saboter Odesláno 22. září 2005 Nahlásit Odesláno 22. září 2005 Akurát pozerám že už počet príspevkov zlomil 1000-ku .... pekne sa to tu rozbieha .
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2005 Tak už jsme odhadem na dvou a půl tisících
Chronomag Odesláno 16. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2005 A kromě toho má za sebou Chronomag právě jeden rok existence
Prokop Odesláno 24. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2005 Mám jeden příspěvek z vážnějšího tématu: Jak se díváte na to, že formou placené odkazu parazituje e-shop ehodinky.cz na faktu, že se na chronomagu hodně diskutuje o primkách? Podotýkám, že hodinky, které tento server nabízí jako hodinky tradiční české značky, nejsou naším výrobkem a ani se nejedná o kvalitní zboží.
RomanP Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Chci jen pogratulovat k nápadu jako byl chronomag.cz a k tomu jak se ujal. V době, kdy jsem se zaregistroval a i nějakou dobu předtím, jsem zde byl dost často i sám, no a před chvílí koukám 16 přihlášených ! Tak ať to přinese spoustu kvalitních přízpěvků !
Chronomag Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Taky jsme o víkendu překročili počet 300 registrovaných uživatelů a 6000 příspěvků
Ondraj Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Mě ale asi brzo vyhodí z práce, díky Chronomagu klesá moje pracovní morálka :-)
Chronomag Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Ondraj napsal: Mě ale asi brzo vyhodí z práce, díky Chronomagu klesá moje pracovní morálka :-) Po poradě s firemním právníkem jsem do hlavičky serveru doplnil formulku upozorňující i na tato rizika Upozornění: čtení tohoto fóra rychle žere čas a dost leze do peněz Kdo je vůbec jejím autorem, viděl jsem to u někoho v tagu, ale nevím u koho... Takže na mne se pak neobracejte, že za to můžeme
Ondraj Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Kdybychom byly v Americe, tak už vás zažaluji :-)))
lm Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Jěště by jste tam měli doplnit, že se rychle stává návykovým
RomanP Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Jo, je z toho závislost. :-) Nejsem si teď jist, ale nemá to v tagu zrovna člověk kterému jsem asi měsíc předtím radil ať ostud vypadne, dokud je čas atd... ...i když to byl možná Tazatel... No jestli je to on, evidentně neposlechl :-)
RomanP Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Aha, tak beru zpět, já to radil asi tři měsíce předtím Tazatelovi a ten mě neposlech a uvíz tady :-)
Tazatel Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 To RomanP: Máš dobrou paměť :-) Byl jsem to já kdo neposlouchá, tak po troše zmoudření jsem nakonec místo Festin Chrono Tour de France koupil Citizen Promaster Eco-Drive Pilot Radio Controlled Titanium (z praktických důvodů) a to hlavně díky Flaxovi. Flaxi ještě jednou díky! Takže finančně mě to přišlo více jak na 2x tolik oproti původní představě a to jsem ještě netušil, že to poslední hodinky asi nebudou, ale ničeho nelituji. Ted pokukuji po nějakých mechanických. Prostě zvědavost se změní v zájem, zájem pak v závislost na všem kolem hodinek a tu jako jakoukoliv jinou závislost nelze nikdy plně uspokojit. Je to smlouva s ďáblem - odejdi dokud je čas nebo se upíšeš a já se upsal. Přítelkyně už doslova nesnáší šedozelenou kombinaci barev a mě palí oči a bolí zadek. Myslím si, že na titulní straně tohoto fora by mělo být malé upozornění pro nováčky: Pokud nechcete podlehnout, odejděte dokud je čas. A přitom celé to začalo tak nevinně - znal jsem asi 4 značky hodinek, zalíbily se mi Festiny a chtěl jsem zde jen najít, že jsou to kvalitní hodinky.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 2 Tazatel: změň si ve svém profilu barevné provedení stránek :)
Tazatel Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 To Kamil: Myslím, že tahle možnost je účinná jen dočasně a hlavní problém nevyřeší, ale každá rada dobrá :-) Modrošedá varianta taky neni špatná, ale už jsem si zvykl na zelenou, mám u ní vypěstovaný podmíněný Pavlovův reflex :-))
watch Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 Skoda, ze nas nikdo neplati za hodiny stravene pred sedozelenou obrazovkou. Stalo by za to spocitat pocet hodin stravenych touto neproduktivni cinosti. Urcite to nebude tak malo. :D
Ondraj Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 Začínám přemýšlet, že není moc rozdíl mezi touto závislostí a závislostí třeba na automatech. Asi si Chronomag tak na 1/2 roku zakážu. :-)
watch Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 Ale jako u vsech navykovych latek to nebude tak jednoduche. Takova "dekontaminace" je spojena s rizikem deprese a jinych vedlejsich ucinku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se