Hardslimer Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 OK.Rozumim a dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Jo asi jsem se vyjádřil příliš rozverně ale viděl jsem už hodně takto vytuněných primek z té doby ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 nejkurioznější příhoda je ta že se u výrostků našly na primkách svastiky - vedlo to až k zákazu - cenzuře právě plastikových stavebnic, ze kterých pocházely tyto potisky tam bych typoval že to R ko pochází - z R ka copyryghtu nebo z copyryghtu z propisovaček viz odkaz nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Kuci, diky za info.Za komancu jsem byl taky mlady rebel, ale nenapadlo mne, ze by nekdo mohl byt takova 3,14ca a dat si na cifr R v krouzku.Holt, jsme kazdy jiny. ;-)Takze " senzace " se nekona!Mam jen hodinky s erkem co nosila nejaka 3,14ca chlap. :-DJsem spokojen. ;-)Tady na ostravsku je totiz spousta takovych lidi. :-) Mame tu i takovy naborovy slogan na sachtu : Cerne oci v hlave 3,14cu, Proto robim na Staricu ! ( Staric je jeden dul v blizkosti Frydku Mistku ) Zdar buh, chlapi ! ;-) Upraveno 29. února 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 mno muj nejlepsi kamos je z Ostravy a stejne best je jak rekne ostravak ze se s nim rozesla pritelka p*co / p*ca v p*ce / p*co ale musim říct že ten kraj mám rád a v Ostrava city jsem strávil celkem dost času :-d i když pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 no, tak to R mohlo znamenat pre majitela aj "rebel" , takze co bolo vtedy odlisne, nech to bolo cokolvek, to sa pocitalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik.H Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Třeba je to prostý. R jako retard a svědčí o tom i obrácená guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Myslím, že Milan nebude daleko od pravdy a zbytečně hledáš "senzaci", v té tehdejší šedi hledal mladej rebel jakoukoli možnost odlišit se od davu a ciferníky hodinek byly častým prostředkem, lepili jsme na to různé kokotiny... 3443799821_c5f995a025_b.jpg ten copyright tam vlevo nahoře podle mne bude přesně pasovat a tehdy byl navíc cool...Záhada vyřešena, citace z textu: Hodinky nosil vždycky naruby "myšleno pásek"Kohoutí hnát si zapích do hubyTeplej rum pil i když potom blilCo hořelo to vyhulilMyslel si že je to známka punku........ , ale o tom R se nikde nezmiňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ahoj. Jsou tohle skládačky nebo ne? Viděl jsem různé variace Prim sportů II, ale tohle mi nic neříká. Navíc takovýhle cifry jsem viděl spíš u automatů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 To jsou skládačky jak Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Díky, myslel jsem si to. A cifr je použit z "hranatých" zlacených automatů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Díky, myslel jsem si to. A cifr je použit z "hranatých" zlacených automatů?Proč myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Proč myslíš? Nemyslel jsem tím TV a říkám si, že nakonec to nebude ani z automatů - hádám, že by to bylo na cifru napsáno. Ale podobný ciferník jsem již viděl právě na zlacených Primkách, napsal bych polštářcích, ale u Primek si nejsem jistý a nechci být haněn za to, že nepoznám soudek ;-). Mám podobně barevný ciferník u Certin DS2 a podobný jsem viděl i u Poljotů. Vždy to bylo zlacené pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 mám je :-), jen v zeleném - http://aukro.cz/zajimave-funkcni-prim-zeleny-cifernik-i6017794240.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ani jsi nemusel chodit na aukro.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sb%C3%ADr%C3%A1te-n%C4%9Bkdo-primky/page-6http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sb%C3%ADr%C3%A1te-n%C4%9Bkdo-primky/page-7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Ahoj Karlosi, díky jako vždy, ale je to tak trochu danajský dar :-). Na straně šest, cca v polovině jsou ty samé, jen s jinýma ručkama (nebo snad jinými ručkami... či ručičkami?! ;-) ) a tam uvádí, že by pravé být měli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak jsem vyrazil na burzu a nestačil jsem se divit - tvořivost na entou - malý sportky s mimostředkou a kalibrem 50 ( + setrvačka se závažími) . Variace na téma cestujeme v čase s hodinkami Prim ..... Hodinář dal nový sklo a lunetu a hodinky zprovoznil. Vypadá to nejspíš na tvořivost zaměstnanace z Eltonu protože tento ciferník ciferník se snad nikdy se ke kalibru 50 nedával... Vymezovací kroužek seděl dokonale nebylo to "skládačkování" na psacím stole. Navíc to starý logo ukazuje na použití značky odpovídající stáři strojku nikoliv pouzdra. No jsem z toho janek. Kdo víte víc rád se poučím... Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 strojek stojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Pro honzu.hasice: Ty tvoje hodinky Prim jsou myslím dobrou stopou pro další barvu nekatalogových ciferníků které, stejného fontu a provedení, já mám jen v bílé a černé barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 No helemese, a jsme doma....! Z těch co ukazuješ nemám ani jedny. Díky Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se