N4M Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Dnes 26.11. bude na www.tyden.cz on-line rozhovor s šéfem uniformované mafie - Leošem Tržilem. Mrkněte se, popř - přispějte svým dotazem.
N4M Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Tady je link: http://www.tyden.cz/chat-s-osobnosti/leos-trzil-144/ Některé jeho odpovědi byly celkem zajímací a inteligentní (na policajta)
N4M Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Teda.. jako chápu, že vás novej šéf policie moc nerajcuje, ale myslel sem, že se někdo chytne. Dokonce jsem se ho i zeptal, jaký nosí hodinky a on dokonce odpověděl. No tak nic YPO - Delete pls
911 Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 uvidime az co se mu podari prosadit. moc optimista nejsem.
vanderB. Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 tak jsem se dival na tu jeho odpoved o hodinkach...nic nerek mam bezne hodinky z hodinarstvi
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Nové koště bude mít jistě smělé plány a ideály, až narazí na mantinely a ubohou českou legislativu, tak ho všechno přejde.
grippo Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Tady je link: http://www.tyden.cz/chat-s-osobnosti/leos-trzil-144/ Některé jeho odpovědi byly celkem zajímací a inteligentní (na policajta) Zdravim, jsem taky mafian sice uz 13 let bez uniformy a jsem rad, ze se nasel nekdo, kdo umi fundovane posoudit inteligenci fizlu. Kdybych mel problem neco pochopit byl bych rad, kdybych te mohl poprosit o vysvetleni. Myslim, ze nas je tu takovych vic a jiste te radi take vyuziji. Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem grippo
911 Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Zdravim, jsem taky mafian sice uz 13 let bez uniformy a jsem rad, ze se nasel nekdo, kdo umi fundovane posoudit inteligenci fizlu. Kdybych mel problem neco pochopit byl bych rad, kdybych te mohl poprosit o vysvetleni. Myslim, ze nas je tu takovych vic a jiste te radi take vyuziji. byt policistou tak se asi taky ozvu, ale jiste uznas, ze vtipy o policistech nevznikly nahodou. ani jejich povest. ja mel zatim kliku teda na ty chytry a nekdy az moc uprimny
grippo Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 byt policistou tak se asi taky ozvu, ale jiste uznas, ze vtipy o policistech nevznikly nahodou. ani jejich povest. ja mel zatim kliku teda na ty chytry a nekdy az moc uprimny Nejsem zadnej ochranar PČR, ale prijde mi nefer posuzovat skupinu lidi, nazyvat ji mafii a posuzovat jejich inteligenci. Policie je obrazem spolecnosti a je samozrejme v jejich radach spousta tupcu atd., ale to je i mezi doktorama, ridicema, nebo podnikatelema. Uz to nechci rozvadet, protoze pokud se do hovna stoura tak smrdi, jen jsem najak mel potrebu odpovedet. A myslim si, ze bych asi odpovedel i kdyby to bylo napsany treba o pozarnicich, nebo doktorech. Howg
tiktaktiktak Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Policajti jsou tady svazani ceskou legislativou, denodenni masazi v TV Nova a podobnych "vrcholech profi novinariny" a politickou objednavkou, co ted maj jako zrovna resit, aby byl narod spokojenej. Navic ceskej clovek je specifickej, kdyz ho nekde vomasti na silnici auto, tak rve "kde ze jsou ti policajti a ze zas houby delaj" a kdyz je pak sam resenej na radaru, kde ma + 45 km/h proti povolenymu maximu, tak zase rve "jaka je to buzerace a ze jel jen o trochu rychlejs". prehanim, ale je