mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Ta fotka se Ti doopravdy povedla, normálně nad nimi slintám.Že Ty jsi jejich ambasador? 1
OndraPod Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Díky, málem jsem kvuli ní spadnul do potoka a nakonec je z pozadí beztak jen těžký impresionismus, Xiaomi no Ambasador samozřejmě jsem, ke každým Sinům mám doživotní zásobu ocelových pinů do silikonu zdarma 1 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Odesláno 7. října 2024 Skromně připomenu ty první U1 na fóru a bílém silikonuať vám to tiká!
Stuky Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července V 1. 12. 2024 v 16:16, nizkotucnytvaroh napsal: NÁ-DHE-RA! Kde to je focený?
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna V 3. 8. 2024 v 19:46, OndraPod napsal: Vypadaji uzasne
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna V 5. 7. 2024 v 0:40, OndraPod napsal: Já mám v plánu to střídat, na léto bílá, na podzim už mám připravený kožený řemen a v zimně pod rukáv půjdou zase na černý silikon Ahoj, muzu se zeptat, jaky mas pripraveny kozeny remen? me se strasne libi bila verze silikonu
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) před 15 minutami, Tomahawk77 napsal: Ahoj, muzu se zeptat, jaky mas pripraveny kozeny remen? me se strasne libi bila Upraveno 20. srpna uživatelem Tomahawk77
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Jaka je prosim svitivost? Jaka je tam luminiscence? diky
OndraPod Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Ahoj, momentálně mám přezuto na černou gumu, protože jsem pořídil SDR lunetu Lumi je takový standard, Seiko to není, ale pár hodin vydrží. Mám připravený surový RIOS Vintage, který je z nějakého důvodu v natural provedení prakticky nesehnatelný: 3 1
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 10 minutami, OndraPod napsal: Ahoj, momentálně mám přezuto na černou gumu, protože jsem pořídil SDR lunetu Lumi je takový standard, Seiko to není, ale pár hodin vydrží. Mám připravený surový RIOS Vintage, který je z nějakého důvodu v natural provedení prakticky nesehnatelný: Tak svitivost asi pohoda a ten remen je fakt bozi
Tomahawk77 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 8 hodinami, OndraPod napsal: Ahoj, momentálně mám přezuto na černou gumu, protože jsem pořídil SDR lunetu Lumi je takový standard, Seiko to není, ale pár hodin vydrží. Mám připravený surový RIOS Vintage, který je z nějakého důvodu v natural provedení prakticky nesehnatelný: nahodou, nema je nekdo z Liberce? Rad bych se na ne podival diky
Tomahawk77 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna V 15. 8. 2009 v 13:05, Dantechno napsal: Ty me faaakt berou
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 19. 7. 2025 v 19:41, Stuky napsal: NÁ-DHE-RA! Kde to je focený? Díky, je to obyč namrzlá Sněžka, z Polské strany, trasa z Karpacze 1
Stuky Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Díky, je to obyč namrzlá Sněžka, z Polské strany, trasa z Karpacze No, teď se cítím trochu trapně. Jako, že jsem to měl poznat.. Ale co, je to pecka obrázek!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se