MíraMíra Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Zdar všem chrono kolegům. Někteří možná zaznamenali, že jsem částečně rozprodal svou sbírku (nějak mě to poslední dobou neba ), ale něco na ruku jsem si samozřejmě nechal a mezi "vyvolené" patří i výše zmíněný Omegy AT, který ale nosím spíš svátečně a zvažuju, jestli je taky nenechat dělat radost někde jinde. Porozhlížel jsem se teda po netu, jak se aktuálně vůbec pohybujou a jednoduše tuhle konkrétní ref. téměř nejde nikde najít v nabídce a já si pokládám otázku čím to? Je jich tak málo, nebo jen náhoda? Tak jsem si řekl, že se optám zkušenějších kolegů a někdo třeba bude vědět víc. Já mám sice dokoupenej i náramek, ale původně je tahle ref. na řemenu, aby to někoho nemátlo. Kdyby měl někdo nějaký info, bud rád. Díky https://www.omegawatches.com/en-au/watch-omega-seamaster-aqua-terra-chronometer-28035037 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Nikdo nic? Já jsem si načetl vše možný i nemožný o calibru a kde čem, ale proč jich je k nalezení tak málo nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 To bude znamení, že si je máš nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Informace k nim tedy taky žádné nemám, ale jsou famózní a mít je doma, tak je rozhodně neprodávám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Díky, taky si říkám, že to tak asi dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Je jich malo. Kor jestli hledas dle reference s remenem. Kdyz uz, byvaly mnohem casteji na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Jak píšeš, tu moji ref., která je původně jen na řemenu, prakticky nikde nedokážu najít k prodeji. Ref. na náramku není taky úplně hromady, ale k nalezení prostě jsou. Bych si je teda asi měl nechat, takovou "raritku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Co v tom je za kalibr? Ja mam temer identicke Railmastery 2803.52.37 a ty maj cal 2403, a to je raritni tim, ze uz je to coaxilani krok, ale jede jeste na 28800bph... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Je v nich Omega 2500 , frekvence 25200, rezerva chodu 48 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 No to jasne, je tam 2500,ma to datumovku,ale pokud je to 2500a,b , tak by to melo jet jeste na vyssi frekvenci a to je celkem rare dnes.. C&D uz je urcite 25200bph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Podle webu Omegy mají frekvenci 3,5 Hz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Před patnácti lety jsem tyto Aquaterry už skoro koupil, ale rozšoupl jsem se a pořídil jsem jejich většího brášku, chrono verzi, kterou mám dodnes. A před nedávnem jsem je zase chtěl koupit, tady na fóru, ale Míra mi je vyfoukl před nosem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Mám tam 2500b. Je fajn, jak jsou právě nízký i díky tomu. Podle všeho jsem je vyfouk víc lidem. Aspoň mi to teda už víc lidí psalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Tak 2500b pojedou na 28800 a tim jsou vzacnejsi:) Ano, pouzdro je super nizky, wr150m, sroubovaci korunka. Na tahu univerzaly nejvetsi, tak jak AT ma byt;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Aha, to jsem nevěděl. Být tebou, neprodávám je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Mě by se navíc hodily k těm chronům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 7 hodinami, Seamaster napsal: Tak 2500b pojedou na 28800 a tim jsou vzacnejsi:) Ano, pouzdro je super nizky, wr150m, sroubovaci korunka. Na tahu univerzaly nejvetsi, tak jak AT ma byt;) před 7 hodinami, baza napsal: Mě by se navíc hodily k těm chronům. Díky za upřesnění ani já to nevěděl. Ty chrona jsou taky super. Jinak to vidím, že AT zůstávají doma. Na sváteční nošeníčko ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Míro neblbni, ona ta chronodepka zase přejde a pak budeš všechno pracně a draze shánět zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se