všimněte si rozpitých potisků na Rolexech ve srovnání s GO. Vím, že je povrch ciferníku asi jiný, ale aby to bylo vidět už při (odhadem) 5x zvětšení? Upraveno 13. listopadu 2008 uživatelem lib
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Když jsme u těch číselníků, celkem by mě zajímalo, z čeho je ten ROLEX. Jako kdyby byl vysypaný z velice jemných částeček - ale to asi plácám. Každopádně na slunku to musí vypadat moc pěkně.
Ghill Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Kedze som to precital poviem ti ciselnik aj luneta su z platiny. Když jsme u těch číselníků, celkem by mě zajímalo, z čeho je ten ROLEX. Jako kdyby byl vysypaný z velice jemných částeček - ale to asi plácám. Každopádně na slunku to musí vypadat moc pěkně.
Viktor Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Určitě GO. Všimněte si rozpitých potisků na Rolexech ve srovnání s GO. Vím, že je povrch ciferníku asi jiný, ale aby to bylo vidět už při (odhadem) 5x zvětšení? Yachtmastery mají ciferník z platiny, má jemně zrnitou strukturu, tisk na něm nemůže vypadat tak ostře jako u GO. Oboje to jsou trochu přešlechtěný modely, GO jsou v reálu o hodně mohutnější, s kovovým tahem mě moc neuchvátily, určitě by v běžným provozu schytaly rychle hodně šrámů, dal bych přednost Rolexům, ale od obou firem bych si vybral jiný modely.
Vit Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) GO mám zaškatulkované jako oblekovky, jako sportovní hodinky mi značka GO nesedí i když hodinky jsou moc hezké. Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem Vit
lib Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Kedze som to precital poviem ti ciselnik aj luneta su z platiny. Aha, i číselník? Tak to čumím. Jen jsem si prohlídl obrázky. Stejně se mi z těchto dvou víc líbí GO.
Ghill Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Tak som nasiel este aj porovnanie YM a IWC Ingenieur
spiderer Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Jsem na tom jako Viktor, z tohohle srovnani me neuchvatil ani jeden model, ale od obou firem bych si bez problemu vybral jine hodinky. YM se mi nikdy nelibily a asi ani nezacnou a GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu
Ghill Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 U Rolexu sa mi tiez pacia ine modely, ten YM mi pride taky zensky (aj ked priatelke sa nepaci). Na tych GO sa mi paci datum, ale na to oko kyklopa sa da rychlo zvyknut. Dava tym hodinkam netradicny vzhlad. (Respektive tradicny Rolexovy vzhlad ) Jsem na tom jako Viktor, z tohohle srovnani me neuchvatil ani jeden model, ale od obou firem bych si bez problemu vybral jine hodinky. YM se mi nikdy nelibily a asi ani nezacnou a GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu
911 Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 GO uz jsou prilis metrosexualni jak to myslis? cim?
lib Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 ....... GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu Vysvětli, prosím. A co je to vlastně "metrosexuální" ? My tady metro nemáme, takže ...
Pepino65 Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Ty G-čka na rotoru a na vteřinovce jsou prostě super. Jednoznačně Glashütte.
PhoeniX Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu Když ona firma dělá převážně oblekovky, tak se to podepíše i na sportech.
spiderer Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 911, lib - metrosexualni = pro lidi co s nimi jezdi metrem Nevim, prijdou mi takovy zzenstily, jak napsal Viktor - preslechteny - stejne jako metrosexualove, kteri se zcela dobrovolne preslechtuji Vytazek z ceske wikipedie: ..Metrosexuálové se tak v péči o fyzickou krásu vyrovnávají ženám a přejímají některé návyky typické spíše pro ženy.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Metrosexuál Ono to koneckoncu neni nic hanlivyho, ani to tak nebylo mysleno, jen mi to tak nejak prislo na jazyk a kdyz se na ne kouknu znova, napadne me to samy U tech G konkretne ta az nesportovni uhlazenost, keramicka luneta.. stejne jako ty fifty fatomy - celkovym vzezrenim mi je dosti pripominaji a kdyz jsem je asi pred mesicem videl u Dusaka nazivo, zvlaste pak variantu s bilou lunetou, tak jsem se skoro az zdesil co jsou to jeste "sportovni" hodinky Ale kazdy to muze vnimat uplne jinak, jako vsechno ostatni koneckoncu
Malaket Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Tyto GO jsem měl na čas na vyzkoušení a můžu říct, že jsou opravdu povedený. Ale já je mělna tahu a ten je nejlepší tah, co jsem měl. Opravdová bomba. http://www.glashuette-original.com/popup/3...sportevo_de.asp
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se