Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ?  

Asi strojek značky POLJOT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ?  

Je to možná ten Poljot ,kalibr ZJS vypadá takto /fotka Honzy Manty/.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ještě sem dej foto z čela hodinek. Bylo by dobré vidět, jaký cifr a ručky někdo na ruský kalibr napasoval...   

Odkaz ke komentáři

Zde je foto - primek se strojkem poljot. Za zadním víčku je nápis PRIM - Water resistant, mineral glass, stainless steel back. Divný to stroj času..... :tongue_ss:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Nemůže to být taková ta kapsle, co se dávala do těch plastových pouzder(takový ten kompakt i s řemínkem)?

Také si myslím, že se jedná o hodinky, které se vkládaly do různobarevných pryžových pouzder s řemínkem.

Upraveno uživatelem Jan_Jan_2006
Odkaz ke komentáři

Zde je foto - primek se strojkem poljot. Za zadním víčku je nápis PRIM - Water resistant, mineral glass, stainless steel back. Divný to stroj času..... :tongue_ss:

Dík za foto.

Zajímavý bastlík.

Pravděpodobně v těchto hodinkám umřel původní kalibr Prim 68.4 a tento byl nahrazen uvedenou ruskou mašinkou.

Odkaz ke komentáři

Takže mi došly tyto primky,Stráša měl pravdu,je tam kal.69 bez nástavby samonátahu teda kal.64.Průměr pouzdra je 38mm. Co mě zarazilo,že pouzdro je jenom pochromované,myslel jsem ,že je již nerezové jako u prim supersport viz.druhá fotka.

Odkaz ke komentáři

Takže mi došly tyto primky,Stráša měl pravdu,je tam kal.69 bez nástavby samonátahu teda kal.64.Průměr pouzdra je 38mm. Co mě zarazilo,že pouzdro je jenom pochromované,myslel jsem ,že je již nerezové jako u prim supersport viz.druhá fotka.

Jo, kupoval jsem je nedávno a taky mě docela zklamalo že nejsou nerez.

Odkaz ke komentáři

Povšimni si loga Prim - tam se láme chleba mezi pochromovanou mosazí a nerezem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...