Přejít na obsah

Vyměnit přítele nebo hodinky?

Zrzka

Doporučené příspěvky

Souhlasím se Conradem, zatím to vypadá, že nevíš co chceš a: "tak se ukažte, pánové, co mi vyberete..." svědčí o všem. Tvého přítele docela lituju.

Docela mě překvapil a jako člověka "čtoucího mezi řádky" snad i zamrzel, tento druh reakce/postoje... To bych nečekal. Zbytečně ostrý tón, takřka atak. Kdyby takovým obdobným způsobem (nenašel jsem tu nic vychytralého, co by snad jejího přítele mohlo urazit nebo třeba jen lidsky zamrzet) tady napsala třeba moje přítelkyně, max. bych se tomu zasmál a řekl si "tedáá, Ta jedna :)"... Navíc jsem nezaznamenal, že by chtěla ze zdejších udělat, omlouvám se za ten výraz, oslíky, kteří "poskočí, jak pískne". Berte to jako můj postřeh, možná zastání.

Dobrou noc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Docela mě překvapil a jako člověka "čtoucího mezi řádky" snad i zamrzel, tento druh reakce/postoje... To bych nečekal. Zbytečně ostrý tón, takřka atak. Kdyby takovým obdobným způsobem (nenašel jsem tu nic vychytralého, co by snad jejího přítele mohlo urazit nebo třeba jen lidsky zamrzet) tady napsala třeba moje přítelkyně, max. bych se tomu zasmál a řekl si "tedáá, Ta jedna :)"... Navíc jsem nezaznamenal, že by chtěla ze zdejších udělat, omlouvám se za ten výraz, oslíky, kteří "poskočí, jak pískne". Berte to jako můj postřeh, možná zastání.

Dobrou noc

Děkuji za zastání. Jsem ráda, že mé příspěvky někdo vnímá tak, jak je myslím. Příspěvky předchozích dvo pánů mne totiž také překvapily až zamrzely. Ale řekla bych, že Conrad si asi nepročetl celou diskuzi od začátku a FrantuDobrotu snad omlouvá ta jeho otevřená láhev...

Takže pro dnešek to už asi stačilo. Dobrou noc.

Odkaz ke komentáři

Super, využijme času do pondělka, pánové. Mám v sobě láhev vína, budu trochu impertinentní...

S ohledem na tvůj nick, kolik členů tady má přítelkyni zrzku? Takže myslím, že odhalení a naplácáno přijde velmi brzy.

Souhlasím se Conradem, zatím to vypadá, že nevíš co chceš a: "tak se ukažte, pánové, co mi vyberete..." svědčí o všem. Tvého přítele docela lituju.

S ohledem na to, že jsem dosud neměl zrzku bych ti mohl slíbit, že bych ti vybral opravdu elegantní hodinky s vynikajícím poměrem cena/výkon. Mohl bych i poskytnout reference jiných žen... Ale nebudu to dělat, neb to není košer. Takže budu sledovat, jak se vztah Chronomagického páru vyvine. Big Brother hadr. :-)))) Dufám, příteli, že nás budeš informovat.

(už bych toho vína fakt měl nechat. :oDDD)

Františku, ty jsi pašák, teď jsi to rozštíp... z tvého postu ten testosteron jen tryská. Čéče, z takovejch, jako jseš ty, dostávám opary :thumbsdown_anim:

a už nepij chlapče, myslím, že ti to ne úplně svědčí

Odkaz ke komentáři

No Conrad se teda vytáhl! A František, pravděpodobný odpůrce opačného pohlaví, se přidal. Pánové smekám, místo dobře míněné rady, nebo držení tlamičky, tohle !? Dobrá práce !!!

Pekosi již několikrát jsem si všiml,že pochopení psaného textu ti dělá jisté obtíže.Tedy polopatě.Co jsem napsat vyjadřovalo známý klasický citát, žena nikdy neví co vlastně co chce ale nedá si pokoj,dokud to nedostane A co se týče výměny přítelkyně-nahrála na to sama- viz první příspěvek.

Otázka tedy zní: vyměnit přítele nebo hodinky? - Dělám si legraci, samozřejmě, ale jen do jisté míry.-Logicky se tedy nabízí otázka jaká je ta míra takhle je to stejně přesná definice jako množství drogy větší než malé.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pekosi již několikrát jsem si všiml,že pochopení psaného textu ti dělá jisté obtíže.Tedy polopatě.Co jsem napsat vyjadřovalo známý klasický citát, žena nikdy neví co vlastně co chce ale nedá si pokoj,dokud to nedostane A co se týče výměny přítelkyně-nahrála na to sama- viz první příspěvek.

Otázka tedy zní: vyměnit přítele nebo hodinky? Dělám si legraci, samozřejmě, ale jen do jisté míry.

:crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Pánové, všimli jste si, že když se zeptát na radu s nákupem kluk, tak je mu řečeno, aby si to tu pořádně přečetl a vlákno skončí po pěti příspěvcích?

A když se ozva rezavá lištička (či jiná šelmička), tak se každý může přetrhnout a vlákno má skoro tolik stránek, jako ta nejvíce sledovaná (třeba ta od Milise o Primu :) Divné, ne? ;)

Lištičko, nech si koupit tyhle. Automaty, dobrá značka a navíc může mít přítel stejné (jen větší).

Ale je pravda, že ty pánské tak hezké nejsou. U pánských datumovka ukusuje kus číslice 3.

No uznej sama, nebude to krása, až půjdete spolu někam na procházku (třeba sraz Chronomagu) a budete mít stejné hodinky? :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pánové, všimli jste si, že když se zeptát na radu s nákupem kluk, tak je mu řečeno, aby si to tu pořádně přečetl a vlákno skončí po pěti příspěvcích?

A když se ozva rezavá lištička (či jiná šelmička), tak se každý může přetrhnout a vlákno má skoro tolik stránek, jako ta nejvíce sledovaná (třeba ta od Milise o Primu :) Divné, ne? ;)

Až nějaký muž založí téma - jaké hodinky pro přítelkyni - stačí poslat odkaz na toto vlákno a nemusí vyhledávat mnoho podobných starších témat s několika málo příspěvky. Tady bude vše na jednom místě a čteního na dlouhé zimní večery habakuk.

Odkaz ke komentáři

Tak vidím, že se to tady chvilkami opravdu zvrhává v takřka "hon na lišku" (bez ohledu na osobu, tedy ženu či muže, která sem dotaz vložila, ať z důvodů skutečné žádosti o pomoc nebo, někým hádaným, úmyslem pobavit...) ;) .

Upřímně řečeno tvoje dotazy nechápu.Chci hodinky je mi jedno kolik budou stát [...]

To byl snad jediný "prohřešek" - nevěděla/neudala hned v úvodu cenu, což může, připouštím, přinést zmatek do nabídky/tipů.

V ostatním bych se opakoval, jako v mém postřehu/nebo zastání, nazvěte to jak chcete, viz výše, příspěvek "61".

Odkaz ke komentáři

Bobra ne, bobr je můj dobrý kamarád ;) Ale kdybych někde v lese, kde jsem běhala, potkala třeba nějakého hrubosrstého jezevčíka, tam tomu bych s chutí prokousla ucho :smile_anim:

Nemam v sobe lahev vina ci jiny alkohol nebo drogu a presto si nemohu pomoci.... :guitar:

...ale hodne ooooffff toooopiiiic.... :offtopic:

Zrzka.............. http://cz.youtube.com/watch?v=UxfnOOsCN0I

a jeji Bobr ?..... http://cz.youtube.com/watch?v=eRcEz6CMf7U&...feature=related

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...