Přejít na obsah

Trochu se mi zmensuje prumer.............

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam necelych 17cm a za maximum u seba povazujem 43mm.... najpohodlnejsie hodinky ake som mal boli titanove divery citizen s nieco pod 40 uvazujem ze si ich zas kupim..... momentalne nosim 90% casu sinn 857 (43mm)

Mam rad ked sa hodinky hodia k cloveku a k situacii (proste 5cm budik na 16cm zapasti vyzera natvrdlo rovnako ako G-shocky na plese)

Nemam znacku ktora by ma iritovala ked ju vidim ale jedine co asi doma nikdy nebudem mat aj keby som bol neviem jak v baliku je Panerai,... jejich veci sa mi proste uprimne nepacia (myslim nepacia na mne), podobnu averziu som mal do nedavna na Br. ale tam uz som si nasiel modely ktore by som doma zniesol.

Za najkrajsie hodinky vsetkych cias povazujem PP Calatrava (a z takych ktore by som si niekedy v buducnosti mohol mozno naozaj dopriat je to potom Eterna Vaughan) lenze na hodinky tohto typu som este nedospel (oblek nosim iba tak dva krat do mesiaca)

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Po roku v afrike si pripadam ako trpaslik. Tuna kazdy nosi taniere, cim viac zlata (pozlatene), diamantov (ala swarovski).

Takze moje 40mm a 42mm mi pridu dost male. Ale musim povedat ze som zo 42 (Mido) zosiel dole na 40 co nosim teraz a pride mi to ako velmi adekvatna velikost.

Odesláno
S těmi Jetsety a pod, souhlasím.... na holkách mi to nevadí... na chlapovi no coment :)

add1) souhlas

add2) nesmíš se tak sklánět nad stůl... třeba já když řvu na kolegy tak u toho stojím a gestkuluji rukama, čím např. automaty navíc natahuju :)

add3) na Pavlovi Bémovi mně sere úplně všechno (možná právě tím, že jsem měl tu pochybnou čest ho poznat i ve chvílích kdy na něj nemíří kamery.... :gun_bandana:

Ja se vzdy opiram o stul ve stylu "hodnej polda, zlej polda" :thumbsup_anim:

Presto na Bemovi ty Panerai vypadaji dobre, jako na vetsine mensich i vetsich rucek. Ale ty IWC fakt ne :gun_bandana:

Odesláno

Prave ctu v MF dnes priloze rozhovor Bemem. Je to uprimnej chlapik zda se. Cituji:

ot: "Zda se, ze jste typicky hodinkar. MAte hodne ruznych hodinek. MAte v nich zalibu?

Bem: "Nemam. Mam asi patery hodinky, nevim jsetli je to hodne nebo malo."

ot: "Jsou to takove ty typy, co vypadaji jako drahe hodinky."

Bem: "To urcite ne. (...)

ot: "Takze nejste z tech, kteri urati za hodinky neuveritelne penize, treba 200 tis?"

Bem:" To bych nikdy neudelal, v zadnem pripade. Mam samozrejme svoje slabosti. Jsem treba schopen utratit 30tis za batohy."

Takze klidek, nas cliffhanger je zrejme ofejkovanej a nakupuje OP v trznici v Nepalu zda se.

Mozna prosim presunout od jineho tema, treba Zabava, sorry za OT.

Odesláno

Druha moznost je ze je klamar ... hmm je politik, co si myslis co bude pravdepodobnejsie?

Prave ctu v MF dnes priloze rozhovor Bemem. Je to uprimnej chlapik zda se. Cituji:

ot: "Zda se, ze jste typicky hodinkar. MAte hodne ruznych hodinek. MAte v nich zalibu?

ot: "Takze nejste z tech, kteri urati za hodinky neuveritelne penize, treba 200 tis?"

Bem:" To bych nikdy neudelal, v zadnem pripade. Mam samozrejme svoje slabosti. Jsem treba schopen utratit 30tis za batohy."

