spiderer Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Tak a je rozhodnuto. Tahle fotka me uz konecne presvedcila, ze casem az se zorientuju v jejich produkci a prectu par recenzi, nejaky model z jejich produkce skonci na mem zapesti, cina - necina! Ono vzhledem k tomu, ze to je cina, ktera si na nic nehraje, tak myslim, ze to neni zadny krok vedle Myslim, ze jedny echt cinske hodinky bych doma mohl mit taky.. Celkem by me zajimaly dlouhodobejsi udaje ohledne presnosti strojku atd
cody Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 (upraveno) 4 kejklik, spiderer: Presne tak, skoda ze neumim cinsky, rad bych si precetl jak se na DNESNI swiss made koukaji cinani. Jen nam zatim chybi postrehy DLOUHODOBEJSICH uzivatelu. Upraveno 11. ledna 2009 uživatelem cody
Emil Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Panove s M193s, mam hodinky od patku, stale je pozoruji a dneska jsem si vsiml, ze pokud je power reserva cca 1/10 (mozna jeste mene) a zapne se chronograf, tak se hodinky zastavi. A ted ten prijde dotaz: mate podobnou zkusenost, respektive jste nekdo ochoten to vyzkouset? Pro pana Codyho: za tu cenu jsou hodinky opravdu super, zejmena se mi libi, ze jsou natahovaci a vyhledu na strojek tak nic nebrani. Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Emil
kejklik Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Panove s M193s, pokud je power reserva cca 1/10 (mozna jeste mene) a zapne se chronograf, tak se hodinky zastavi. A ted ten prijde dotaz: jste nekdo ochoten to vyzkouset? Odzkouším, ale má to logiku, péro má na konci míň síly a musí točit více kolečky (další vteřinovka a minutový čítač). Je to přes to zasklené bříško dobře vidět, jak se připojí při zmačknutí tlačítka další ozubená kolečka.
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Odzkouším, ale má to logiku, péro má na konci míň síly a musí točit více kolečky (další vteřinovka a minutový čítač). Je to přes to zasklené bříško dobře vidět, jak se připojí při zmačknutí tlačítka další ozubená kolečka. Zasklené bříško - člověče, ty jsi básník.
cody Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 4 Emil: Dik za info, kdyby se ti chtelo cvaknout par fotek urcite se tu neztrati:-) Omluva za tykani, na foru je to taknejak zvyk:-) Tak at hodinky dlouho delaji radost!
Olda Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Panove s M193s, mam hodinky od patku, stale je pozoruji a dneska jsem si vsiml, ze pokud je power reserva cca 1/10 (mozna jeste mene) a zapne se chronograf, tak se hodinky zastavi. A ted ten prijde dotaz: mate podobnou zkusenost, respektive jste nekdo ochoten to vyzkouset? To je normální chování chronografů (odzkoušeno na Poljot 3133 a Eta 7750). Přesně to popsal Kejklík. Před nějakou dobou se o tom diskutovalo z druhé strany, jestli trvale zapnutý chronograf zmenšuje dobu chodu.
kejklik Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Po testování je tu výsledek: bez stopek vydrží m193 běžet 47 hodin a nějaký minuty, se stopkami je to o víc jak 4 hodiny míň. V obou případech ale jdou déle, než oficiální rezerva chodu, ta je 40 hodin.
Emil Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Po testování je tu výsledek: bez stopek vydrží m193 běžet 47 hodin a nějaký minuty, se stopkami je to o víc jak 4 hodiny míň. V obou případech ale jdou déle, než oficiální rezerva chodu, ta je 40 hodin. Dekuji panum Oldovi a Kejklikovi, jsem rad, ze je to zasekavani u konce power reservy v poradku. Jinak hodinky nosim obden a jsem velice spokojen. Trosku jsem si poopravil sve mineni o cinskem zbozi, ale mozna je to jen a prave ta vyjimka potvrzujici pravidlo.
Emil Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Co rikate na http://www.usseagull.com/m222sw.htm , ST3600 s rucnim natahem? Neprijdou mi vubec spatne...
kejklik Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Co rikate na http://www.usseagull.com/m222sw.htm , ST3600 s rucnim natahem? Neprijdou mi vubec spatne... V aktuálním kurzu včetně poštovného to je 5 540,- CZK přes PayPal. Zajímavě vypadají v hnědém provedení. Pokud bude Seagullův Unitas šlapat jako jiné jejich strojky, není co řešit. Jo Čína, to už nejsou jen vteřinovkou lepené ozdůbky na plechové strojky...