to bohuzel tak. K dalsimu specifiku ceskeho policajta patri (jak se preci jen dost malo dovidame), ze jeho administrativni zatizeni je taky az 150x!!! vyssi, nez v jinych "vyspelych" zemich a ze tedy cesky policajt hlavne sedi za stolem a na prahistorickem pocitaci vytvari nesmyslne administrativni panflety a na kazde vysmrkani se musi napsat alepson dve stranky A4 zaznamu. K tomu supluje pojistovaka, listonose, taxikare, psychologa, pravnika a dalsich asi tucet profesi a to vse za pomerne nizky plat, 150 hodin odpracovanych zdarma, nutnosti dle sve sluzebni prisahy se ani neuprdnout, nebot by mohl byt bez nahrady vyhozen, za to, ze nekoho nepozdravil. Obecne si vzdy pomyslim neco o inteligenci pisatele, ktery napise neco ve smyslu nadpisu tohoto threadu. Nechci se nikoho dotknout, ale zobecnit a dat rovnitko mezi cleny profesni skupiny a mafiany, je asi jako mluvit o vsech podnikatelich jako automatickych zlodejich, o tanecnicich jako automatickych prostitutkach, o skautskych vedoucich jako o pedofilech a tak bych mohl asi pokracovat do rana. Je lepe se zamyslet, zda svym ventilovanym nazorem nedelam ze sebe trosku "inteligencne zaostaleho", zvlast, kdyz do veci asi vubec nevidim.... Muj nazor, ocekavam samozrejme kritiku za zastani se profesni skupiny, jejichz cleny si rozhodne nedovolim hodit do jednoho pytle. A debilove se najdou vsude a na vsech mistech, to je obecny fakt... Znam ze sveho okoli dost policajtu, tak trosku vim, o cem mluvim Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem tiktaktiktak
N4M Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) Nejsem zadnej ochranar PČR, ale prijde mi nefer posuzovat skupinu lidi, nazyvat ji mafii a posuzovat jejich inteligenci. Policie je obrazem spolecnosti a je samozrejme v jejich radach spousta tupcu atd., ale to je i mezi doktorama, ridicema, nebo podnikatelema. Uz to nechci rozvadet, protoze pokud se do hovna stoura tak smrdi, jen jsem najak mel potrebu odpovedet. A myslim si, ze bych asi odpovedel i kdyby to bylo napsany treba o pozarnicich, nebo doktorech. Howg Máš recht, bylo to ode mně nefér. Vzhledem k posledním několika zkušenostem však vidím policii jen černobíle a nic mezi. Asi je to špatně, já vim. Tak sorry všem těm hodným a spravedlivým policajtům, jestli jsem se jich dotknul (toto ale stejně neplatí pro Kladenskou dopravku). Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem N4M
budo Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Taky znam mezi poldama dobry chlapy a hajzly. Bohuzel na ty hajzly narazim kdyz slouzej a na ty dobry chlapy kdyz jsou v civilu.... Nicmene ....... umi mi nekdo vysvetlit, proc se za tutove obrovsky prachy meni barvy policejnich aut, kdyz nejde o barvu auta, ale o zakon a chovani a pristup policie k jeho vykladani? Misto barvicek na autech bych si teda spis predstavil lip vybavit IT techniku sluzeben, kdyz uz maj, jak tu nekdo poznamenal, zastaraly vybaveni. Sam jsem vypovidal nekolikrat, a vzdycky to mlatili do mechanickyho psaciho stroje z roku raz dva. Dalsi veci, kterou by bylo vhodnejsi vylepsovat spis, nez barvu auta, je lepsi dosledovani psychologickyho profilu uchazece o misto v radach policie a hlavne jeho zajmu - cizm narazim na skutecnost, ze u policie je v soucasny dobe nemalo nacku a jiny agresivni ci jinak extremne postizeny verbeze. Je mi jasny, ze tohle je jen teoretizovani, ale jestli k tomu nekdo neco ma, tak at rekne.
