ls8ls8 Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Ja nechapu ze propagatory (prodejce?) techhle cinskych hnusu porad bavi se registrovat kvuli jednomu olavnemu prispevku, ktery jim tady opravdu stejne nikdo nezbasti.
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 (upraveno) lib napsal: Tak to přeju hezký Vánoce! Já radši zase jen ty teplý ponožky. kua Libe, jakou prosím máš velikost? Jsem tvůj Santa Claus... EDIT: promile... Upraveno 27. září 2009 uživatelem tombed
Návštěvník Snow Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Pavel Veinert napsal: K vánocům si dojedu pro další kousek. Blahopřeji .
tombed Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Snow napsal: Blahopřeji . Taky chceš ponožky? Jedu na množstevní slevu...
klaucz Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Pavel Veinert napsal: Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat. Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové. Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek. Prodejce se ozval se svoji reklamou ?
klaucz Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Dostal mě jeden komentář na Aukru: " Rychlé doručení, dobrá domluva. Hodinky jsou krásné a vypadají opravdu luxusně. Jen mě trochu mrzí, že po prvním dni nošení byly sedřené:-". Podotýkám, že ten komentář je POZITIVNÍ.
tarmi Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Pavel Veinert napsal: Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat..... asi málo....
rinaldino Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Kolega se taky nachytal, výhodná koupě za 4500kč, má už je 3 týdny a stále jsou funkční, nedá na ně dopustit.
vendy Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Promiňte že vstupuji do debaty,jsem úplně nový člen fóra,i když na stránky jsem chodil pravidelně slintat již pár let.Ono jde o to že při pravidelném čtení fóra člověk rychle přehodnotí názor.Mám doma nějaké Primky,ale na běžné nošení používám obyčejné bateriové Boniky.Mám časem spadeno na pilotky,ale zatím jsem od kubsona koupil Trasery,a nutno říci paráda,ale nechodit na Chronomag, nevím jak bych dopadl
Diamondking Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 vendy napsal: Promiňte že vstupuji do debaty,jsem úplně nový člen fóra,i když na stránky jsem chodil pravidelně slintat již pár let.Ono jde o to že při pravidelném čtení fóra člověk rychle přehodnotí názor.Mám doma nějaké Primky,ale na běžné nošení používám obyčejné bateriové Boniky.Mám časem spadeno na pilotky,ale zatím jsem od kubsona koupil Trasery,a nutno říci paráda,ale nechodit na Chronomag, nevím jak bych dopadl A to myslíš, že jsi jako dopadl dobře?..chacha...jestli jsi se nakazil tímto fórem, tak jsi ztracená duše. Jenom koukni tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23047&hl= a garantuju Ti, že to je čím dál tím horší
vendy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 No já myslím,že jsem mohl dopadnout mnohem hůř,ale díky poměrně dlouhému sledování chronomagu si člověk udělá mnohem lepší představu o tom co chtít.Nehledě na to,že hodinky se mi líbí,přecejenom moje posedlost letadýlky v jakékoli velikosti,mne v každém případě bude trochu brzdit.Ale zase mne to směruje na ,,pilotky".No jo no,ale co s tím?
Diamondking Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 vendy napsal: No já myslím,že jsem mohl dopadnout mnohem hůř,ale díky poměrně dlouhému sledování chronomagu si člověk udělá mnohem lepší představu o tom co chtít.Nehledě na to,že hodinky se mi líbí,přecejenom moje posedlost letadýlky v jakékoli velikosti,mne v každém případě bude trochu brzdit.Ale zase mne to směruje na ,,pilotky".No jo no,ale co s tím? No a je to tady....už se Ti líbí pilotky...a co s tím? Pokus se prodat to co máš a kup si pilotky Ohledně koupě hodinek a různých rad je zdejší fórum úžasné, ale šíleně návykové
vendy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 No pilotky se mi líbili vždy,také zásluhou těch co je nosili a bojovali(měl jsem to štěstí,že jsem se s některými mohl poznat).Že tohle fórum může být pro někoho se slabšími nervy přímo noční můrou je mi taky jasný,ale vzhledem k věku mám ten dojem (tedy si to alespoň namlouvám),že bych se mohl udržet na uzdě.
gougy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 vendy napsal: No pilotky se mi líbili vždy,také zásluhou těch co je nosili a bojovali(měl jsem to štěstí,že jsem se s některými mohl poznat).Že tohle fórum může být pro někoho se slabšími nervy přímo noční můrou je mi taky jasný,ale vzhledem k věku mám ten dojem (tedy si to alespoň namlouvám),že bych se mohl udržet na uzdě. To přejde vendy... (ten dojem ) přesto držím palec, ať chronomagorství nepropukne naplno (co to plácám, prostě VITAJ mezi chronomagory:))
vendy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Díky za přivítání,no je pravda že návštěva takového Chronoshopu dokáže u člověka vzbudit ne-li noční můry,tak alesponˇneklidné spaní(tedˇjsem tam kupoval Trasery),ale s těmi pilotkami ještě nějakou chvíli počkám.Moc se mi líbí Zena,ale dovedu si představit i Stainharty z právě zminˇovaného obchodu,ale začíná modelářská ,,halová" sezona a musím se předzásobit.
Daves97 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Nejlepší bylo, když jsem o aukru a téhle značce mluvil s jedním hodinářem, který trefně poznamenal, že v 16. století moc hodinářských firem opravdu nebylo. ))
klaucz Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Pavel Veinert napsal: Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat. Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové. Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek. Proč sem ty nesmysly pořád cpeš ? A psát o tom, že někdo fake Calvaneo je úplně mimo.
Jarinek Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Taky jsem si tam jedny kůpil, krásný byly, dokonce i šly, jen to pozlacení bylo jaksi kočičí, o ostatním jsem už nepřemýšlel a hodinky posílám zpět, prý to není problém. Takže děkuji i tomuto fóru, že jsem nenaletěl úplně.
brozz Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Koupil jsem si hodinky Calvaneo na Aukro. Co muzu rici:(mam je 6 mesicu) Vypadaji perfektne-zevnejsku jsou perfektni, reminek- kuze. Nidkdy jsem je neiotviral ale jdou uplne v pohode. Pouzite materialy jsou vysoke kvality. Zaplatil jsem za nej 1200 Kc a vubec nelituji.
Donuts Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 brozz napsal: Koupil jsem si hodinky Calvaneo na Aukro. Co muzu rici:(mam je 6 mesicu) Vypadaji perfektne-zevnejsku jsou perfektni, reminek- kuze. Nidkdy jsem je neiotviral ale jdou uplne v pohode. Pouzite materialy jsou vysoke kvality. Zaplatil jsem za nej 1200 Kc a vubec nelituji. Kde se ti klauni porad berou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se