DadB Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Jak jinak než impulzivní nákup, hodinkovnice přetéká, ale vždycky jsem chtěl nějaký modrý kousek. Nebo aspoň s modrým řemínkem... NOS Cressi Manta, quartz (Thailand, víc nevím), šroubovací korunka, jednosměrná luneta, lumi nádherně lumíkuje, a hlavně ten mordý silikonový řemen je neuvěřitelně poddajný a sametově příjemný. Žádný megavelký kousek, na mé hubené ruce sedí dokonale. Cressi je má v katalogu psané skutečně jako potápky do 100 metrů, ale zkoušet to rozhodně nebudu. Na výlet k moři (než řešit dobíjení smartů a nebo se bát o drahé švýcary) myslím docela ideální a snad i stylový kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 A co ta modrá sranda stála? Každopádně ať dělají radost. Ten modrý řemen vypadá vtipně K moři super, do moře... no nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 24. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Skoro se stydím, 50€ i s poštou... Ten řemen imho vypadá docela bytelně, snad ho slaná voda nesežere hned první den. Koneckonců Cressi vyrábí i potápěčské počítače, tak nějakou zkušenost by s tím mít měli. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Já od nich letos bral masku/brýle na šnorchlování a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 20. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Tak po roce se konečně podívaly k moři Mají za sebou 14 dní bez ztráty kytičky v prosoleném Egyptě, měl jsem je v podstatě 24/7 včetně šnorchlování. Ve vodě i pod vodou skvělá viditelnost. Ten silikonový řemen je super příjemný. A asi vypadají fakt dobře, sbalil jsem na ně během dvou dnů dva potápěče. Že prý "looks very expensive" a co že je to za značku. I když pravda tedy - do hloubky jsem odkládal. Tam si člověk bere poněkud sofistikovanější model Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se