Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem pozvánku dvakrát , takže mohu někomu jednu přenechat .Platí pro 2 osoby je to v Brně 19.11 od 19. hodin. Předání Praha nebo ji mohu přivézt do Brna,vloni to bylo docela fajn a na nákup v ten den byla 20 procent sleva. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Conrad napsal:
Dostal jsem pozvánku dvakrát , takže mohu někomu jednu přenechat .Platí pro 2 osoby je to v Brně 19.11 od 19. hodin. Předání Praha nebo ji mohu přivézt do Brna,vloni to bylo docela fajn a na nákup v ten den byla 20 procent sleva. :thumbsup_anim:

Ahoj,

Pokud je jeste vstupenka k dispozici, tak bych mel zajem. Ale vzhledem k tomu, ze si urcite nic nekoupim, tak v pripade, ze by o ni mel zajem nekdo jiny, kdo by zaroven vyuzil slevu, tak mu dam prednost... Prevzal bych si ji v Brne pred akci...

Odesláno
  skalis napsal:
Ahoj,

Pokud je jeste vstupenka k dispozici, tak bych mel zajem. Ale vzhledem k tomu, ze si urcite nic nekoupim, tak v pripade, ze by o ni mel zajem nekdo jiny, kdo by zaroven vyuzil slevu, tak mu dam prednost... Prevzal bych si ji v Brne pred akci...

OK

Odesláno

Na slevu 20% dávali šek s platností do konce roku. Nebyla podmínka nakoupit okamžitě.

Jinak se tam taky chystám. Beru kolegu, který prozatím splácí domek, ale není od věci ho do budoucna "trochu nakazit"! :-)

Pánové, jak vás poznám?

Odesláno
  Jumbo napsal:
Pánové, jak vás poznám?

Stalo by za to mit nejake "chronomag" poznavaci znameni, treba zluty spendlik :thumbsup_anim:

Ale ted vazne: pujdu rovnou z prace, takze budu mit budto hnede kalhoty nebo decentni rifle, asi bilou kosili s bezovou kravatou. Ale budu mit svetly rolak s kratkym zipem, takze kosile a kravata budou vykukovat pouze "veckem" u krku... toz to mam v planu. Jinak sedy zimni 3/4 kabat a pres rameno noutbukovou brasnu... a kdyz ji to vyjde casove, tak po boku damsky doprovod.

Doufam, ze absence obleku nebude velke faux pas, protoze ac kosile nosim bezne, tak oblek se mi do prace brat nechce...

Odesláno

Kdo se ke mně budete chtít znát, tak kolega bude mít na pravé noze ortézu (psát že modrou je zbytečné, protože tam bude asi jediný a stejně se dělají jenom modré) :-) Pokud by si ji nějak nacpal pod kalhoty, ale to pochbuji, tak aspoň nebude ohýbat pravé koleno.

Odesláno

BYlo to moc fajn poznal jsem nové lidi znovu viděl staré známé prohlédl si krásné hodinky a šampaňské bylo správně vychlazené, za tu cestu z Prahy to stálo.

Odesláno
  Conrad napsal:
BYlo to moc fajn poznal jsem nové lidi znovu viděl staré známé prohlédl si krásné hodinky a šampaňské bylo správně vychlazené, za tu cestu z Prahy to stálo.

Conrade, ráda jsem tě taky zase viděla.

Odesláno

Je to tak, nezbývá než souhlasit. Akce byla moc příjemná, hlavně kvůli lidem, kteří mají o hodinkách co říct a samozřejmě taky díky příjemnému a vstřícnému personálu prodejny. Všem díky za bezva večer.

Odesláno

Prijemna atmosfera a prijemne setkani. Rad jsem poznal dalsich nekolik clenu fora osobne. A kdyz jsme u podavanych pochutin (skutecne vybornych), tak by me zajimalo, co panove rikali na vcerejsi naklad feferonek dnes :cheff: :devil: (...otazka je to samozrejme recnicka)

Odesláno
  skalis napsal:
co panove rikali na vcerejsi naklad feferonek dnes :cheff: :devil: (...otazka je to samozrejme recnicka)

:lol2:.....pardon za OT,ale na tohle mám jednu radu......musí se to zajíst zmrzlinou :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...