Takze klidek, nas cliffhanger je zrejme ofejkovanej a nakupuje OP v trznici v Nepalu zda se.

Odesláno (upraveno)
Třetí možnost je, že má v Carollinu od paní Tamary nadstandardní slevu :)

Treba jediny z tech peti, ktery jsou pres tech 200, jsou IWC a dostal je od Bendla darem. Nevim, jake ma OP, ale moje oblibene 111 jsou za 3700EUR, takze se do toho bohate vejdou. Co se tyce zbyvajicich 3 kousku, tak nevim, jake to jsou. Takze klamat nutne nemusi...

EDIT: ale blbej nebude a predpokladam, ze zna cenu IWC, takze to prohlaseni je, rekneme, "diplomaticke"... :)

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
Druha moznost je ze je klamar ... hmm je politik, co si myslis co bude pravdepodobnejsie?

Cece asi to bude kombinace klamara, slevy v Carollinu, nebo primo daru od Bendla a arogance. Ja to chapal jako 200 za vsecky, ale anyway, kdyz pak zacne mluvit vo chlebniku za 30, tak je to trapne! ;-)

Odesláno

Spíše lže, ale ani se mu nedivím. Prozradit závistivým a levicovým čechům, že mám doma patery hodinky, z nichž každé stojí tolik, co vydělají za rok, to by byla politická sebevražda.

Odesláno

Ak si ten chlebnik dal spravit u Simu, tak by som mu to toleroval :)

Cece asi to bude kombinace klamara, slevy v Carollinu, nebo primo daru od Bendla a arogance. Ja to chapal jako 200 za vsecky, ale anyway, kdyz pak zacne mluvit vo chlebniku za 30, tak je to trapne! ;-)

Odesláno

Politikov nebrať vážne. Keď si náš minister Kaliňák vzal do parlamentu namiesto 350-tisícových Ulysse Nardin spoločenské Blancpainy, na otázku koľko stáli, priznal, že asi nejakých 60 tisíc. Musím sa ho spýtať na predajcu :thumbsup_anim: .

Odesláno
Politikov nebrať vážne. Keď si náš minister Kaliňák vzal do parlamentu namiesto 350-tisícových Ulysse Nardin spoločenské Blancpainy, na otázku koľko stáli, priznal, že asi nejakých 60 tisíc. Musím sa ho spýtať na predajcu :thumbsup_anim: .

Asi ma model s turbem v platine a to byl pak v eurech nebyl zas tak daleko :)

Odesláno (upraveno)

Tak se mi zdá, že trávení času na Chronomagu nás všechny možná i trochu kultivuje, taky mám dojem, že se mi začínají líbit menší hodinky - zvláště po včerejším nákupu Glashutte Spezimatic .. (já se dneska vlastně už od rána jen chlubím ..)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno (upraveno)
Spíše lže, ale ani se mu nedivím. Prozradit závistivým a levicovým čechům, že mám doma patery hodinky, z nichž každé stojí tolik, co vydělají za rok, to by byla politická sebevražda.

A ty si Franto myslíš, že by ho někdo z těch jmenových Čechů volil, i kdyby měl na ruce Casia? Ten míří na jiné sociální a voličské skupiny.

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno
Prave jsem to vyzkousel a funguje to bezvadne, jen to trochu taha rukav na levou stranu. Asi zkusim gumu, tak jak jsem jako dite nosil rukavice abych je neztratil :D

Pánové, vyzkoušel jsem Bakerův vynález a musím říct, že to opravdu funguje a je to mnohem lepší než má sponka nebo sešívačka. :thumbsup_anim: Navíc to má i estetický výhody. Barva gumičky se dá volit podle barvy kravaty apod. Bakere, měl by sis to dát patentovat, než Ti to někdo vyfoukne!

Posuďte sami:

post-1893-1227204296.jpg

post-1893-1227204323.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...