Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kam se tohle fórum hrabou bouchačky a kudly /tím jsem si také prošel/. Ale takovou neukojenost jako po hodinkách jsem nepoznal. Asi se dám na stará kolena vyšetřit. Je pravda, že pokud moje paměť sahá, lezu stále po obchodech s hodinkami a stále něco hledám. Bylo to asi tohle fórum. Znáte to?

Odesláno
  odklizec napsal:
A to mel chronomag obavy, jestli sem nekdo bude chodit.. :D

Nebylo mi jasný, kvůli čemu by sem lidi chodili a o čem si povídali ... že bychom tu vyráběli hodinky, mne ve snu nenapadlo.

Nějak zapadly ty setkání... co s tím? Kufřík plný hodinek čeká na pochlubení se a srdíčko chce závidět ty vaše :D

Odesláno

Je to jako takova nevylecitelna nemoc. Cim vic se o to snazis tim je to horsi. Na druhou stranu to zase tak nakazlive neni. Pocet nemocnych je omezeny a riziko nejake epidemie je omezene (kolik clenu ma Chronomag?). Ale tem nakazenym neni asi pomoci. Jedine, ze by nejake to setkani melo lecebny ucinek????:D :o :D

• po měsících...
Odesláno

Pro všechny nováčky by bylo potřeba nahrát úryvek z filmu 8 mm, zaznělo tam něco ve smyslu "ďábla neudoláš, on udolá tebe":) :) :). Ale můj děda říkal "kdo si hraje nezlobí" :P a pokud naše protějšky nemají páru o cenovém pozadí našeho "hraní", tak je to fajn. :D

Hlavně se mi nesměj profláknout ty hanharty :cool:

Odesláno

Já mám kliku,přítelkyně se mi nedávno přiznala, že v mých hodinkách už ztrácí orientaci a některé neví jestli už viděla nebo ne.... já už můžu kupovat co chci... snad jen kukačky by doma neušly povšimnutí :D

Odesláno

pche, náhodou mám troje kukačky... jedny po dědkovy.. stáří tak 80 - 90 let.... prostě parádní ruční práce... doma jim od nepaměti říkáme "Zrzek a Zrzková" podle dvou postaviček které jsou vyřezány po stranách ciferníku....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...