Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě spokojenost. Pohodlné jsou (to je ovšem subjektivní). A univerzální jsou vlastně taky (pokud tedy neuvažuješ o nějaké "divoké" barvě ciferníku); občas jsem si je vzal (když jsem je měl na kůži) i k obleku. Aktuálně (a to již delší dobu) je mám na originálním velcru (sucháč), a drží výborně. Nepovoluje se. Ale ve vodě (slaný ani jiný) jsem je na ruce neměl...

Co mě zklamalo za tu cenu (a píšu to i shora), byla ta jejich upravitelná spona. Mě se totiž povoluje. Není to nic strašného, člověk si ji lehce dotáhne (a za chvilku, když si na to vzpomene, zase a zase...), ale za ty peníze bych čekal, že bude držet víc festovně...

To titanové pouzdro pěkně patinuje, ale není to nic strašného.

A jinak mi přijde zajímavé, že rotor je docela "hlučný"... Mě to teda ale vlastně nevadí. Co mě mrzí trochu víc je to, že na dýnku není uvedeno výrobní číslo. A ta luminiscence za mě není nic moc. Ale zase - člověk je zmlsaný od Seika, resp. od Reefu.

Kdybys chtěl, můžeme se potkat v Praze, a koukneš na ně (velcro - pásek). Vezmu i Reefy, abys viděl, jak jsou ty Fieldy fakt lehký... 😄

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...