Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Hodně povedený aranžmá - jak vypadaj ty další?

Neskôr nafotím, v PC som mal len túto jednu.

Inak ďakujem za reakcie, to poteší :rolleyes:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zásadně na nočním stolku a v originálních etujích invicty. To je asi i důvod proč bych si nepořídil hodinky bez obalu. Těší mě pohled nejenom na hodinky, ale zároveň i na pěknou krabičku :thumbsup_anim: Časem zauvažuju o nějaký prosklený skříni, ale zatim neni v bytě místo :( ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Zdravím,

mohli by jste se pokud možno formou fotografií pochlubit,jak máte doma,nebo třeba i jinde,vystaveny na obdiv svoje "miláčky",myslím tím hodiky :D ?

Já zatím nemám nic moc co vystavovat,ale obávám se,že časem nastane ta doba a rád bych měl nějakou inspiraci.

Máte jen tak v šuplíku,zamčené v trzoru,uloženy na poličce,nebo vystaveny ve vitrýnce,nasvícené a zaalarmované,tak aby se ani manželka nedotkla :) ???

A nebo má snad někdo dokonce svoji výstavní galerii?:D

Pochlubte se ať mám na co čučet a čím se mohu inspirovat !

Díky

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

:gora: daj nejake motivacne foto

Mně se to tak porůznu válí po stole mezi tužkama, popelem z cigaret, párátkama a dalšíma věcma... není to podívaná pro slabý nátury :)

Odesláno

Tak jedna rychlá fotka iPhonem. Mám winder koupený u timemachine.cz  na čtyři hodinky. Každé hodinky mohou fungovat ve vlastním režimu. Mám tam Milgaussy a Defy, oba kalibry vyžadují 650 ot./den oboustranně. Na hodinkovici mám Seika a odkládám tam hodinky, než je přeleštím hadříkem (obyčejným, jaký se používá na brýle) a dám je do winderu. Mám totiž takovou chronoúchylku, že hodinky nepoložím na stůl, nebo někam, kde by se mohly odřít a také nesnáším, když jsou opatlané... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Je na to i samostatné vlákno.

No vidíš,hledal jsem a přehlédl jsem,tak se omlouvám,za svoji slepotu :suicide_anim:

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Hoď sem prosím nějaký odkaz na ten kufřík, či pokud máš nějaký odkaz, kde je výběr podobných vychytávek... Něco podobného bych si možná vzal. Jinak gratuluji k LVčkům ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...