Přejít na obsah

Identifikace Marathon

Bambulovich

Doporučené příspěvky

před 46 minutami, libor2002 napsal:

Google znáš? 

znam, zaslechl jsem o tom, ze je to pry nejaky vyhledavac jako altavista, ale ja tam proste nemuzu najit cislo, bud se blbe divam, ale vidim ze vyrobeno OCT 2008, seriove cislo, swiss made, nerez, kecu jak do knizky, ale ne model nebo tak neco...proto se ptam...

Upraveno uživatelem Bambulovich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsou krasne dojebany. Marathon GSAR. Z tohoto roku je nafasoval nějaký amík v armádě. Co mají za označení na sponě náramku. Svítí ještě?
já mám o tři roky starší

1E23C3C4-A3E5-473A-AAD6-0AABDDCC43C5.jpeg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

tak jsem hloubkovym studiem tatova emailu zjistil, ze je koupil jako "nove" z Britanie, za 500 liber v roce 2009, coz je celkem kratce po jejich vyrobeni v rijnu 2008. Znamena to teda, ze ta brutalni patina je za 10 let noseni na ruce, protoze od 2019 byl dlouhodobe v nemocnici a tyhle hodinky tam nemel. Zajimalo by mne, jestli je fakt mel na ruce nekdo z americkych ozbrojenych sil, nebo nejak sly primo na civilni trh...na ruce se nosi prekvapive dobre, na to, ze je to poradny spalek zeleza, prijde mi, ze jsou vysoke tak 14 mm, a maji to, co na hodinkach miluju, tedy ploche sklicko, ktere prekvapive neni vubec dobyte,  na rozdil od te lunety.

Na spone neni nic, a nejsem si ani jist, je-li to ta original od marathonu. Jak moc by mely svitit? Zalezl jsem s nima do tmy a za 2 minuty bylo neco videt, ale zadna hitparada, ani zdaleka nesviti tolik jako seika 5, treba nebo jako orienty. Ale zas byly 3 roky v supliku. 

Upraveno uživatelem Bambulovich
Odkaz ke komentáři

@Bambulovich Je to tritium, takže úplně jiná technologie než klasická lumi, proto to není "žádná hitparáda" jako třeba Seiko ;)

Není potřeba žádné nasvícení hodinek. Zkus si dát večer vedle sebe (třeba na noční stolek) tyhle Marathony a třeba ta Seika. Ihned po zhasnutí bude vyhrávat jednoznačně Seiko, ale nad ránem bych si vsadil, že budou vítězem Marathony - zář bude naprosto stejná jako večer, ale Seika přes noc "vyhasnou" :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...