Jeronimo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ? Asi strojek značky POLJOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ? Je to možná ten Poljot ,kalibr ZJS vypadá takto /fotka Honzy Manty/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ? Ještě sem dej foto z čela hodinek. Bylo by dobré vidět, jaký cifr a ručky někdo na ruský kalibr napasoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 U setrvačky je znáček Poljotu a konkrétní kalibr je myslím docela běžný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Dík za info. SU = Soviet Union ???? Tož se Sovětským Svazem na věčné časy...... Foto zepředu dám zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Víte někdo, co je toto za model? Nebo je to jenom nějaká skládačka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Zde je foto - primek se strojkem poljot. Za zadním víčku je nápis PRIM - Water resistant, mineral glass, stainless steel back. Divný to stroj času..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Víte někdo, co je toto za model? Nebo je to jenom nějaká skládačka? Dámský model, kal.66.4, asi zničené pouzdro, chybí nožky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Nemůže to být taková ta kapsle, co se dávala do těch plastových pouzder(takový ten kompakt i s řemínkem)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 (upraveno) Nemůže to být taková ta kapsle, co se dávala do těch plastových pouzder(takový ten kompakt i s řemínkem)?Také si myslím, že se jedná o hodinky, které se vkládaly do různobarevných pryžových pouzder s řemínkem. Upraveno 13. února 2014 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Zde je foto - primek se strojkem poljot. Za zadním víčku je nápis PRIM - Water resistant, mineral glass, stainless steel back. Divný to stroj času..... Dík za foto.Zajímavý bastlík.Pravděpodobně v těchto hodinkám umřel původní kalibr Prim 68.4 a tento byl nahrazen uvedenou ruskou mašinkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 chalani co je toto za model prim?? aj nejaky rok vyroby by som poprosil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Přezdívám je "Malý soudek", cal.66.4, asi osmdesátá léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Chlapi díky, já věděl, že jsem je někde už viděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Takže mi došly tyto primky,Stráša měl pravdu,je tam kal.69 bez nástavby samonátahu teda kal.64.Průměr pouzdra je 38mm. Co mě zarazilo,že pouzdro je jenom pochromované,myslel jsem ,že je již nerezové jako u prim supersport viz.druhá fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Také si myslím, že se jedná o hodinky, které se vkládaly do různobarevných pryžových pouzder s řemínkem.Proč by se ,,kapsle" měla pozlacovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Takže mi došly tyto primky,Stráša měl pravdu,je tam kal.69 bez nástavby samonátahu teda kal.64.Průměr pouzdra je 38mm. Co mě zarazilo,že pouzdro je jenom pochromované,myslel jsem ,že je již nerezové jako u prim supersport viz.druhá fotka.Jo, kupoval jsem je nedávno a taky mě docela zklamalo že nejsou nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Škoda toho pouzdra,jinak by to byly volnočasovky jak víno,průměr ideál 38mm,datum i ten strojek je fajn /jsem rád,že tam nebyl ten ZJS co říkal Manťák/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Škoda toho pouzdra,jinak by to byly volnočasovky jak víno,průměr ideál 38mm,datum i ten strojek je fajn /jsem rád,že tam nebyl ten ZJS co říkal Manťák/.Strojků ZJS není moc a špatně se na ně shání díly. Kdyby Ti přišel pod ruku, beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Takže mi došly tyto primky,Stráša měl pravdu,je tam kal.69 bez nástavby samonátahu teda kal.64.Průměr pouzdra je 38mm. Co mě zarazilo,že pouzdro je jenom pochromované,myslel jsem ,že je již nerezové jako u prim supersport viz.druhá fotka.Povšimni si loga Prim - tam se láme chleba mezi pochromovanou mosazí a nerezem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se