stanik73 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 V 22. 4. 2014 v 15:29, Luk napsal: Tak to je dobrá zpráva díky. Alespoň je zase co shánět k proužkované variantě. A k tomu jsou 2 varianty - s lumi body u hodinových indexů (a lumi ručkami) a bez lumi bodů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 V 22. 4. 2014 v 21:53, stanik73 napsal: A k tomu jsou 2 varianty - s lumi body u hodinových indexů (a lumi ručkami) a bez lumi bodů.....Komu tím pomůžeš soudruhu?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 V 22. 4. 2014 v 21:53, stanik73 napsal: A k tomu jsou 2 varianty - s lumi body u hodinových indexů (a lumi ručkami) a bez lumi bodů.....O to lepší zpráva. Zlatou variantu jsem viděl v muzeu, takže to dává logiku i pro stříbrnou verzi. Tak ještě nějaké to místečko v krabičce připravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Ještě mne napadá otázka. Platí ta lumi taky pro dámskou verzi těchto hodinek? Jak pro stříbrné tak zlaté indexy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 V 23. 4. 2014 v 19:23, Luk napsal: Ještě mne napadá otázka. Platí ta lumi taky pro dámskou verzi těchto hodinek? Jak pro stříbrné tak zlaté indexy?1 (3).jpg Někoho zklamu, někoho potěším, ale je to tak....i dámské pavoučky v tvém příspěvku mají variantu s lumi body u hodinových indexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Já jsem potěšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 V 23. 4. 2014 v 20:15, Luk napsal: Já jsem potěšen. Já ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Pánové, ve srovnání s četbou tohoto vlákna je chůze po rozžhaveném uhlí jako procházka růžovou zahradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 V 23. 4. 2014 v 20:02, stanik73 napsal: Někoho zklamu, někoho potěším, ale je to tak....i dámské pavoučky v tvém příspěvku mají variantu s lumi body u hodinových indexů Tímhle jsi mi nerozhodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Zdravim, rad by som znalejsich poprosil o pomoc s identifikaciou tychto Primiek co sa ku mne dostali... O povode neviem nic, priemer 34mm, potrebuju servis (zadrhavaju sa pri nastavovani casu). Inak prekvapivo dobry stav...Dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Osmdesátá léta, spíš druhá půlka. Pouzdru se říká "Prim elegant" a strojek 68.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 V 24. 4. 2014 v 7:35, Honza.manta napsal: Osmdesátá léta, spíš druhá půlka. Pouzdru se říká "Prim elegant" a strojek 68.4. Dakujem velmi pekne. Este drobnost - to puzdro je asi len chromovane a casom to popraska a olupe sa, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Jojo, chromované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Jo. Popraská, oleze, oloupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 V 24. 4. 2014 v 8:50, Honza.manta napsal: Jojo, chromované. V 24. 4. 2014 v 19:23, straspol napsal: Jo. Popraská, oleze, oloupe. Diky za info, aj ked nie moc potesujuce... zachovam povodny stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Chrom se ošoupe a poškodí až po několika letech usilovného kažkodenního nošení, to už v dnešní době nikdo nedokáže, takže já bych v tom žádný problém neviděl. Naopak bych si vážil toho původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 V 25. 4. 2014 v 9:56, Karlos napsal: Chrom se ošoupe a poškodí až po několika letech usilovného kažkodenního nošení, to už v dnešní době nikdo nedokáže, takže já bych v tom žádný problém neviděl. Naopak bych si vážil toho původního stavu.Záleží na vlastnostech potu, prostředí kde se pohybuješ, oblečení, ochlupení atd. S tímhle má každý jinou zkušenost. Vlastnosti povrchové úpravy chromováním nejsou také u všech typů Primek stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 S tím souhlasím, ale zase je to dlouhodobá věc, v dnešní době už asi neproveditelná.Nebo je tady někdo, kdo už několik let nosí denodenně jedny a ty samé primky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomP Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ahoj, prosil bych pomoci s identifikací a hlavně datováním tohoto kousku.Zmínil jsem se doma, že se mi začínají líbit mechanické hodinky, tak žena při návštěve hodináře vyškemrala nějaký zapomenutý kousek z šuplíku. Rozměr pouzdra je výška 39mm, šířka 35 mm bez korunky, s korunkou cca 38mm, tloušťka asi 9mm. Řemen je 18 mm.Když je dám na ruku, tak mi přijdou malé a jako dětské, aspoň vím, že i s mým malým zápěstím můžu mít hodinky kolem 40 mm (a trošku víc). Na fotce jsou škrábance, ale v reálu to není tak zlé.Uvnitř je kalibr 68.4 (identifikováno podle katalogu od Stanik73), dýnko je bez jakéhokoliv označení, není šroubovací, prostě se vyšprtne nožem a pak zase nacvakne (to se lehce řekne, hůř udělá). Korunka vypadá neošoupaně, uvnitř je nové těsnění, tak počítám, že hodinář obojí nedávno měnil. Pouzdro je zezdola výrazně ošoupané na straně naproti korunce, tak je možné, že předchozí majitel je nosil na pravé ruce. Rezerva nátahu je něco málo přes 36 hodin (zastavily se asi po 38 hodinách, ale ještě po 36 hodinách ukazovaly správně).Nápisy na fotce jsou PRIM, 17 JEWELS a CZECHOSLOVAKIA. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 V 25. 4. 2014 v 20:03, TomP napsal: ...prosil bych pomoci s identifikací a hlavně datováním tohoto kousku.... Model typového čísla 68 478 1. Začal se vyrábět v roce 1984. Hádám, že jeho výroba skončila nejpozději v roce 1992. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se