Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Určitě GO. Všimněte si rozpitých potisků na Rolexech ve srovnání s GO. Vím, že je povrch ciferníku asi jiný, ale aby to bylo vidět už při (odhadem) 5x zvětšení?

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Když jsme u těch číselníků, celkem by mě zajímalo, z čeho je ten ROLEX. Jako kdyby byl vysypaný z velice jemných částeček - ale to asi plácám. :) Každopádně na slunku to musí vypadat moc pěkně.

Odesláno

Kedze som to precital poviem ti :) ciselnik aj luneta su z platiny.

Když jsme u těch číselníků, celkem by mě zajímalo, z čeho je ten ROLEX. Jako kdyby byl vysypaný z velice jemných částeček - ale to asi plácám. :) Každopádně na slunku to musí vypadat moc pěkně.

Odesláno
Určitě GO. Všimněte si rozpitých potisků na Rolexech ve srovnání s GO. Vím, že je povrch ciferníku asi jiný, ale aby to bylo vidět už při (odhadem) 5x zvětšení?

Yachtmastery mají ciferník z platiny, má jemně zrnitou strukturu, tisk na něm nemůže vypadat tak ostře jako u GO. Oboje to jsou trochu přešlechtěný modely, GO jsou v reálu o hodně mohutnější, s kovovým tahem mě moc neuchvátily, určitě by v běžným provozu schytaly rychle hodně šrámů, dal bych přednost Rolexům, ale od obou firem bych si vybral jiný modely.

Odesláno (upraveno)

GO mám zaškatulkované jako oblekovky, jako sportovní hodinky mi značka GO nesedí i když hodinky jsou moc hezké.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jsem na tom jako Viktor, z tohohle srovnani me neuchvatil ani jeden model, ale od obou firem bych si bez problemu vybral jine hodinky. YM se mi nikdy nelibily a asi ani nezacnou a GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu ;)

Odesláno

U Rolexu sa mi tiez pacia ine modely, ten YM mi pride taky zensky (aj ked priatelke sa nepaci).

Na tych GO sa mi paci datum, ale na to oko kyklopa sa da rychlo zvyknut. Dava tym hodinkam netradicny vzhlad. (Respektive tradicny Rolexovy vzhlad :) )

Jsem na tom jako Viktor, z tohohle srovnani me neuchvatil ani jeden model, ale od obou firem bych si bez problemu vybral jine hodinky. YM se mi nikdy nelibily a asi ani nezacnou a GO uz jsou prilis metrosexualni ala fifty-fathoms od Blancpainu ;)

Odesláno

911, lib - metrosexualni = pro lidi co s nimi jezdi metrem :thumbsup_anim: Nevim, prijdou mi takovy zzenstily, jak napsal Viktor - preslechteny - stejne jako metrosexualove, kteri se zcela dobrovolne preslechtuji :)

Vytazek z ceske wikipedie: ..Metrosexuálové se tak v péči o fyzickou krásu vyrovnávají ženám a přejímají některé návyky typické spíše pro ženy.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Metrosexuál

Ono to koneckoncu neni nic hanlivyho, ani to tak nebylo mysleno, jen mi to tak nejak prislo na jazyk a kdyz se na ne kouknu znova, napadne me to samy ;)

U tech G konkretne ta az nesportovni uhlazenost, keramicka luneta.. stejne jako ty fifty fatomy - celkovym vzezrenim mi je dosti pripominaji a kdyz jsem je asi pred mesicem videl u Dusaka nazivo, zvlaste pak variantu s bilou lunetou, tak jsem se skoro az zdesil co jsou to jeste "sportovni" hodinky ;) Ale kazdy to muze vnimat uplne jinak, jako vsechno ostatni koneckoncu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...