N4M Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Taky znam mezi poldama dobry chlapy a hajzly. Bohuzel na ty hajzly narazim kdyz slouzej a na ty dobry chlapy kdyz jsou v civilu.... Nicmene ....... umi mi nekdo vysvetlit, proc se za tutove obrovsky prachy meni barvy policejnich aut, kdyz nejde o barvu auta, ale o zakon a chovani a pristup policie k jeho vykladani? Misto barvicek na autech bych si teda spis predstavil lip vybavit IT techniku sluzeben, kdyz uz maj, jak tu nekdo poznamenal, zastaraly vybaveni. Sam jsem vypovidal nekolikrat, a vzdycky to mlatili do mechanickyho psaciho stroje z roku raz dva. Dalsi veci, kterou by bylo vhodnejsi vylepsovat spis, nez barvu auta, je lepsi dosledovani psychologickyho profilu uchazece o misto v radach policie a hlavne jeho zajmu - cizm narazim na skutecnost, ze u policie je v soucasny dobe nemalo nacku a jiny agresivni ci jinak extremne postizeny verbeze. Je mi jasny, ze tohle je jen teoretizovani, ale jestli k tomu nekdo neco ma, tak at rekne. Souhlas. Kámoši co dělaj u policajtů si ale nestěžujou jen na zastaralý IT systém, ale i na vozový park. Nová auta se šiknou. Kákoš, co dělá u městský dycky říká, že se modlí, aby někam nemusel spěchat, bo nedej bože někoho autem honit, páč se bojí, že se ty zrezlý felicie rozpadnou. A týpek od dopravky, s kterým jsem v kontaktu říká to samé v bledě modrém, jen mluví o oktávkách. Ale jak jsi řekl ty - největší problém všici policajti s kterejma jsem se bavil viděj v pomalý, zdlouhavý a nesmyslně komplikovaný administrativě. PS: k těm novejm barvičkám - víte o tom, že znaky na nových autech jsou špatně a musí se vyměnit? Kocourkov, co?
Hugo14 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 PS: k těm novejm barvičkám - víte o tom, že znaky na nových autech jsou špatně a musí se vyměnit? Kocourkov, co? Nicméně pokud vím, je to chyba dodavatele a výměna jde na jeho náklady. Ale jak jsem koupil, tak prodávám.
N4M Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Nicméně pokud vím, je to chyba dodavatele a výměna jde na jeho náklady. Ale jak jsem koupil, tak prodávám. JJ, myslím, máš pravdu, ale nebyl jsem si jist (taky jsem neříkal, čí je to vina). Já to zsslech na půl ucha včera ve zprávách a kdo to podělal mi uniklo.
tiktaktiktak Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ano, barvicky skutecne podelal dodavatel, jde to na "ucet" automobilky, takze na vine bude s nejvetsi pravdepodobnosti tovarna, respektive asi ti, co to maj na starost ohledne dovybaveni barvickama, nalepkama atd.
PepaSFI Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 mě spíš vadí městská policie. Státní musí aspoň projít školou a výcvikem a má pro svou činnost jakási pravidla ale MP občas připomíná besídku žáků zvláštní školy.
N4M Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 mě spíš vadí městská policie. Státní musí aspoň projít školou a výcvikem a má pro svou činnost jakási pravidla ale MP občas připomíná besídku žáků zvláštní školy. U měšťáků mám 2 kámoše a ty story, co mi občas řeknou... no prostě masakr
Onyx Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 mě spíš vadí městská policie. Státní musí aspoň projít školou a výcvikem a má pro svou činnost jakási pravidla ale MP občas připomíná besídku žáků zvláštní školy. Ano, MP je neco co slovy nelze popsat:D Dnes mi clen MP chtel udelit 200,- Kc pokutu za nepouziti prechodu pri prechazeni silnice.(prechod vzdalen cca 25 m, auto nebylo videt na sto honu) Stal jsem minutu s otevrenou hubou a kdyz jsem si uvedomil co rika, tak jsem pozadal o zopakovani informace. Zacal na me zvysovat hlas, ze prej mluvi dost jasne a zretelne. To uz sem ho tahnul po ty hlavni tride a ukazoval auta stojici v zakazu zastaveni, protismeru, bez parkovacich listku, pak kuraka na zastavce a to uz stacilo na to abych mu rek, ze prdel si muze delat z nekoho jinyho. Otocil jsem se a v klidu odesel :gun_bandana:
911 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 u nas zase MP nataci na kameru lidi co prechazi mimo prechod, pak jim daji pokutu. lidi strasne rvou ze to neni pravda a ze nemaji dukaz, tak vytahnou kameru. je to bajecny pohled
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se