Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  lib napsal:
Tak to přeju hezký Vánoce! :newyear:

Já radši zase jen ty teplý ponožky.

kua Libe, jakou prosím máš velikost? Jsem tvůj Santa Claus... :lol2:

EDIT: promile...

Upraveno uživatelem tombed
Návštěvník Snow
Odesláno
  Pavel Veinert napsal:
  K vánocům si dojedu pro další kousek.

Blahopřeji  :D .

Odesláno
  Pavel Veinert napsal:
Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat.

Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové.

Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek.

Prodejce se ozval se svoji reklamou ?

Odesláno

Dostal mě jeden komentář na Aukru: " Rychlé doručení, dobrá domluva. Hodinky jsou krásné a vypadají opravdu luxusně. Jen mě trochu mrzí, že po prvním dni nošení byly sedřené:-". Podotýkám, že ten komentář je POZITIVNÍ. :lol: :huh:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Promiňte že vstupuji do debaty,jsem úplně nový člen fóra,i když na stránky jsem chodil pravidelně slintat již pár let.Ono jde o to že při pravidelném čtení fóra člověk rychle přehodnotí názor.Mám doma nějaké Primky,ale na běžné nošení používám obyčejné bateriové Boniky.Mám časem spadeno na pilotky,ale zatím jsem od kubsona koupil Trasery,a nutno říci paráda,ale nechodit na Chronomag, nevím jak bych dopadl

Odesláno
  vendy napsal:
Promiňte že vstupuji do debaty,jsem úplně nový člen fóra,i když na stránky jsem chodil pravidelně slintat již pár let.Ono jde o to že při pravidelném čtení fóra člověk rychle přehodnotí názor.Mám doma nějaké Primky,ale na běžné nošení používám obyčejné bateriové Boniky.Mám časem spadeno na pilotky,ale zatím jsem od kubsona koupil Trasery,a nutno říci paráda,ale nechodit na Chronomag, nevím jak bych dopadl

A to myslíš, že jsi jako dopadl dobře?..chacha...jestli jsi se nakazil tímto fórem, tak jsi ztracená duše. Jenom koukni tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23047&hl= a garantuju Ti, že to je čím dál tím horší :thumbsup_anim:

Odesláno

No já myslím,že jsem mohl dopadnout mnohem hůř,ale díky poměrně dlouhému sledování chronomagu si člověk udělá mnohem lepší představu o tom co chtít.Nehledě na to,že hodinky se mi líbí,přecejenom moje posedlost letadýlky v jakékoli velikosti,mne v každém případě bude trochu brzdit.Ale zase mne to směruje na ,,pilotky".No jo no,ale co s tím?

Odesláno
  vendy napsal:
No já myslím,že jsem mohl dopadnout mnohem hůř,ale díky poměrně dlouhému sledování chronomagu si člověk udělá mnohem lepší představu o tom co chtít.Nehledě na to,že hodinky se mi líbí,přecejenom moje posedlost letadýlky v jakékoli velikosti,mne v každém případě bude trochu brzdit.Ale zase mne to směruje na ,,pilotky".No jo no,ale co s tím?

No a je to tady....už se Ti líbí pilotky...a co s tím? Pokus se prodat to co máš a kup si pilotky :) Ohledně koupě hodinek a různých rad je zdejší fórum úžasné, ale šíleně návykové :thumbsup_anim:

Odesláno

No pilotky se mi líbili vždy,také zásluhou těch co je nosili a bojovali(měl jsem to štěstí,že jsem se s některými mohl poznat).Že tohle fórum může být pro někoho se slabšími nervy přímo noční můrou je mi taky jasný,ale vzhledem k věku mám ten dojem (tedy si to alespoň namlouvám),že bych se mohl udržet na uzdě.

Odesláno
  vendy napsal:
No pilotky se mi líbili vždy,také zásluhou těch co je nosili a bojovali(měl jsem to štěstí,že jsem se s některými mohl poznat).Že tohle fórum může být pro někoho se slabšími nervy přímo noční můrou je mi taky jasný,ale vzhledem k věku mám ten dojem (tedy si to alespoň namlouvám),že bych se mohl udržet na uzdě.

To přejde vendy... (ten dojem :thumbsup_anim: ) přesto držím palec, ať chronomagorství nepropukne naplno ;) (co to plácám, prostě VITAJ mezi chronomagory:))

Odesláno

Díky za přivítání,no je pravda že návštěva takového Chronoshopu dokáže u člověka vzbudit ne-li noční můry,tak alesponˇneklidné spaní(tedˇjsem tam kupoval Trasery),ale s těmi pilotkami ještě nějakou chvíli počkám.Moc se mi líbí Zena,ale dovedu si představit i Stainharty z právě zminˇovaného obchodu,ale začíná modelářská ,,halová" sezona a musím se předzásobit.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Pavel Veinert napsal:
Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat.

Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové.

Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek.

Proč sem ty nesmysly pořád cpeš ? A psát o tom, že někdo fake Calvaneo je úplně mimo.

Odesláno

Taky jsem si tam jedny kůpil, krásný byly, dokonce i šly, jen to pozlacení bylo jaksi kočičí, o ostatním jsem už nepřemýšlel a hodinky posílám zpět, prý to není problém. Takže děkuji i tomuto fóru, že jsem nenaletěl úplně.

• po měsíci...
Odesláno

Koupil jsem si hodinky Calvaneo na Aukro.

Co muzu rici:(mam je 6 mesicu)

Vypadaji perfektne-zevnejsku jsou perfektni, reminek- kuze.

Nidkdy jsem je neiotviral ale jdou uplne v pohode.

Pouzite materialy jsou vysoke kvality. Zaplatil jsem za nej 1200 Kc a vubec nelituji.

Odesláno
  brozz napsal:
Koupil jsem si hodinky Calvaneo na Aukro.

Co muzu rici:(mam je 6 mesicu)

Vypadaji perfektne-zevnejsku jsou perfektni, reminek- kuze.

Nidkdy jsem je neiotviral ale jdou uplne v pohode.

Pouzite materialy jsou vysoke kvality. Zaplatil jsem za nej 1200 Kc a vubec nelituji.

Kde se ti klauni porad berou?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...