JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 No, to bude zajímavý zase. Hulk mk2 RG Sub RG DD blue Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 kdes to nasel?? Na ofic webu zalozku new models 2022 nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Pěkně se nám to vybarvuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Hulk 41 jsou bullshit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Před hodinou, JoyStick napsal: No, to bude zajímavý zase. Hulk mk2 RG Sub RG DD blue Roman To je nějaká fantazie, na oficiálním webu nic takovýho není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ty Hulky v oceli mě tam nějak nepasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 39 minutami, Émile napsal: To je nějaká fantazie, na oficiálním webu nic takovýho není před 1 hodinou, tomas.helisek napsal: kdes to nasel?? Na ofic webu zalozku new models 2022 nevidim Ofiko informace asi budou k dispozici v rámci této akce https://www.watchesandwonders.com/en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Že by Rolex neměl novinky na webu a lítalo to někde jinde?? Tomu se mi moc nechce věřit. To je jako kdyby Apple neměl novinky na webu a už by lítaly někde.. spíš nějaký rumors?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Já neříkám že je to 100% potvrzená informace kluci, dávám vám to sem z lásky, když se ke mě ta informace dostala Někdo klasicky hlásí že je to BS, někdo klasicky tvrdí že je to real, já na to mám svůj názor kterej nebudu ventilovat. Jen možná řeknu, že titéž lidé tvrdili, že se nevrátí BLNR a že Kermit je BS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Za mě dávalo smysl když rolex zařízl hulky dát je do žlutýho zlata a určitou exkluzivitu vyjádřit barevným cifrem. Ale potom co ukončil smurfy a místo barevnýho cifru dal do zlata pouze barevnou lunetu si nejsem jistej ničím . Na návrat hulku ve steelu bych si ale asi nevsadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 4 minutami, JoyStick napsal: Já neříkám že je to 100% potvrzená informace kluci, dávám vám to sem z lásky, když se ke mě ta informace dostala Někdo klasicky hlásí že je to BS, někdo klasicky tvrdí že je to real, já na to mám svůj názor kterej nebudu ventilovat. Jen možná řeknu, že titéž lidé tvrdili, že se nevrátí BLNR a že Kermit je BS. Jako takhle, dokážeš si pak představit cenu novejch kermitů když byly v produkci jen rok a půl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 @tkol A já někde psal, že by se Cermit rušil? Nevim kdo si to zas kde vysnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, JoyStick napsal: No, to bude zajímavý zase. Hulk mk2 RG Sub RG DD blue Roman Podobný zdroj zveřejnil ještě tyto dva kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 29 minutami, JoyStick napsal: @tkol A já někde psal, že by se Cermit rušil? Nevim kdo si to zas kde vysnil. Jo takhle, že bude Kermit i Hulk dohromady? Hmmmmm... To mi přijde ještě větší scifi teda... Ale byl bych za to rád, hezkejch hodinek není nikdy dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 6 minutami, dabelM napsal: Podobný zdroj zveřejnil ještě tyto dva kousky. Diky! O tom LN uz se mluvi rok a pul. Osobne bych tomu i veril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Právě teď, JoyStick napsal: Diky! O tom LN uz se mluvi rok a pul. Osobne bych tomu i veril. Taky bych je (LN) rád viděl znovu v nabídce Na konci kvartálu asi budeme mít jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 49 minutami, foldes napsal: Za mě dávalo smysl když rolex zařízl hulky dát je do žlutýho zlata a určitou exkluzivitu vyjádřit barevným cifrem. Ale potom co ukončil smurfy a místo barevnýho cifru dal do zlata pouze barevnou lunetu si nejsem jistej ničím . Na návrat hulku ve steelu bych si ale asi nevsadil. Já jsem v tomhle dost pragmatik. Kroky za poslední roky dávaj smysl, sekl jsem se v 1. případě, jinak jsem to odhadoval správně. Což neznamená že to odhaduju správně i teď. Nicméně s extrémně rostoucí poptávkou (stále o 2 řády převyšující nabídku), dává smysl řadit extrémně populární modely, zapadající do současně brilantně fungujícího byznysmodelu, zpátky i za cenu toho že "hm tak to bylo ukončený 2 roky". To nikoho ve finále nezajímá a jsou to imho jen chytrý kecy lidi, který maj postavený byznysy na tom, že poskytujou ty "chytrý kecy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Já jsem v tomhle dost pragmatik. Kroky za poslední roky dávaj smysl, sekl jsem se v 1. případě, jinak jsem to odhadoval správně. Což neznamená že to odhaduju správně i teď. Nicméně s extrémně rostoucí poptávkou (stále o 2 řády převyšující nabídku), dává smysl řadit extrémně populární modely, zapadající do současně brilantně fungujícího byznysmodelu, zpátky i za cenu toho že "hm tak to bylo ukončený 2 roky". To nikoho ve finále nezajímá a jsou to imho jen chytrý kecy lidi, který maj postavený byznysy na tom, že poskytujou ty "chytrý kecy".Ja to asi +- beru, jen si myslím, že dát hulky do oceli kde poptávka vs nabídka u profi modelů už tak nedává moc byznys smysl. Víc mi to prostě hraje u těch drahejch kovů kde by to ty prodeje mohlo ještě trošku posunout, jak počtem kusů tak i penez díky cene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 (upraveno) před 7 minutami, foldes napsal: Ja to asi +- beru, jen si myslím, že dát hulky do oceli kde poptávka vs nabídka u profi modelů už tak nedává moc byznys smysl. Víc mi to prostě hraje u těch drahejch kovů kde by to ty prodeje mohlo ještě trošku posunout, jak počtem kusů tak i penez díky cene. To byl původní model cca 2 roky zpět. Covid jim zjevně ukázal, že mají změnit směr. (ten návrat byl plánovanej i tak, jen to uspíšili) Dávají smysl obě ty cesty, imho jde spíš o fázování, ale je to jen moje teze, oficiálně nikdo nic neví Upraveno 14. ledna 2022 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 23 hodinami, JoyStick napsal: No, to bude zajímavý zase. Je velka sance, ze to je fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se