FantasticFabio Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 10 hodinami, papun napsal: Tak jsem měl dneska slabou chvilku a objednal jsem černo modré 36ky. Nevím jak jsem to dokázal, ale asi přes nějaký marketingový odkaz jsem se i s dopravou dostal na asi 211 euro. Doručení za 3-5 dnů. No jsem zvědavý. Budu pak referovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby byli v mechanice , tak by to bylo pěkný potikáníčko….
papun Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Jako mám rád mechanické hodinky, nicméně nejsem striktně proti baterce. Navíc tady nemáš skákající vteřinovou ručku, tak ti to ani nepřijde. Jsem zvědavý jak to bude na živo. Nicméně celkově ta značka má zajímavé kousky. 1
papun Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června Jsou doma. Krabice s přebalem a v ní asi kožené nebo koženkové pouzdro a tam hodinky. Plus papírová záruční karta. Jsou super. Za ty prachy vypadají dobře. V rámci množství světla se ta modrá hodně mění. Na odečítání si člověk musí zvyknout, ale jsou to free hodinky, tak co.... Pravda, že pro lidi co blbě vidí to ale není. Malinko může pomoci, když si člověk pořídí větší 40 mm velikost. Já mám 36 a proporčně jsem spokojený. Ty větší bych měl velké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se