Drummer Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Nikde jsem zde nenašel jestli je možné vyleštit nebo jinak opravit plastovou vložku lunety. Škrábance nejsou nijak hluboké. Díky za jakoukoliv radu.
JJ Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Vyleštit Polywatchem nebo něčím podobným, stejně jako škrábance na plastovém sklíčku...
Drummer Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Trochu se bojím, aby tím nedošlo ke změně barevného odstínu, pravděpodobně jako ty škrábance.
JJ Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Co je to za hodinky? Pokud to nemá jen tenkou vrstvu barevného laku na povrchu, tak ta jiná barva škrábanců je způsobená neprůhledností stěn toho škrábance a po rozleštění to naopak bude v pořádku. Pokud veškeré barvení lunety spočívá v tenké vrstvě na povrchu, tak bych to neleštil, ale hodinek se zbavil...
spiderer Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Nerikej ze uz jsi se nekde otrel s Oriskama Pokud to jsou ty Orisky tak tam myslim muzes zacit lestit.
Drummer Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Jojo, jsou to ty Orisky Kdepak já je neodřel, už jsem je takhle koupil.
Karlos Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Já bych zkusil normální tempo (leštěnka na autolaky). Leštím tím sklíčka hodinek. Jen ale aby to leštění nezměnilo povrch celého místa kolem škrábanců, aby to místo pak nevypadalo jinak, než zbytek lunety. Zkusil bych tenký hadr na špičku nějakýho tenkýho nástroje (hod. šroubováčku), nepatrně toho tempa a leštit jen ty škrábance. A uvidíš co to bude dělat.
gas Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 obávám se, že Tempo je na tohle zatraceně hrubé ...
Karlos Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) vůbec ne, je to leštící pasta, né brusná. Škrábance na sklíčku tím nezmizí, jen jsou z nich vyleštěné škrábance. Když chci škrábance úplně pryč, tak nejdřív brousím sklíčko brusným papírem (hr. 2000) až do zmizení, pak tempo pro lesk. Samotný tempo na to nestačí. Na tý lunetě by to mohlo způsobit vyleštění stěn těch škrábanců a nebudou pak vidět (tolik ) Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se