dich Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 zdravim, dnes mi prasknul tah u Seamasteru . Normalne pri myti rukou bez nejakeho zaberu na nej. Jsou to cca. 4 roky stare hodinky a nikdy mi nespadly ani jsem s nima do niceho neprastil. Ma nekdo podobnou zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Jak jako prasknul, dej foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Jo takhle ve sponě.. to už jsem tady tušim u někoho viděl. Napiš Rudovi do Onyxu, by si s tim měli poradit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 napred zkusim do omegy na zaruku /hodinky jsou 2 roky stare ne 4/,ale diky moc za tip. Kazdopadne me to dost prekvapilo- stat se mi to treba pred mesicem pri koupani v mori,tak je po hodinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Jo, to jo. Jasný, tak to by mělo jít snad na záruku.. mi bylo divný, že by byl tendle novej model už před čtyřmi lety:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 jj jsem koukal ted na zarucni kartu a jsou kupovany v prosinci 2019. Ja je kupoval tady od nekoho v lednu 2020 tak me nenapadlo,ze by je mel tak kratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 1 hodinou, dich napsal: napred zkusim do omegy na zaruku /hodinky jsou 2 roky stare ne 4/,ale diky moc za tip. Kazdopadne me to dost prekvapilo- stat se mi to treba pred mesicem pri koupani v mori,tak je po hodinkach. tak to ti mozna vyhnil tou morskou soli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 i to je mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Spona je na vymenu, Onyx by to mozna dokazal svarit, ale uz to nikdy nebude ono, neveril bych tomu. Zbyva jen otazka, jestli to vymeni v ramci zaruky ci nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Když to tak čtu, model Seamaster z roku 2021, tedy alespoň nějaká jejich část, má velmi zajímavou výrobní vadu spony. Hodinky zůstávají lidem na rukou. Boční tlačítka pojistky se při stisku zablokují, spona se neuvolní, ale tlačítka již nelze znovu zmáčknout. Měl jsem jich letos v ruce nových pár, zhruba 10 kusů a z toho se u dvojích tento problém projevil. U Dušáka byla vždy spona vyměněna na počkání. O problému vědí a spony mají skladem, címž tedy zareaguji na původní post a pokud to bude uznáno jako záruční oprava, budeš to mít hned vyřešené :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 to by me zajimalo, jak se meni spona u hodinek, co nejdou sundat z ruky K nastvani zavada teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 ….s tím prasklým tahem to je mazec, koukal jsem, že na tom konci je poměrně dost masivní oceli, zvláštní… to bude na jasnou reklamaci v záruce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Vůbec bych nevěřil, že tohle může u Omegy nastat běžným nošením. Snad u žádných lepších hodinek, je to zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 V 26. 11. 2021 v 14:29, Seamaster napsal: to by me zajimalo, jak se meni spona u hodinek, co nejdou sundat z ruky K nastvani zavada teda. Zákazník přijde s hodinkama na ruce, musí se rozšroubovat tah. Jak píšeš, nic příjemného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 NO to je stesti v nestesti, ze je vlastne sroubovaci uz... ja si predstavoval, jak vyrazite piny z dilku... i tak je to trapas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 (upraveno) V 27. 11. 2021 v 7:52, rekib1 napsal: ….s tím prasklým tahem to je mazec, koukal jsem, že na tom konci je poměrně dost masivní oceli, zvláštní… to bude na jasnou reklamaci v záruce… Nemam tuhle sponu s mikroregulaci, ale konstrukce to bude podobne jak ta starsi...ono je to v miste, kde je to ve skutecnosti nejslabsi, pac tou uzkou casti pochazi navic tunel na osku. Upraveno 1. prosince 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 6 minutami, Seamaster napsal: Nemam tuhle sponu s mikroregulaci, ale konstrukce to bude podobne jak ta starsi...ono je to v miste, kde je to ve skutecnosti nejslabsi, pac tou uzkou casti pochazi navic tunel na osku. pravda, ale je to tam na pevno bez ohybu, ale tak stát se to může, když vyletí třeba milion SMP za rok, vždy se najde nějaká nepřesnost nebo spíš skulinka ve výrobě ve zpracování oceli, kde mohla být třeba bublinka uvnitř oceli, ale jen teorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 1. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 tak vcera jsem to dal k Dusakovi do servisu. Na zaruku to neuznali. Nastesti pry jde vymenit jen ten kousek spony cca 1400kc. Cela spona pry 6500kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 A rekli duvod, proc to neuznaji na zaruku? Jakoze jsi to moc namáhal a urval si to svoji vinou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se