911 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 marty, no konecne poradna fotka. musim rict, ze tohle vlakno trochu pomoaha memu vyberu traseru na pristi rok. furt sem preferovat s modrym svetlem, ale tyhle se mi zacinaji libit a jsou za fajn cenu u kubsona
MartyNbk Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 marty, no konecne poradna fotka. musim rict, ze tohle vlakno trochu pomoaha memu vyberu traseru na pristi rok. furt sem preferovat s modrym svetlem, ale tyhle se mi zacinaji libit a jsou za fajn cenu u kubsona Díky za pochvalu, ale asi lepší fotky jsou viz odkaz nahoře. Ty pomohly s výběrem mě.
Benyšák Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) píšu to ještě sem, tah je z neChrono verze, nevím jestli bude sedět, až jej budu mít fyzicky, tak to zkusím.. Pokud by ten tah byl tak ho vemu,ale musí sedět. Cena je tak trochu "na hraně" Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem Benyšák
Benyšák Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Tak dnes k večeru konečně dorazily. Chvilka mazlení a šly nemilosrdně do prvního ponoru. Hloubka 50 cm! Jsou nádherný. Ještě jednou děkuju za doporučení. Fotka se bohužel moc nepovedla. Buď je to foťákem nebo rukama Ten korýš je z těch hodinek docela vykulený, ne??
MartyNbk Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ten korýš je z těch hodinek docela vykulený, ne?? Ne, won takhle čumí normálně!
Benyšák Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Ne, won takhle čumí normálně! Ke kvalitě fotek. Zkus to za deního světla a bez akvárka (háže to lesky) a ta voda jde do zelena. Uvidíš, že to půjde a můžeš použít i nějaké "instalace" v podobě květin a tak. Chce to trpělivost a čas. Ty moje fotečky taky není bůhvíco, jsou tady jiní kabrňáci, ale už mám něco odfoceno takže tady u hodinek člověk aspoň zúročí zkušenosti. Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem Benyšák
kubson Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 podařilo se mi sehnat další 2 tahy, jsou nové nepoužité, cena 1500,- za kus výrobce už definitivně nemá ani jeden a já o dalších už také nevím...
Benyšák Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) To je super!!!! Tak já bych si jeden ten nový vzal, mám poslat objednávku? Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem Benyšák
kubson Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 To je super!!!! Tak já bych si jeden ten nový vzal, mám poslat objednávku? všechny jsou nové, nepoužité - stačí soukromou zprávu s adresou, obratem pošlu platební instrukce
Benyšák Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Tak mi včera ten nerezový tah dorazil. Je super a masivní, už se těším jak ho osadím na hodinky. Bohužel hodinky i tah jsou pro mě dárkem pod stromeček od mé milé ženušky, takže putoval zabalit a do skrýše k hodinkám, alespoň se mám na co těšit. Díky Kubsone!!!
Benyšák Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Tak jsem to zkoušel objednat a vychází mi to na cca 2000,- Kč. Nějak mi vyschlo v krku. Jdu ještě prolízt internet, nikdy jsem neobjednával do zahr.. Tak se kouknu jestli se dá nějak ušetřit. Tak jak to dopadlo s tím tahem?? Nebo stačí nakonec ten silikon?? Ten tah doporučuju, za ty kačáky je to pohádka.....
MartyNbk Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Tak jak to dopadlo s tím tahem?? Nebo stačí nakonec ten silikon?? Ten tah doporučuju, za ty kačáky je to pohádka..... Už ho taky mám. Dorazil ve středu, ale já se tu nestihl stavit. Hned jak se k tomu dostanu, dám sem nějakou fotku.
Benyšák Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Už ho taky mám. Dorazil ve středu, ale já se tu nestihl stavit. Hned jak se k tomu dostanu, dám sem nějakou fotku. Jak bude čas tak to taky zkusím nafotit a hodím sem zase nějaké fotečky a doufám, že budou mít úspěch jako ta první série....
Baker Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 zdravím, neměl by prosím ještě někdo na prodej kovový tah na tyto hodinky popř. poradit jakým jiným z kovu by se dal nahradit ? Co treba tady.
michal77 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 kdyby byl náhodou k mání někde jeden kovový tah tak pls PM .. díky
Martin12 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 No kdyby se vám někomu válel bez užitku doma, taky bych potřeboval své milé supersporty něčím vylepšit
Miroslav 2 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Ja mám na Traseroch tento: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michal77 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Miroslav 2: kde se to da poridit a jak to sedi?? .. kdyby bylo i foto tak super
Miroslav 2 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Kúpil som ich tu: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p3583h64s928-Uhrenarmband-22mm-Ed.html Foto dodám.
Miroslav 2 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Pár foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se