Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Chronografem můžeme měřit časové úseky různé délky. Umožnuje nám měření nejen spustit, ale i pozastavit či zastavit, vynulovat a to podle našich potřeb. Patří mezi nejčastější komplikaci náramkových hodinek a někdy je spárován s číslovanými stupnicemi pro usnadnění konkrétní funkce. Například tachymetr umožňuje odečítat rychlost na jednotkovou vzdálenost ujetou v zaznamenaném časovém intervalu, zatímco telemetr odvozuje vzdálenost mezi pozorovatelem a jevem z časového intervalu mezi viděním a slyšením události. To má mnohé využití - od výpočtu rychlosti vozidla až po produktivitu procesu a dosah dělostřelectva. Společnost Bell & Ross vybavila číselník svých klasických čtvercových hodinek, inspirovaných leteckými přístroji, vícebarevnou řadou funkčních stupnic tak, aby prakticky vytvořila mechanický analogový fitness tracker. Zatímco většina hodinek se spokojí s jediným tachymetrem, pulsografem atd., Bell & Ross sestavil rovnou pět chronografických stupnic, které jsou zaměřené na potřeby sportovců nebo fitness nadšenců: pulsometr pro sledování srdeční frekvence, asthmometr pro sledování frekvence dechu a tři tachymetry určené k měření rychlosti v km/h na vzdálenost 100 m, 250 m a 1 km, sloužící k měření rychlosti při běhu, cyklistice a řízení aut či motocyklů.
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 (upraveno) Movement: Self-winding BR-CAL 301, chronograph; 42 hours of power reserve Functions: Hours, minutes, small seconds, date; 30-minute chronograph counter; tachymeter, pulsometer and asthmometer Case: 42mm x 12.8mm; black ceramic; water resistant to 100m Strap: Black rubber and fabric strap Price: USD 5,800 Availability: Limited edition of 500 pieces Upraveno 3. dubna 2022 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Asi si říkáte, proč takový vlákno delám na 3x. Jednoduše proto, že to dělám na telefonu a stane se mi, že něco napíšu a pak k tomu chci přidat něco nakopírovanýho, to co jsem napsal mi zmizne. To bych toho moc neudělal.
Bert Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Díky za vysvětlení, já si myslel, že naháníš příspěvky, abys mohl něco prodat Vlákno parádní, palec nahoru!
Jarett Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Ty jsou parádní, vypadají, jako bys opravdu nosil na ruce multifunkční měřák z nějakýho kokpitu
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 před 1 hodinou, Bert napsal: Díky za vysvětlení, já si myslel, že naháníš příspěvky, abys mohl něco prodat Vlákno parádní, palec nahoru! Díky a hezkou neděli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se