maxs Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Hodně povedený aranžmá - jak vypadaj ty další? Neskôr nafotím, v PC som mal len túto jednu. Inak ďakujem za reakcie, to poteší
farářskej Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Až ti ten stoleček někdo poblije... to bude breku
spiderer Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 maxs - vyborny, taky se moc tesim na zbytek
ELDA76 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Pokud máte někdo zájem tak v LÍDLU od 22.12. budou prodávat vitrínu pro sběratele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Zásadně na nočním stolku a v originálních etujích invicty. To je asi i důvod proč bych si nepořídil hodinky bez obalu. Těší mě pohled nejenom na hodinky, ale zároveň i na pěknou krabičku Časem zauvažuju o nějaký prosklený skříni, ale zatim neni v bytě místo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Trochu opráším tuhle prašivinu. Ve výklenku po zazděnejch dveřích jsem si udělal poličky na moje hračky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marty35 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. good night...
hejdik Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Zdravím,mohli by jste se pokud možno formou fotografií pochlubit,jak máte doma,nebo třeba i jinde,vystaveny na obdiv svoje "miláčky",myslím tím hodiky ?Já zatím nemám nic moc co vystavovat,ale obávám se,že časem nastane ta doba a rád bych měl nějakou inspiraci.Máte jen tak v šuplíku,zamčené v trzoru,uloženy na poličce,nebo vystaveny ve vitrýnce,nasvícené a zaalarmované,tak aby se ani manželka nedotkla ??? A nebo má snad někdo dokonce svoji výstavní galerii? Pochlubte se ať mám na co čučet a čím se mohu inspirovat !Díky Upraveno 7. října 2010 uživatelem hejdik
farářskej Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Mně se to tak porůznu válí po stole mezi tužkama, popelem z cigaret, párátkama a dalšíma věcma... není to podívaná pro slabý nátury
sureshot Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 daj nejake motivacne foto Mně se to tak porůznu válí po stole mezi tužkama, popelem z cigaret, párátkama a dalšíma věcma... není to podívaná pro slabý nátury
volfda Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tak jedna rychlá fotka iPhonem. Mám winder koupený u timemachine.cz na čtyři hodinky. Každé hodinky mohou fungovat ve vlastním režimu. Mám tam Milgaussy a Defy, oba kalibry vyžadují 650 ot./den oboustranně. Na hodinkovici mám Seika a odkládám tam hodinky, než je přeleštím hadříkem (obyčejným, jaký se používá na brýle) a dám je do winderu. Mám totiž takovou chronoúchylku, že hodinky nepoložím na stůl, nebo někam, kde by se mohly odřít a také nesnáším, když jsou opatlané... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Je na to i samostatné vlákno. No vidíš,hledal jsem a přehlédl jsem,tak se omlouvám,za svoji slepotu Upraveno 7. října 2010 uživatelem hejdik
Traveller Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Mám je v dřevěné krabičce od čaje ...
volfda Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Hoď sem prosím nějaký odkaz na ten kufřík, či pokud máš nějaký odkaz, kde je výběr podobných vychytávek... Něco podobného bych si možná vzal. Jinak gratuluji k LVčkům
Chumpus Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 sibirnaya: kdybys náhodou jel do divočiny, dělá se i rescue verze
pafka Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Jen tak ve vitrínce... Něco ve winderu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pafka Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Některé v krabičce z Lidlu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se