kejklik Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Už někomu hodiny dorazily? Jaké jsou první dojmy?
Skydiver Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Už někomu hodiny dorazily? Jaké jsou první dojmy? Hodiny už došly, bohužel jsem mimo město, tak mně kolega který je objednával a který je má u sebe poslal alespoň email s fotkami celé zásilky. Dnes večer si pro ně jedu, takže jsem jak na trní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem Skydiver
Baker Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Hodiny už došly, bohužel jsem mimo město, tak mně kolega který je objednával a který je má u sebe poslal alespoň email s fotkami celé zásilky. Dnes večer si pro ně jedu, takže jsem jak na trní Tak ktere pujdou do sveta ?
Emil Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Doufam, ze moje, objednano 25.12.08. Pane Kejklik, pane Skydiver, muzu se zeptat, zda-li po objednani prislo nejake potvrzeni, popripade zda posilaji nejake sledovaci cislo k zasilce. Me totiz od nich nic neprislo, jen potvrzeni o platbe z paypalu. Zatim nepropadam panice a pricitam to Xmas season.
Skydiver Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Baker: Do světa půjdou ty s měsíční fází. Info o ceně přes PM. Pokud nepůjde prodat zde, půjdou jinam. Emil: Prodejce pošle email kde bude tracking No pro USPS, dají se ovšem sledovat jen dokud neopusti USA pak už jen čekejte na poštáka. Dojmy: velmi pozitivní, kvalita o třídu výše než očekáváte, na obchodním jednání zesměšníte i ty co maj hodinky 20k+
kejklik Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 To Emil: Kromě poděkování za objednávku a oznámení o odeslání dorazí i trackin No. pro sledování zásilky USPS. Poslední info bylo, že balíček odletěl do Evropy a pak už pošťák kasíroval DPH. Nikdo se mě z celnice na nic neptal, možná proto, že jsem jim už kdysi udělil trvalé zmocnění, aby neotravovali s každým štěkem. Kupuju totiž po světě leckde leccos.
cody Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Hodiny už došly, bohužel jsem mimo město, tak mně kolega který je objednával a který je má u sebe poslal alespoň email s fotkami celé zásilky. Dnes večer si pro ně jedu, takže jsem jak na trní Herdek, jak koukam na ty fotky hodinek a krabic tak musim uznat, ze nemit jakysi zakladni prehled (diky foru) tak bych fakt veril ze je to vyssi hodinarska liga. Jsem vazne zvedavej jak dlouho takove hodinky vydrzi v provozu. Pokud to bude alespon jedna generace pak bude mit spusta evropskejch znacek problem...
kejklik Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ono to bez Číny moc nejde ani jinde: kupoval jsem ženě pár věcí na lyže - rukavice SWIX Sweden (vyrobeno v Číně), kulíšek Bjorn Dahlie Made in Norway - vyrobeno v Číně a boty Alpina Made in Slovenia - vyrobeno v Číně. Tak proč ne kvalitní hodinky, když na tyto kalibry (Venus) dokonce regulérně koupili licenci a výrobní linku (údajně)?
Emil Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 To Emil: Kromě poděkování za objednávku a oznámení o odeslání dorazí i trackin No. pro sledování zásilky USPS. Poslední info bylo, že balíček odletěl do Evropy a pak už pošťák kasíroval DPH. Nikdo se mě z celnice na nic neptal, možná proto, že jsem jim už kdysi udělil trvalé zmocnění, aby neotravovali s každým štěkem. Kupuju totiž po světě leckde leccos. Pane Kejklik, tak uz zacinam chytat nervy . Objednano 25.12.08 a dneska je 5.1.09 a zadny kontakt, mohl bych se zeptat, jak dlouho trvalo, nez se ozvali po vasi objednavce? Predem diky za odpoved.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Já jsem objednával a hned platil 8. 12. 2008 a zatím žádná zpráva ani žádné hodinky. Tak jsem zjistil tracking number a tady je výsledek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Kamil
kejklik Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Pane Kejklik, tak uz zacinam chytat nervy . Objednano 25.12.08 a dneska je 5.1.09 a zadny kontakt, mohl bych se zeptat, jak dlouho trvalo, nez se ozvali po vasi objednavce? Predem diky za odpoved. Když oni hoši a děvčata v USA slaví Vánoce od 25.12. až do Tří králů a to je dnes...Nedělal bych si hlavu, urgenci bych poslal zítra. Peníze již kasírovali? Placeno přes PayPal?
Milil Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Já jsem objednával a hned platil 8. 12. 2008 a zatím žádná zpráva ani žádné hodinky. Tak jsem zjistil tracking number a tady je výsledek: Jakmile je to v ČR, můžeš to sledovat i na webu český pošty: http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-...d=CP899966252US
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 to Milil: Díky, to jsem nevěděl.
Emil Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Když oni hoši a děvčata v USA slaví Vánoce od 25.12. až do Tří králů a to je dnes...Nedělal bych si hlavu, urgenci bych poslal zítra. Peníze již kasírovali? Placeno přes PayPal? Tak pane Kejklik, dobra zprava: hodinky jsou na poste. Poslali je 26.12. ale zrejme zapomeli na email. Nasi celnici me chteli naladit, tak je nechali tyden ulezet. A tak to ma byt.
kejklik Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak pane Kejklik, dobra zprava: hodinky jsou na poste. Poslali je 26.12. ale zrejme zapomeli na email. Nasi celnici me chteli naladit, tak je nechali tyden ulezet. A tak to ma byt. Jasně: číňan naše Vánoce neslaví, proto může hodinky posílat 26.12. Je to v USA, takže i na Vánoce pošty fungují. A ta pauza pro hochy a děvčata se holt týká ČR, přeci státní úředníci nebudou pracovat mezi svátky, kór gdyž je ta krize a na platech jim nepřidali... Moje hodinky si od počátku vedou velice dobře, od 27.12. do 8.1. večer udělaly + 1 minutu. A i dnes mě doprovází na pracoviště... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skydiver Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak mně se hodiny líbí každý den více a více, to se mi snad ještě nestalo, vážně si je užívám, a jsem jak malé děcko. Poslední měření: za 3 dny +7 vteřin. Stále je k dispozici model s měs. fází, info přes PM. Nějaké foto z dneška: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skydiver Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 No a jeste si dáme jednu sexy fotku zezadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emil Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Jasně: číňan naše Vánoce neslaví, proto může hodinky posílat 26.12. Je to v USA, takže i na Vánoce pošty fungují. A ta pauza pro hochy a děvčata se holt týká ČR, přeci státní úředníci nebudou pracovat mezi svátky, kór gdyž je ta krize a na platech jim nepřidali... Moje hodinky si od počátku vedou velice dobře, od 27.12. do 8.1. večer udělaly + 1 minutu. A i dnes mě doprovází na pracoviště... Tak panove, uz dorazily a jsou jeste hezci nez na obrazcich. Diky tomu, kdo objevil ty americke Rackovi stranky (safi?)
cody Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 No a jeste si dáme jednu sexy fotku zezadu Tak a je rozhodnuto. Tahle fotka me uz konecne presvedcila, ze casem az se zorientuju v jejich produkci a prectu par recenzi, nejaky model z jejich produkce skonci na mem zapesti, cina - necina!
kejklik Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 nejaky model z jejich produkce skonci na mem zapesti, cina - necina! Je potřeba si uvědomit, že čínský chronomagista si může říkat: Něco od švýcarů si něco přeci jen pořídím, SWISS made tam nebo sem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se