Renda0004 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 Dobrý den. Můžete mi prosím někdo poradit. Kus stěžejky mi zůstal v otvoru a nejde ven. Mohu odvrtat, nebo máte někdo jiný nápad? Moc děkuji. Prim malé televize.
ONYX servis hodinek Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Můžeš to zkusit, otázka je co je to za stěžejku a jakým vrtákem. Pak taky je problém v momentě, kdy se ti začne stěžejka protáčet s vrtákem. Zkusil bych lázeň a to klidně několikadenní v ultrazvuku s pouzdrem otočeným směrem tak, aby nožička kde je stěžejka zalomená byla nahoře a zalomený kousek se při ultrazvukové lázni snažil vypadnout samotíží. Pořádně to celé zahřát, taky není na škodu... Ruda.
Seamaster Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Odesláno 22. února 2022 souhlas s ultrazvukem jako prvnim krokem. Ja bych mozna pred odvrtanim jeste zkusil jeste velmi opatrne slepit zalomeny kousek s tupou stranou vrtacku pevnostnim Loctite a pak zkusit vytahnout.
Renda0004 Odesláno 22. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2022 Ahoj pánové. Moc děkuji za zaslané rady. Nakonc jsem odvrtal. Šlo to hodně dobře. Vysokorychlostní bruskou cca 10 000 ot. Vrtáček 0,8 a pak 1 mm. Ještě jednou moc dik. Renda
Panchart Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Z jakého důvodu nebo kdy se používá prohnutá stěžejka? Díky.
warann Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Treba IWC Mark XV maji stezejky extremne blizko pouzdru. Takze se to kompenzuje prave prohnutou stezejkou. Ale mozna jsou i jiny duvody.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se