Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

marty,

no konecne poradna fotka. musim rict, ze tohle vlakno trochu pomoaha memu vyberu traseru na pristi rok. furt sem preferovat s modrym svetlem, ale tyhle se mi zacinaji libit a jsou za fajn cenu u kubsona

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
marty,

no konecne poradna fotka. musim rict, ze tohle vlakno trochu pomoaha memu vyberu traseru na pristi rok. furt sem preferovat s modrym svetlem, ale tyhle se mi zacinaji libit a jsou za fajn cenu u kubsona

Díky za pochvalu, ale asi lepší fotky jsou viz odkaz nahoře. Ty pomohly s výběrem mě.

Odesláno (upraveno)
píšu to ještě sem, tah je z neChrono verze, nevím jestli bude sedět, až jej budu mít fyzicky, tak to zkusím..

Pokud by ten tah byl tak ho vemu,ale musí sedět. Cena je tak trochu "na hraně"

Upraveno uživatelem Benyšák
Odesláno
Tak dnes k večeru konečně dorazily. Chvilka mazlení a šly nemilosrdně do prvního ponoru. Hloubka 50 cm! :thumbsup_anim: Jsou nádherný. Ještě jednou děkuju za doporučení. :thumbsup_anim:

Fotka se bohužel moc nepovedla. Buď je to foťákem nebo rukama :thumbsup_anim:

Ten korýš je z těch hodinek docela vykulený, ne?? :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Ne, won takhle čumí normálně! :thumbsup_anim:

Ke kvalitě fotek. Zkus to za deního světla a bez akvárka (háže to lesky) a ta voda jde do zelena. Uvidíš, že to půjde a můžeš použít i nějaké "instalace" v podobě květin a tak.

Chce to trpělivost a čas.

Ty moje fotečky taky není bůhvíco, jsou tady jiní kabrňáci, ale už mám něco odfoceno takže tady u hodinek člověk aspoň zúročí zkušenosti.

Odesláno (upraveno)

To je super!!!! Tak já bych si jeden ten nový vzal, mám poslat objednávku?

Odesláno
To je super!!!! Tak já bych si jeden ten nový vzal, mám poslat objednávku?

všechny jsou nové, nepoužité - stačí soukromou zprávu s adresou, obratem pošlu platební instrukce

Odesláno

Tak mi včera ten nerezový tah dorazil. Je super a masivní, už se těším jak ho osadím na hodinky. Bohužel hodinky i tah jsou pro mě dárkem pod stromeček od mé milé ženušky, takže putoval zabalit a do skrýše k hodinkám, alespoň se mám na co těšit.

Díky Kubsone!!!

Odesláno
Tak jsem to zkoušel objednat a vychází mi to na cca 2000,- Kč. Nějak mi vyschlo v krku. :rolleyes:

Jdu ještě prolízt internet, nikdy jsem neobjednával do zahr.. Tak se kouknu jestli se dá nějak ušetřit.

Tak jak to dopadlo s tím tahem?? Nebo stačí nakonec ten silikon??

Ten tah doporučuju, za ty kačáky je to pohádka..... :smile_anim:

Odesláno
Tak jak to dopadlo s tím tahem?? Nebo stačí nakonec ten silikon??

Ten tah doporučuju, za ty kačáky je to pohádka..... :smile_anim:

Už ho taky mám. Dorazil ve středu, ale já se tu nestihl stavit. Hned jak se k tomu dostanu, dám sem nějakou fotku.

Odesláno
Už ho taky mám. Dorazil ve středu, ale já se tu nestihl stavit. Hned jak se k tomu dostanu, dám sem nějakou fotku.

Jak bude čas tak to taky zkusím nafotit a hodím sem zase nějaké fotečky a doufám, že budou mít úspěch jako ta první série.... ;)

• po měsíci...
  • Po letech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Pár foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...