Přejít na obsah

REMEN x BREITLING SUPEROCEAN STEELFISH  

64 hlasů

1. 1. Jaky remen/tah se Vam na hodinkach libi nejvice?

• Originalni ocelovy tah Breitling
      23
    • Originalni cerny kaucuk Breitling
      11
    • Cerna kuze od Simona s modrou aplikaci
      8
    • Modra kuze od Simona s bilym prositim
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  spiderer napsal:
To by byla parada! ;) Pokud bude tlustej dost tak bysme se mohli nekde potkat, rad bych se na nej podival, protoze mam s Hirschem a jeho remeny spise negativni zkusenosti ;)

Zítra to změřím nebo vyfotím u pravítka nebo tak něco a pak uvidíme. Já řemeny na všech hodinkách celkem střídám a to je možná důvod, proč proti H. nemůžu říct nic špatného. Mám ještě jeden podobný řemen od Milise ( obrázek 3 a 4) a ten je, pokud si dobře pamatuji, o dost tlustší.

Odesláno
  lolohh napsal:
Zítra to změřím nebo vyfotím u pravítka nebo tak něco a pak uvidíme. Já řemeny na všech hodinkách celkem střídám a to je možná důvod, proč proti H. nemůžu říct nic špatného. Mám ještě jeden podobný řemen od Milise ( obrázek 3 a 4) a ten je, pokud si dobře pamatuji, o dost tlustší.

Ten na obr. 3 a 4 ma Kalifx a je vybornej - tak akorat, ale ja potrebuju modrou variantu! ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Diky, aspon to bylo k necemu dobry ;) Hele Dane, ty delas do motorek a tak, nemas nahodou moznost nejak ziskat modrou carbon latku/kuzi? Urcite bych pro ni nasel uplatneni, ale nikde to nemuzu sehnat ;)

Mam toho v karbonu dost na hadrech i na masinach-ale nenapadlo me se v tom vrtat-kazdopadne se v nejblizsi dobe do neceho podivam-musim najit neco levneho-pozeptam se take po znamych Dan

Odesláno
  spiderer napsal:
Ten na obr. 3 a 4 ma Kalifx a je vybornej - tak akorat, ale ja potrebuju modrou variantu! ;)

Tak jsem to změřil, ale bez té šuplery to není zrovna ideální. Hirsch má kousek od pouzdra tloušťku 5,5 - 6mm (to už jste zde tuším psali), u direk je tlustý 3,5 - 4mm. Oproti tomu Meyhofer je 8, resp. 4mm tlustý. Ale ve skutečnosti mi rozdíl přijde větší, dle pravítka jsem však změřil toto. Oba jsou vycpané jen mezi prošitím. Okraje za prošitím jsou u Meyhofera tlustší (u direk je stejně tlustý mezi prošitím i na kraji řemene - kdežto Hirsch má těch 3,5 - 4mm jen uprostřed, na kraji za prošitím je slabší).

Teď to po sobě čtu a je to popis jak od žáka zvláštní školy. Ale lépe to neumím, sorry.

Odesláno

lolohh - dik za info, mohl by jsi mi pokud budes mit chvilku casu to cvaknout na makro z boku spolecne aby byl videt ten rozdil? Meyhofera jsem videl takze si aspon udelam predstavu jak to je ;) Diky moc za info

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
lolohh - dik za info, mohl by jsi mi pokud budes mit chvilku casu to cvaknout na makro z boku spolecne aby byl videt ten rozdil? Meyhofera jsem videl takze si aspon udelam predstavu jak to je ;) Diky moc za info

Já už udělal předtím, ale nevyšlo to ideálně - jsou tam stíny - byl jsem líný vyndat ext. blesk. Jdu na to.

Edit: to jsou ty původní fotky.

post-1280-1228831570.jpg

post-1280-1228831597.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)

Tak je to tady. Je tam toho snad vidět dost. Ale ideální to není, protože ty řemeny jsou zkroucené (a ještě ke všemu každý jinak), takže to nejde líp vyfotit, aspoň já to neumím.

post-1280-1228833736.jpg

post-1280-1228833757.jpg

post-1280-1228833774.jpg

post-1280-1228833817.jpg

post-1280-1228833852.jpg

post-1280-1228833901.jpg

post-1280-1228834060.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Super pane! Diky moc - ted jeste musim vymyslet jestli mi prijde ok nebo ne, ten Meyhofer se mi libi vic, ale ani ten Hirsch podle fotek zas takova hruza (co se tloustky tyce) neni ;) Diky moc, urcite mi to pomuze! Mas u me :drunk:

Odesláno
  spiderer napsal:
Super pane! Diky moc - ted jeste musim vymyslet jestli mi prijde ok nebo ne, ten Meyhofer se mi libi vic, ale ani ten Hirsch podle fotek zas takova hruza (co se tloustky tyce) neni ;) Diky moc, urcite mi to pomuze! Mas u me :drunk:

Není zač. Možná bych se mohl stavit ve čtvrtek na srazu, aby ses na ně podíval live. Co ty na to?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...