MarosRy Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Vlastně je už mám asi 4 měsíce. Koupil jsem si jako rozptýlení od nakupených povinností, vybíral jsem mezi Certinami, Hamiltony. Více se mi líbila tahle starší verze, tj. se dvěm subcifry než tá novější se třemi - asi kvůli symetrii. Našel jsem dvě verze balení - někde klasicky v krabičce, ty moje z Německa byly v kufríčku. Po vybalení byl dojem ještě lepší, než jsem čekal - hodinky působí velmi solidně, mohutně, zpracování velmi dobré, do detailů. Líbí se mi hlavně barevná kombinace "černá-bílá-štipka rudé", včetně gumy, kvůli které asi vyhrali - ty pruhy jsou moc "eye-catecher" - říkám jim "Beetlejuice hodinky" (kdo viděl film, pochopí ). Moc se mi líbí kombinace broušené pouzdro/lesklá luneta (ta má 60 kliků). Stejně tak cifr - je lesklý, ale vysloveně "blyštící se". Taky se mi líbí dýnko s klasickou želvou. Luneta je taky super - tváří se ja keramická, ale prý není. Lumi je slabší, ale použitelná. Strojek je Valjoux, ověřená klasika, tam není co dodat. Přesnost skvělá - do +2 vteřin. Co mě ale překvapilo je, že ačkoli jsem to nečekal, tak se z nich staly moje "Number One" hodinky - nosí se neskutečně dobře, pohodlně a i když jsou na gumě, nejsou nevyvážené (přesto, že to nejsou nejmenší hodinky). A navíc mě pořád baví, naposled jsem měl takhle pocit u Doxa SUB 5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 před 25 minutami, MarosRy napsal: Vlastně je už mám asi 4 měsíce. Koupil jsem si jako rozptýlení od nakupených povinností, vybíral jsem mezi Certinami, Hamiltony. Více se mi líbila tahle starší verze, tj. se dvěm subcifry než tá novější se třemi - asi kvůli symetrii. Našel jsem dvě verze balení - někde klasicky v krabičce, ty moje z Německa byly v kufríčku. Po vybalení byl dojem ještě lepší, než jsem čekal - hodinky působí velmi solidně, mohutně, zpracování velmi dobré, do detailů. Líbí se mi hlavně barevná kombinace "černá-bílá-štipka rudé", včetně gumy, kvůli které asi vyhrali - ty pruhy jsou moc "eye-catecher" - říkám jim "Beetlejuice hodinky" (kdo viděl film, pochopí ). Moc se mi líbí kombinace broušené pouzdro/lesklá luneta (ta má 60 kliků). Stejně tak cifr - je lesklý, ale vysloveně "blyštící se". Taky se mi líbí dýnko s klasickou želvou. Luneta je taky super - tváří se ja keramická, ale prý není. Lumi je slabší, ale použitelná. Strojek je Valjoux, ověřená klasika, tam není co dodat. Přesnost skvělá - do +2 vteřin. Co mě ale překvapilo je, že ačkoli jsem to nečekal, tak se z nich staly moje "Number One" hodinky - nosí se neskutečně dobře, pohodlně a i když jsou na gumě, nejsou nevyvážené (přesto, že to nejsou nejmenší hodinky). A navíc mě pořád baví, naposled jsem měl takhle pocit u Doxa SUB 5000. Hezký kousek, líbí se mi, že sčítače stopek nejsou mrňavé. Certiny byly moje první lepší hodinky, od té doby mám tuto značku moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Tenhle model se mi vždy líbil. Připomíná mi PO chrona a je pěkně udělanej. Bral bych je na náramku i když už by to byl pěknej kus oceli na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 (upraveno) Planuju k nim dokoupit i tah, stoji asi 90 eur, nasel jsem ale jenom na Chrono24. Jinak ano, takove PO pro chude, taky me to napadlo EDIT: 90 nahradni guma...tah kolem 270 Upraveno 7. února 2022 uživatelem MarosRy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 No tak to bylo moc pěkné rozptýlení od povinností. Certina jsou moje první a zatím jediné švýcary a tahle značka mi je velmi sympatická. Tak ať dobře slouží a dělají jen potěšení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Gratuluji, mám je taky - od předloňského Ježíška, jsou super (jsou to pořádný kladiva, na tahu by byly asi na ruce vyváženější /ve smyslu stability/, ale těžké jako prase) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 To vyvazeni mam rad, treba ty Doxy jsou v tomhle bozi...Ja mam treba taky Oris Carlos Coste chrono, tu prvni limitku. No a tam je problem, ze jsou titanove - tah je uplne lehky, ale hodinky diky Valjoux 7750 a hrubemu safiru (100atm) jsou porad tezke - byly hodne nevyvazene. Vyresil jsem tak, ze jsem tam dal ocelovy Oris tah, ktery ma i lepsi sponu ("tlacitkovou") - vysledek super. Akorat ze vazi ted vic jak ctvrt kilo Ale to ja rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 7. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 před 3 hodinami, Kamil.K napsal: Gratuluji, mám je taky - od předloňského Ježíška, jsou super (jsou to pořádný kladiva, na tahu by byly asi na ruce vyváženější /ve smyslu stability/, ale těžké jako prase) A hodinkovy Jezisek je ten nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se