20A986 Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Pěkný den přeji všem,nemáte někdo český návod k těmto hodinkám AV0020-55H Calibre 2100 Promaster ? Eventuelně Vaše postřehy a skušenosti.Dík za rady a informace.
911 Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 neni to uplne na chlup presnej typ, je novejsi, ale je to imho stejny http://www.citizenwatch.com/COA/English/te...mber=AV0021-52H
budo Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 v anglictine by nestacil? ... myslíš, že tam přívlastek "český" píše jen tak ze srandy?
911 Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) ... myslíš, že tam přívlastek "český" píše jen tak ze srandy? ok, uz to neudelam. myslel jsem ze i neznalemu anglictiny by obrazky mohly pomoct. edit gramatika Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem 911
20A986 Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Děkuji,pokusím se tím prokousat...
20A986 Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Jo a bohužel umím hlavně rusky , bohužel jsem chodil do školy trochu dříve ...
natadel Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Tento model hodinek se mi zamlouvá, ale rozdíl ceny v ČR a na ebay už méně. Máte někdo dobrý typ kde koupit na netu hodinky a nenaletět podvodníkům?
JakubS Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Tento model hodinek se mi zamlouvá, ale rozdíl ceny v ČR a na ebay už méně. Máte někdo dobrý typ kde koupit na netu hodinky a nenaletět podvodníkům? Já je kupoval ZDE a TimeParadise mohu doporučit.
klaucz Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 neni to uplne na chlup presnej typ, je novejsi, ale je to imho stejny <a href="http://www.citizenwatch.com/COA/English/technicalinfo.asp?caliber=E210&ModelNumber=AV0021-52H" target="_blank">http://www.citizenwatch.com/COA/English/te...mber=AV0021-52H</a> Ten typ není novější, navíc je horší.
marosb Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 a v com je horsi? Ten typ není novější, navíc je horší.
natadel Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 model 21 nemá sklíčko Sapphir - tvrzené nepoškrábatelné
natadel Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 AV0020 titan pouzdro safír skloAV0020 titan pouzdro křemík skloAV0030 ocel pouzdro safír skloAV0031 ocel pouzdro křemík sklo čísla za pomlčkou pak popisují barvu ciferníkuTakhle mi to jednou popsal prodejce hodinek
natadel Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Lákají mi moc a tak nějak mi je možná rodina k mému "překvapení" asi pořídí. Máte s nimi v něčem více než dobé, ale i špatné zkušenostI?
natadel Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Tak už je mám celý jeden den. Jsou super, ale na mou ruku mi přijdou dost velké. Jinak titanové pouzdro je lehké a jsou lehčí, než manželky Stormy. Návod snad ani není třeba i když ho mám taky. Prostřední čudlík 1. poloha seřízení data druhá seřízení času. Horní čudlík stopky start - stop. Spodní reset stopek. Čudlík vlevo dole povytažením nastavení času buzení, po zamáčknutí dalším máčknutím zapnutí a vypnutí budíku. Jednoduché a manuál není ani třeba. Snad ho využiju, abych čudlíky pojmenoval správně hodinářsky.
natadel Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Už jsem se dotazoval i v jiném vlákně, ale radši to dám i sem, jak je dobít do plna, jak dlouho nabíjení trvá?
natadel Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 JakubS Tak jsem zjistil že mé jsou také z timeparadisu a zatím spokojenost. Jen jsem se divil, že nejsou úplně nabité. Jsou v předposledním políčku do plného jim kousíček schází. Snas se dobijou a nebudu za půl roku měnit baterku.
instant Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Snad ho využiju, abych čudlíky pojmenoval správně hodinářsky. netreba byť hodinár, na niečo stačí ovládať spisovnú češtinu. Čudlík je tlačítko, a ten prostredný - najväčší na pravej strane, ktorým sa dá aj otáčať, tak ten sa volá korunka..
natadel Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Díky za výklad odborné češtiny. Čekal bych že to nebude tlačítko, ale hen ten oný bazmek. Tak nějak to hoši z Košic na vojně říkali. My jim říkali, že jsou z Bazmek - city. Díky a nemyslím to zleTak hodinky se mi dobily stáním a pokecáním s kámošem na sluníčku asi tak do 20 minut. Tak abych doplnil, mezi těmi tlačítky je ještě šroubovací korunka. Ta so povolí, nebo po obsloužení data a času dotáhne jako klasický šroubek. Vlevo povolit a vpravo zašroubovat. Jo ještě jsem zapomněl napsat, že se resetují tlakem na zapuštěné tlačítko vlevo nahoře a současně na tlačítko vpravo dole, které slouží jinak na reset stopek. Upraveno 6. března 2011 uživatelem natadel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se