Mihinek Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 V aktuálním kurzu včetně poštovného to je 5 540,- CZK přes PayPal. Zajímavě vypadají v hnědém provedení. Pokud bude Seagullův Unitas šlapat jako jiné jejich strojky, není co řešit. Jo Čína, to už nejsou jen vteřinovkou lepené ozdůbky na plechové strojky... Řekl bych, že tohle je to pravý ořechový Jen to kapesný na to nějak nestačí... .V aktuálním kurzu je to na provaz:)), tzn. cca 94500,-
kejklik Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Řekl bych, že tohle je to pravý ořechový Jen to kapesný na to nějak nestačí... .V aktuálním kurzu je to na provaz:)), tzn. cca 94500,- Day/Date bych si představoval jinak, ale ta cena je 1/3 ceny tzv. "renomovaných" značek, nejlépe z podhůří Alp.
boo-beek Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Day/Date bych si představoval jinak, ale ta cena je 1/3 ceny tzv. "renomovaných" značek, nejlépe z podhůří Alp. Ta cena za tourbillon je tak 1/10 bezne ceny tourbillonu renomovane Swiss znacky
vlastik Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Jen pro kontrolu, objednával jste je na usseagull.com? Kolik bylo dovozní clo? Bude někdo objednávat nějaký tourbillon? Otázek je více. Děkuji všem zatím jen komentář k fotkám a stanovisko hodináře: "Celkově velice pěkně zpracované hodinky, nádherný ciferník. Pouzdro a motýlová spona na řemenu (22/20 mm) opravdu vysoce leštěný nerez, žádný chrom. Strojek je dílensky velice dobrý (koukal do něj tím kukrem na oko, stejný prý byl dřív v nějakých Maurice Lacroix ??? - nechce se mi věřit). Na vibrografu ukázaly úplně syrové +13 s, ale velice vyrovnaný průběh. Brzy se nebudeme stačit divit, co Číňani budou vyrábět, už nekopírují, ale začínají konstruovat. Když dostali kosmonauta do vesmíru, aby neudělali hodinový strojek - když budou chtít." Balení v přebalu a krabici z recyklovaného bambusu, vnitřek z koženky, která chce vypadat jako papír - minimalizace nákladů Pouzdro a spona jsou vyleštěné jako psí kule, řemen (polstrovaný a celkem měkký) má míru 22/20. Na strojek je moc pěkný pohled údajně safírovým dýnkem. Ciferníku dávám jedničku, Uhrmacher ocenil, že ručky stopek sedí opravdu na nulových pozicích Na ruce velice dobře "sedí", míra pouzdra 41 mm je na tento typ akorát. Také vrchní sklo je údajně safír, zde dokonce klenutý. Jak zjistím, co to opravdu je bez destrukce? Cena v USD fco Czechia je zatím z USA lidová, akci mají do Vánoc.
kejklik Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Jen pro kontrolu, objednával jste je na usseagull.com? Kolik bylo dovozní clo? Bude někdo objednávat nějaký tourbillon? Otázek je více. Děkuji všem Ano, objednány na US stránkách (http://www.usseagull.com/m193s.htm), zaplacena DPH 19%, clo bylo 0. Hodinky se usadily na +6 s/den, natahuji je ráno od 1/4 do 3/4. Plná spokojenost. Na turbo se nechystám, teď musím doplnit LE od Steinů
vlastik Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Jasně, super chod, zkusím to taky. Díky Ano, objednány na US stránkách (http://www.usseagull.com/m193s.htm), zaplacena DPH 19%, clo bylo 0. Hodinky se usadily na +6 s/den, natahuji je ráno od 1/4 do 3/4. Plná spokojenost. Na turbo se nechystám, teď musím doplnit LE od Steinů
Emil Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Pekne povanoce preju. Dneska, po ranu se mi stala s M193S zajimava, lec velmi neprijemna vec. Pri natahovani, circa v polovine, dle rezervy chodu, se najednou korunka roztocila opacnym smerem (mimochodem velmi zajimavy efekt - plynule mizici rezerva pri radostnem otaceni korunky) a byl konec, uz nejdou natahnout. Hodinky jsou ani ne rok stare (zrejme v zaruce) a na ruce jsem je mel tak 20x, jsou az prilis retro. Po Novem roce pujdou k hodinari. O vysledku opravy a predevsim pricine zavady vas budu informovat.
Emil Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Pekne povanoce preju. Dneska, po ranu se mi stala s M193S zajimava, lec velmi neprijemna vec. Pri natahovani, circa v polovine, dle rezervy chodu, se najednou korunka roztocila opacnym smerem (mimochodem velmi zajimavy efekt - plynule mizici rezerva pri radostnem otaceni korunky) a byl konec, uz nejdou natahnout. Hodinky jsou ani ne rok stare (zrejme v zaruce) a na ruce jsem je mel tak 20x, jsou az prilis retro. Po Novem roce pujdou k hodinari. O vysledku opravy a predevsim pricine zavady vas budu informovat. Udelal jsem malou zmenu, hodinky jsou v zaruce a tak jsem kontaktoval primo prodejce, uvidime co bude dal...
Emil Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Udelal jsem malou zmenu, hodinky jsou v zaruce a tak jsem kontaktoval primo prodejce, uvidime co bude dal... Prodejce odpovedel, potvrdil, ze hodinky jsou v zaruce a poslal mi adresu na kterou mam hodinky zaslat ( do Ciny ). Seberu odvahu a poslu je. Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem Emil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se