Návštěvník Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Díky, to je aspoň slovo chlapa. Jaké pouzdro ze 70. let a rámeček by to mohlo k tomuto číselníku pro cal. 50 správně být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Díky, to je aspoň slovo chlapa. Jaké pouzdro ze 70. let a rámeček by to mohlo k tomuto číselníku pro cal. 50 správně být?asi všechny z honzových fotek, víčko vypouklé, nečíslované, u čehokoliv, co kupuješ od bývalého zaměstnance Eltonu nemáš záruku autenticity, spíš naopak, skládali si doma hodinky jak je napadlo. vím co píšu, jednoho máme v širší rodině, a ten prznil na náchodsku primky všem příbuzným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Přesně jak říkáš! Zaměstnanci mají občas zajímavé věci, ale neřeší nějaké dobové detaily jako fajnšmekři. Pro ně je to jenom výrobní a nahraditelný materiál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 podle mě jednoznačně bastl, číselník a pouzdro dělí více než 10 let, barevné číselníky se podle mě v eltonu dělaly kolem roku 1975, když se potřebovali zbavit skladových zásob kalibru 50 a 52, znám ještě modrou variantu Přidávám se k Toljovi, byly to jedny z posledních primek kal.50 v prodeji, odpovídá tomu i pouzdro. Výřez s hnědým a zeleným číselníkem je z mé sbírky (zelenou uvádím jakožto barvotupý muž, žena by udala asi tyrkysovou barvu ). V tomto odkazu jsou i Alomohovi kal.50 v modré variantě http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sbíráte-někdo-primky/?p=181632 , fotku s dovolením přikládám samostatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Aha- tak to mám ještě něco jiného, ty moje mají plastické zlacené indexy a ručky jako ty modré dole. Jseš si jistý že ty bílé ručky na ,,zelených" tam opravdu patří? Bílou vteřinovku na pozici 6 jsem totiž ještě neviděl a nechat to nesladěné vypadá divně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Děkuji za fotky i informace. Tyrkysové i modré jsou skutečně velmi pěkné kousky a určitě těchto barevných variant nebude mnoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Tohle je tedy možná starší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Já bych řekl, že to bude všechno plus mínus stejně staré. A speciálně tyhle ciferníky byly pekelně odfláknuté, co se barvy týče - lak se z nich loupal i při kýchnutí přes sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Já bych řekl, že to bude všechno plus mínus stejně staré. A speciálně tyhle ciferníky byly pekelně odfláknuté, co se barvy týče - lak se z nich loupal i při kýchnutí přes sklíčko.To mi povídej, stačí se na ně křivě podívat a je tam puchejř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Když už jsme u raritních barev, modré dětské sporty znám, ale viděl někdo zelené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dobrý den,chtěl bych zdejší odborníky poprosit o nějaké informace o hodinkách na fotografiích.Je to dar od zaměstnavatele, dostal je můj otec a chtěli jsme se o nich něco dozvědět. Předem děkuji za jákékoliv informace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Jsou výrobkem toho "správného primu" /čti toho českého zde http://www.prim.cz/ / V hodinkách je kvarcový strojek Ronda 715.Podobné máš zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60365-prim-linea-40/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dobrý den,chtěl bych zdejší odborníky poprosit o nějaké informace o hodinkách na fotografiích.Je to dar od zaměstnavatele, dostal je můj otec a chtěli jsme se o nich něco dozvědět.Proč se ptáš, když jsou už na prodej???http://obleceni.bazos.cz/inzerat/28655481/Hodinky-Prim-Klasik-Q-40.phpA mám pocit, že jsem je zahlídl i na Aukru??Pokud se mejlím tak se omlouvám a znamená to, že jich fakt rozdávaj hromadu?! A nikdo je nechce.Přitom docela jdou ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Ano, byly na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 asi všechny z honzových fotek, víčko vypouklé, nečíslované, u čehokoliv, co kupuješ od bývalého zaměstnance Eltonu nemáš záruku autenticity, spíš naopak, skládali si doma hodinky jak je napadlo. vím co píšu, jednoho máme v širší rodině, a ten prznil na náchodsku primky všem příbuznýmMyslím si,že nejen od bývalého zaměstnance Eltonu nemáš záruku autenticity jak píšeš,ale bohužel i od zdejšího váženého člena fóra není jistota žádná jak prodává někdy hodinky na Aukru ..... a to mě MOC mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Myslím si,že nejen od bývalého zaměstnance Eltonu nemáš záruku autenticity jak píšeš,ale bohužel i od zdejšího váženého člena fóra není jistota žádná jak prodává někdy hodinky na Aukru ..... a to mě MOC mrzí Takhle nakousnuté to nevypadá nijak dobře. Buď to rozveď, nebo to sem nedávej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Takhle nakousnuté to nevypadá nijak dobře. Buď to rozveď, nebo to sem nedávej.Třeba Prim Sporty s bílou lunetou se prodávaly na Aukru a byl tam popisek: Vše originál,žádná Čína ...... moc dobře ví,že bílá luneta tam nepatří!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Ptám se proto, že mě to zajímá :-)Dle mých informací je dostal každý zaměstnanec fy. IC energo, takže se asi budou objevovat na aukru a bazarech.Ty "moje" se prodávat nebudou :-) Děkuji za informace! Proč se ptáš, když jsou už na prodej???http://obleceni.bazos.cz/inzerat/28655481/Hodinky-Prim-Klasik-Q-40.phpA mám pocit, že jsem je zahlídl i na Aukru??Pokud se mejlím tak se omlouvám a znamená to, že jich fakt rozdávaj hromadu?! A nikdo je nechce.Přitom docela jdou ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Ptám se proto, že mě to zajímá :-)Omlouvám s pokud můj příspěvek vyzněl špatně.Pokud si pročteš víc vláken,tak zjistíš, že je tu spousta dotazů z důvodu ocenění ......! Tak pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 nic se neděje, chápu Tvoji předchozí reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se