bohus76 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Pokud bych je chtěl nosit,tak bych si tam nechal dát kalibr 68. ,snad by to šlo.Jak píše Honza manta ,čínské ZJS jsou dost poruchové a nejsou náhradní díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 A proč? Nosit tak, jak jsou a strojek bych řešil teprve, až se tenhle zastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Tento bych si nechal jako funkční /trochu už chronomagorské vím/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 No většinou byly ZJS dost poruchové a hlavně ti je skoro nikde neopraví - nejsou díly. Opraví je hodinář, co bude mít díly, není to žádný kumšt. Musíš koupit pár čínských fejků ,,SEIKO" po bazarech nebo na AUKRu. Tyhle strojky jsou pořád stejné, naposledy jsem ho koupil za 199 jako ,,německé hodinky" prořezaný jako skeleton, ukořistil jsem z něj kompletku a šlape to jako čínské hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) existuje nějaký katalog nebo nějaká dokumentace k tomu? Abych zjistil bezpečně jaký je tam strojek tak je musím rozebrat? Upraveno 31. března 2013 uživatelem dareba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 existuje nějaký katalog nebo nějaká dokumentace k tomu? Abych zjistil bezpečně jaký je tam strojek tak je musím rozebrat?Dá se to odhadnout podle datumovky, ta Tvoje vypadá že by to měla být čína. Ale ta výdrž je dost netypická... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Jojo, tvoje jsou ZJS - kal.64 měl jiný font čísel na datovém věnci(silnější čáry) - viz fotka. A dle mého nesvítily ani ručky a ani indexy, ale na UV světlo by reagovat měly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 tak jsem se do nich dostal, jsou tam ZJS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 tak jsem se do nich dostal, jsou tam ZJSa záhada hlavolamu odhalena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jojo, tvoje jsou ZJS - kal.64 měl jiný font čísel na datovém věnci(silnější čáry) - viz fotka. A dle mého nesvítily ani ručky a ani indexy, ale na UV světlo by reagovat měly. P1000068.JPGty rucky jsou stejny jako na leteckych, co? ma nekdo nejaky osvedceny recept jak overit tu jejich luminiscenci bez uv lampy? (bejaky bezny zdroj uv zareni?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Na leteckých jsou barevně odlišné. Tyhle jsou stejné jako na potapěčích a automatech kal.69. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 tak jsem se do nich dostal, jsou tam ZJSJá se picnu. Patnáct let jsi je fakt nosil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 nenosil, posledních pár let, kdy jsem někde ztratil lunetu, byly odloženy. Jen takovej dotaz, šlo by tam předělat vnitřnosti ze starších sportů? včetně ciferníku, ručiček, prostě komplet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 To by asi jít mělo - opačně je problém, tyhle mají o malinko větší průměr ciferníku a do sportů se to nevejde, ale bez záruky - ještě jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 To by asi jít mělo - opačně je problém, tyhle mají o malinko větší průměr ciferníku a do sportů se to nevejde, ale bez záruky - ještě jsem to nezkoušel.To by mělo jít, ne? Pouzdro je stále stejné, tak proč ne. Měly by tam pásnout jakákoliv Humberta, s příslušnou vložkou, kdysi jsem takový bastl i koupil na rozebrání a vlastně asi musel vzniknout tak že nějaký hodinář odmítl ten čínský maslostroj opravovat a vrazil tam nějaký zbytek z pouzdra na vyhození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 zkusím sehnat nějaké starší sporty a vyzkouším, taky bych řekl, že tyto co mám, jsou o fous větší. Napřed ale seženu lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 zkoušel jsem oslovit elton na tu lunetu: tohle mi teda přišlo z Eltonu děkujeme Vám za Váš zájem o hodinky značky PRIM. Tento kroužek s lunetou Vám mohu nabídnout za 500,- Kč s DPH. Pokud chcete můžete hodinky zaslat na adresu níže a my Vám tam kroužek s lunetou zalisujeme. Tudy cesta asi nevede..Nemáte někdo doma navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Prosím zkušené kolegy o identifikaci těchto primek. Jsou mi nabízeny jako specialita, částka není nejmenší. Omlouvám se, foceno mobilem, nic jiného jsem neměl po ruce. Nejsou zlaté, jen pozlacené, údajně vše původní.Co na ně říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Švýcarské pouzdro - z doby, kdy se ještě u nás nezlatilo. Cenu si netroufám říct, neb nemám představu. Pošli SZ, kolik chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Švýcarské pouzdro - z doby, kdy se ještě u nás nezlatilo. Cenu si netroufám říct, neb nemám představu. Pošli SZ, kolik chce. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se