Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den vsem, na aukci jsem vydrazil hodinky Calvaneo, ktere by na sobe mely mit 8 diamantu. Vydrazil jsem je za 4100, coz jak sami uznate je ponekud zvlvastni. V obchode ty hodinky stoji pres 30 000. Muzete se mrknout na nasledujici odkaz a rict mi, co si o tom myslite? Zatim jsem je neplatil.

Dekuji

http://www.ikup.cz/item.php?id=495880&...y,-moc-36.000kc

Návštěvník Snow
Odesláno
............Zatim jsem je neplatil...............

A udělal jsi dobře, nejsem žádný odborník, ale jsem pěvně přesvědčen o tom, že je to číský stroj.

Odesláno
Nejaky Cinan si ted muze mnout ruce.

ja jsem zatim nic neplatil..psal jsem mu at mi posle certifikat atd..jen jsem se tu chtel zeptat, jestli se s tim uz nekdo nesetkal..proste nejake rady, nazory.

Odesláno
Dobry den vsem, na aukci jsem vydrazil hodinky Calvaneo, ktere by na sobe mely mit 8 diamantu. Vydrazil jsem je za 4100, coz jak sami uznate je ponekud zvlvastni. V obchode ty hodinky stoji pres 30 000. Muzete se mrknout na nasledujici odkaz a rict mi, co si o tom myslite? Zatim jsem je neplatil.

Dekuji

Myslím, že sis pořídil povržený luxus. Neumím ale odhadnout, jestli 4 tisíce jsou už za hranicí, nebe ještě pod ní. Je to otázka osobního vkusu, ale já osobně bych za to 4t nedal. Promiň.

Odesláno
A udělal jsi dobře, nejsem žádný odborník, ale jsem pěvně přesvědčen o tom, že je to číský stroj.

je to dost pravdepodobne :) proto cekam, co mi odpovi na vsechny me otazky. mozna se uz ani neozve :)

Odesláno
Myslím, že sis pořídil povržený luxus. Neumím ale odhadnout, jestli 4 tisíce jsou už za hranicí, nebe ještě pod ní. Je to otázka osobního vkusu, ale já osobně bych za to 4t nedal. Promiň.

rikam, nic jsem si jeste neporidil :) to ze skoncila aukce jeste nic neznamena.. inzeruje je jako originaly, pokud mi to nedokaze, nic mu samozrejme platit nebudu.

Odesláno
On to "originál" asi bude. Jen je to "originál" bez podstaty.

Google vyhodil spustu internetových obchodů, kde se něco takového NABÍZÍ za horentní sumy. Dost ale pochybuji, že se to i KUPUJE.

Např.: http://www.elektrohome.cz/calvaneo-1583/c-5434/

ale je mi divny, ze by tam bylo 8 diamantu o prumeru 1.1 mm a byl ochoten to prodat za 4100 :)

Odesláno

No, jak psali jini, original "Calvaneo" to je urcite, na druhou stranu vzhledem k tomu, ze Calvaneo rozhodne zadnej brand neni tak nevim jestli se tomu original da rikat.. takovych cinskych znacek od MZI, Louis Bolle a dalsich je spousty, vsechny se podle webu prodavaji za sumy v radu desetitisicu, ale ty hodinky jsou srovnatelne tak s QaQ a podobnym sortimentem do 1000 CZK.. Zrovna tyhle vypadaji jak fejk fejku, proste opravdu otresne hodinky a uz je jedno jestli to je cina nebo cokoliv jinyho, uz jen z toho provedeni subciferniku se mi chce zvracet ;)

Takze za me taky, za 4000 CZK se poohlidni urcite jinde, za tyhle penize se daji koupit i hodinky ;)

• Po roku...
Odesláno

Také jsem přemýšlel nad těmito hodinkami.Dokonce jsem i přihodil v aukci, ale přes 1000,-Kč jsem nechtěl jít.Trochu mi vrtalo hlavou, jak takové hodinky s pravými diamanty u kterých uvádějí cenu kolem 30000,-Kč prodají od 1,-Kč. Proto jsem upadl v podezření, že se na aukci zase někdo chce napakovat na naší všeobecné hlouposti. Vůbec zde nechci řešit Tvůj kup, ale podstatu aukce a obchodování. Kolego,nerozumím proč se pouštíš do aukcí, když po vydražení začneš polemizovat s prodejcem. Tvá a všeobecná CZ hloupost vyhání ceny u nesmyslných šuntů do nereálných výšin a tím dáváme prostor těmto rádoby podnikavcům a to ještě musím pominout všeobecně omílanou krizi.

LIDI PROSÍM KDYŽ UŽ MÁTE INTERNET, TAK HO VYUŽÍVEJTE A DŘÍV NEŽ VYHODÍTE PENÍZE, TAK VĚC NEJDŘÍVE PROLUSTRUJTE!!!!!!! :gun_bandana:

Odesláno

Dekuji

.. aniž bych se díval -- Ty nešťastníku, a to jsi si chtěl pořídit hodinky?

ale je mi divny, ze by tam bylo 8 diamantu o prumeru 1.1 mm a byl ochoten to prodat za 4100 :)

jsi chytrý kluk a sám sis odpověděl, jen si více věřit ! (bez urážky:-)

Odesláno

Před pár měsíci jsem se na Chronomagu ptala na totéž, hodinky jako takové fake nejsou, ale samotná značka Calvaneo je asi něco jako značka Xin Juan... také to člověku nic neřekne, že? Navíc pokud si dobře vzpomínám, podařilo se mi zjistit i prodejce, byl to jakýsi rádoby obchodník z malé vesničky u Olomouce... nedalo mi to a po mailu jsem ho zkontaktovala, nejdřív se oháněl kvalitou, poté co jsem ho uargumentovala, mi napsal, že prostě prodává hodinky a pokud si je lidé za tu cenu u něj koupí.... :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...