jjenda Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Pomůžete prosím s identifikací?Nikde jsem nenašel, ale třeba hledám blbě...Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Pomůžete prosím s identifikací?Nikde jsem nenašel, ale třeba hledám blbě...DíkyPrim kal 66, uložení setrvačky Incabloc, na dynku bude číslo 80xxxx - 81xxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Otevřel jsem jedny divný Humberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Nějaký šikula na původní strojek narouboval automatický nátah. Jaké to mělo víčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Dýnko je automatový, bez nápisů. Z civilních leteckých. Hodinky pochází z rodiny bývalého zaměstnance Eltonu.Bral jsem je jen kvůli dýnku, ale přijde mi škoda to rozhodit Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Dýnko je automatový, bez nápisů. Z civilních leteckých. Hodinky pochází z rodiny bývalého zaměstnance Eltonu.Bral jsem je jen kvůli dýnku, ale přijde mi škoda to rozhoditJestli to je od bývalého zaměstnance Eltonu, tak já bych si to nechal po hromadě, tak jak to je. tak nějak to k sobě patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Je topdůvodní bastl zaměstnanců Eltonu - na kalibr 68 naroubovali vše potřebné z kal.96 a byl z toho automat. Dýnko si taky bastlili - vypadalo to takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 ...no a když se konečně Elton pustil do výroby origo dýnka, tak se k tomu přikradlo i pořádné dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Je topdůvodní bastl zaměstnanců Eltonu - na kalibr 68 naroubovali vše potřebné z kal.96 a byl z toho automat. Dýnko si taky bastlili - vypadalo to takhle:jedná se vlastně o tzv. originální bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Proč tak hanlivě - prostě lidová tvořivost se vším co k té době patřilo . Toto dno zatím nemám - neleží vám někde v šuplíku samo samotinké tam se vrtnout nevěda ? V kanceláři už mám za dva roky sbírání zatím 160 x prim + cca 30 x japonsko švýcarsko a SSSR ale místa je stále dost.....dost.....dost..... Bastl je když někdo dá čínskjej no jewels elektrickej strojek bez datumu do prim automatic kde byla původní myiota (nebo kal 96 ???) normálně s datumem a okýnko přikryje kusem papíru. Herodes byl proti tomuto dizajnmajstrovi hodnej strejda. Fotku sem ani dávat nebudu je to na voyspky. Úlovek z bazaru za 50 CZK - pouzdro na jedna mínus sklo originál bez prasklin - proto jsem bral. PS: Už je na krámech knížka pana Hovorky - jen cena je krapet vyšší než bylo původně avizováno. Zejtra vstanu opařím se čajem a jestli se neudusím rohlíkem, jdu pro ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Tak bastlík to podle mě je. Sběratel si potrpí na originalitě všech dílů (když jsou k sehnání). Ale v tomto případě se nejedná o urážku, spíš o zajímavost která tu sbírku doplňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak se mi zase dnes podařilo narazit na primky s poljotovým strojkem. Taky jich nebylo moc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Hmmm ...Já mám ty samé ve zlatém provedení, ale s čínským ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ZJS jsem ještě neulovil. Kde se všechny toulaj ..... ? V koších a na smeťákách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Nějak tak. Jestli na nějaké narazíš, tak je proboha nenatahuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Proč? Mám jich několik normálně jdoucích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Vlastně nevím, prosil mě o to můj pan hodinář. Říkal mi něco v tom smyslu že ty strojky jsou dělaný z polejvanejch nočníků tavenejch na rejžovým uhlí a že je nechce opravovat moc často... říkal to dost nahlas a tak jako důrazně... tak jsem si z toho odvodil, že mám radši nosit něco s Unitasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ahoj, dnes u mě přistál první vánoční dárek - dvoje primky... Můžu poprosit někoho chytřejšího než jsem já o pomoc s identifikací? Rád bych se o nich alespoň něco málo dozvěděl, díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 První jsou kalibr 50, model 50 86 1, rok 1963.Druhé jsou kalibr 68.3, model 68 215 3, rok 1972.Dle Accutronovy prim bible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Teda, to byl fofr, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se