Přejít na obsah

Dushakxův „PODKOBEREC”

Dushakx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 456
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No tak dnes jsem byl zkoušet "želvy" a asi jsem se zamiloval. Pořád jsem měl pocit, že z fotek jsou takový obrovský a humpolácký, ale naživo vypadají naprosto dokonale! Navíc sedí i na mé menší ruce jako ulité. 

_3271409-2.jpg.1b4bcaac48070c28cc875da521f7769b.jpg_3271393-2.jpg.fcd467e2e2716ecbfbe69b6cb05a1668.jpg

Upraveno uživatelem Dushakx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, Akam napsal:

Máš to parádní, želvy schvaluju 👍

Děkuji! Kouzlo proběhlo opravdu až v obchodě 😄 do té doby se mi "jen" líbily.

před 45 minutami, mlsoun1 napsal:

Tož vypadají dobře.Jsem si říkal,jaké jsi si vybral.Mě se líbí PADI,podobný tvar pouzdra.Ne-li stejný. 

PADInevypadají špatně, ale černá je univerzálnější, jsou víc vintage v černé 😄 😄 prostě zaprdlej výběr, já vím 😄

Odkaz ke komentáři

Tak zaprdelej vyber to neni.Neblbni,jsou sik a cerna se hodi vazne ke vsemu.Nejdulezitejsi je,ze se libi hlavne a jenom Tobe😉

PADI se mi hlavne libi skrze ty barvicky,na leto,ideal.Ale vzdy prislo neco jineho.Uvidime casem.

Toz Ti preji at se kup vydari a rovnez se tesim na luxusni fotecky😊

Odkaz ke komentáři

V 29. 3. 2023 v 20:17, Dushakx napsal:

Děkuji! Kouzlo proběhlo opravdu až v obchodě 😄 do té doby se mi "jen" líbily.

PADInevypadají špatně, ale černá je univerzálnější, jsou víc vintage v černé 😄 😄 prostě zaprdlej výběr, já vím 😄

Jednoznačně schvaluju černý, jsou jediný podle historické předlohy. Navíc kingy mají příliš lesklou tu keramiku na lunetě. Mám manty a klasický černý mi stejně nedávají spát.

V tvém případě si stejně ani jiný nedovedu představit, všechny tvoje hodinky jsou hodně klasické včetně barev.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

@Jiří Sedlák Jo ta černá u mě taky vede. Koukám i na ty nový 5tky, ale odrazuje mě ta cena. Rozměry mají fajn, ta oranžová by byla dobrá letní hodinka.  Jinak mě ještě nepustila ani představa nějakých bronzovek, ty si chci v budoucnu určitě vyzkoušet.

Ať jen nekecám, tak přihodím páteční fliegery.

_4060453-2.jpg.c1f50f589a1dd6d86d1657f93432bb31.jpg_4060454-2.jpg.1b96da46dfcd406d852fe2c6779fcb5c.jpg

Odkaz ke komentáři

Bronzovky jsou hrozná móda. Podle mě je nesmysl používat cokoli jiného než ocel. Ještě pochopím zlato a titan a samo taky plast na Géčkách. Jo a starý Primky apod. chrom mosaz a to jen z historických důvodů. Dneska je nerezu dostatek. Nejsem fanda ani PVD, DLC apod., protože kromě armády k tomu není důvod.

Odkaz ke komentáři

Černá želva stejně vyhraje. Já jsem teď nadšený z fieldovek SNZG15 (13 na tahu) koupil jsem je tady na fóru za dvojku s ještě snesitelně odřeným hardlexem, koupil jsem jim novou kůži, pak ještě upravil jubilee původně pro SKX. Pak jsem je našel za 4500 na timestore v obou verzích (rozdíl za tah kilo).

Podle mě super kup za ty prachy, timestore vždycky překvapí. 

Někdo trochu blbě kouše nápis sports, ale jinak jsou naprosto geniální, pouzdro pecka. 

Jaký nový pětky zvažuješ ty? Nějaký 5KX nebo nový fieldovky? 5KX jsou až na pár limitek dost okoukaný. A ty malý drahý, to bych radši vzal teď na Aukru za 6500 ty SKX013. Vypadají v pořádku asi i jak nový. 

https://aukro.cz/panske-hodinky-seiko-skx013-diver-jako-nove-2-nato-reminky-7034946252

Tak byly dokonce za 6100, nikdo nezakoupil. V kontextu cen malých 5KX to zdejší majitelé menších zápěstí prosrali.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...