Dushakx Odesláno 21. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 (upraveno) No tak dnes jsem byl zkoušet "želvy" a asi jsem se zamiloval. Pořád jsem měl pocit, že z fotek jsou takový obrovský a humpolácký, ale naživo vypadají naprosto dokonale! Navíc sedí i na mé menší ruce jako ulité. Upraveno 28. března 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 (upraveno) Tak ani "vyspat se" nepomohlo. Je to jasný, želvy jsou v hledáčku. Dnes jsem strávil den s těmahle kráskama. Upraveno 29. března 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Jaké,želvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Jaké,želvy? Klasický černý od Seika, SRPE93K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Máš to parádní, želvy schvaluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Tož vypadají dobře.Jsem si říkal,jaké jsi si vybral.Mě se líbí PADI,podobný tvar pouzdra.Ne-li stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 45 minutami, Akam napsal: Máš to parádní, želvy schvaluju Děkuji! Kouzlo proběhlo opravdu až v obchodě do té doby se mi "jen" líbily. před 45 minutami, mlsoun1 napsal: Tož vypadají dobře.Jsem si říkal,jaké jsi si vybral.Mě se líbí PADI,podobný tvar pouzdra.Ne-li stejný. PADInevypadají špatně, ale černá je univerzálnější, jsou víc vintage v černé prostě zaprdlej výběr, já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Zelvy schvaluju! Jsou naprosto super a uz se tesim na fotky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tak zaprdelej vyber to neni.Neblbni,jsou sik a cerna se hodi vazne ke vsemu.Nejdulezitejsi je,ze se libi hlavne a jenom Tobe PADI se mi hlavne libi skrze ty barvicky,na leto,ideal.Ale vzdy prislo neco jineho.Uvidime casem. Toz Ti preji at se kup vydari a rovnez se tesim na luxusni fotecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) V 29. 3. 2023 v 20:17, Dushakx napsal: Děkuji! Kouzlo proběhlo opravdu až v obchodě do té doby se mi "jen" líbily. PADInevypadají špatně, ale černá je univerzálnější, jsou víc vintage v černé prostě zaprdlej výběr, já vím Jednoznačně schvaluju černý, jsou jediný podle historické předlohy. Navíc kingy mají příliš lesklou tu keramiku na lunetě. Mám manty a klasický černý mi stejně nedávají spát. V tvém případě si stejně ani jiný nedovedu představit, všechny tvoje hodinky jsou hodně klasické včetně barev. Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 @Jiří Sedlák Jo ta černá u mě taky vede. Koukám i na ty nový 5tky, ale odrazuje mě ta cena. Rozměry mají fajn, ta oranžová by byla dobrá letní hodinka. Jinak mě ještě nepustila ani představa nějakých bronzovek, ty si chci v budoucnu určitě vyzkoušet. Ať jen nekecám, tak přihodím páteční fliegery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Bronzovky jsou hrozná móda. Podle mě je nesmysl používat cokoli jiného než ocel. Ještě pochopím zlato a titan a samo taky plast na Géčkách. Jo a starý Primky apod. chrom mosaz a to jen z historických důvodů. Dneska je nerezu dostatek. Nejsem fanda ani PVD, DLC apod., protože kromě armády k tomu není důvod. Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Patina je sranda! Nemuzeme nosit vsichni to stejne, uzivejme si dnesni siroky vyber hodinek. Ale stejne asi vyhraji ty zelvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Ty jsi se jeste nerozhodl?Myslel jsem,ze jiz na ne chystas strelivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 (upraveno) To chystam Spis jen porad porovnavam vsechny moznosti. Upraveno 8. dubna 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 (upraveno) Černá želva stejně vyhraje. Já jsem teď nadšený z fieldovek SNZG15 (13 na tahu) koupil jsem je tady na fóru za dvojku s ještě snesitelně odřeným hardlexem, koupil jsem jim novou kůži, pak ještě upravil jubilee původně pro SKX. Pak jsem je našel za 4500 na timestore v obou verzích (rozdíl za tah kilo). Podle mě super kup za ty prachy, timestore vždycky překvapí. Někdo trochu blbě kouše nápis sports, ale jinak jsou naprosto geniální, pouzdro pecka. Jaký nový pětky zvažuješ ty? Nějaký 5KX nebo nový fieldovky? 5KX jsou až na pár limitek dost okoukaný. A ty malý drahý, to bych radši vzal teď na Aukru za 6500 ty SKX013. Vypadají v pořádku asi i jak nový. https://aukro.cz/panske-hodinky-seiko-skx013-diver-jako-nove-2-nato-reminky-7034946252 Tak byly dokonce za 6100, nikdo nezakoupil. V kontextu cen malých 5KX to zdejší majitelé menších zápěstí prosrali. Upraveno 10. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se