Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný den přeji všem,nemáte někdo český návod k těmto hodinkám AV0020-55H Calibre 2100 Promaster ? Eventuelně Vaše postřehy a skušenosti.Dík za rady a informace.

Odesláno (upraveno)
... myslíš, že tam přívlastek "český" píše jen tak ze srandy? :whistle:

ok, uz to neudelam. myslel jsem ze i neznalemu anglictiny by obrazky mohly pomoct.

edit gramatika

Upraveno uživatelem 911
  • Po letech...
Odesláno

Tento model hodinek se mi zamlouvá, ale rozdíl ceny v ČR a na ebay už méně. Máte někdo dobrý typ kde koupit na netu hodinky a nenaletět podvodníkům?

Já je kupoval ZDE a TimeParadise mohu doporučit. :smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

AV0020 titan pouzdro safír sklo

AV0020 titan pouzdro křemík sklo

AV0030 ocel pouzdro safír sklo

AV0031 ocel pouzdro křemík sklo

čísla za pomlčkou pak popisují barvu ciferníku

Takhle mi to jednou popsal prodejce hodinek

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak už je mám celý jeden den. Jsou super, ale na mou ruku mi přijdou dost velké. Jinak titanové pouzdro je lehké a jsou lehčí, než manželky Stormy. Návod snad ani není třeba i když ho mám taky. Prostřední čudlík 1. poloha seřízení data druhá seřízení času. Horní čudlík stopky start - stop. Spodní reset stopek. Čudlík vlevo dole povytažením nastavení času buzení, po zamáčknutí dalším máčknutím zapnutí a vypnutí budíku. Jednoduché a manuál není ani třeba. Snad ho využiju, abych čudlíky pojmenoval správně hodinářsky.

Odesláno

JakubS Tak jsem zjistil že mé jsou také z timeparadisu a zatím spokojenost. Jen jsem se divil, že nejsou úplně nabité. Jsou v předposledním políčku do plného jim kousíček schází. Snas se dobijou a nebudu za půl roku měnit baterku.

Odesláno

Snad ho využiju, abych čudlíky pojmenoval správně hodinářsky.

netreba byť hodinár, na niečo stačí ovládať spisovnú češtinu. Čudlík je tlačítko, a ten prostredný - najväčší na pravej strane, ktorým sa dá aj otáčať, tak ten sa volá korunka..

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Díky za výklad odborné češtiny. Čekal bych že to nebude tlačítko, ale hen ten oný bazmek. Tak nějak to hoši z Košic na vojně říkali. My jim říkali, že jsou z Bazmek - city. Díky a nemyslím to zle

Tak hodinky se mi dobily stáním a pokecáním s kámošem na sluníčku asi tak do 20 minut. Tak abych doplnil, mezi těmi tlačítky je ještě šroubovací korunka. Ta so povolí, nebo po obsloužení data a času dotáhne jako klasický šroubek. Vlevo povolit a vpravo zašroubovat. Jo ještě jsem zapomněl napsat, že se resetují tlakem na zapuštěné tlačítko vlevo nahoře a současně na tlačítko vpravo dole, které slouží jinak na reset stopek.

Upraveno uživatelem natadel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...