rorda Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 to rorda: tak tohle je paráda, čistá práce ;-)Díky, jednoduchý, designově čistý hodinky, to je moje ...
mischa Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 vana- co znamená to CE pod značkou na ciferníku? Nikdy jsem to neviděl a je to bomba
Hanz21 Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Díky, jednoduchý, designově čistý hodinky, to je moje ... Gratulace, krásnej kousek, na srazu jsem je měl na ruce a moc pěkný. A to jsi mi tam tuším tvrdil něco o prstýnku a hodinkách, pokud se nepletu Jinak je to opravdu in-house? Já myslel, že v tom je nějaká ETA.
Kasper Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Gratulace, krásnej kousek, na srazu jsem je měl na ruce a moc pěkný. A to jsi mi tam tuším tvrdil něco o prstýnku a hodinkách, pokud se nepletu Jinak je to opravdu in-house? Já myslel, že v tom je nějaká ETA. upravena ETA...ale u IWC je to naozaj paradne spravene...
Roger Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Díky, jednoduchý, designově čistý hodinky, to je moje ... No rozhodně, to nikoho neurazí, gratuluju!
rorda Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Gratulace, krásnej kousek, na srazu jsem je měl na ruce a moc pěkný. A to jsi mi tam tuším tvrdil něco o prstýnku a hodinkách, pokud se nepletu Jinak je to opravdu in-house? Já myslel, že v tom je nějaká ETA.No počkej, ty Portofina jsem na tom srazu ještě neměl, leda tak Antey ... To s prstýnkem je ale pravda ...
Hanz21 Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) No počkej, ty Portofina jsem na tom srazu ještě neměl, leda tak Antey ... To s prstýnkem je ale pravda ... Je mi to úplně jasný Já vím, že nebyly, měl je tam tuším Petr_H. PS: doufám, že mi to nebude mít za zlé, že jsem ho prozradil... Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem Hanz21
rorda Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Je mi to úplně jasný Já vím, že nebyly, měl je tam tuším Petr_H.A byly to úplně ty samý?!? Já je tam totiž neviděl, teda na ně nenarazil, jak jsem tam přijel pozdějc ...
Hanz21 Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) A byly to úplně ty samý?!? Já je tam totiž neviděl, teda na ně nenarazil, jak jsem tam přijel pozdějc ... Bílý číselník, bohužel ručky ani barvu řemenu si nevybavuji, bylo toho tam tolik... Takže víceméně ty Tvé, abych dokončil myšlenku Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem Hanz21
rorda Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) Jestli nebyly zlatý, tak to musely bejt přesně tyhle, včetně zlatejch ručiček a indexů ... Ten ciferník je spíš takovej stříbrnej, dost špatně se to fotí, protože to chytá snad všechny světla z okolí ... Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem rorda
Hanz21 Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Jestli nebyly zlatý, tak to musely bejt přesně tyhle, včetně zlatejch ručiček a indexů ... Ten ciferník je spíš takovej stříbrnej, dost špatně se to fotí, protože to chytá snad všechny světla z okolí ... Pravda, s tou bílou jsem se trošku sekl, tak to asi byly tyhle, jak to popisuješ. Vidíš já si právě hned myslel, že jsi si je tam zkoušel... Každopádně fakt pěknej a stylovej kousek, tak ať slouží
rorda Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Díky, díky! Když jsem je uviděl poprvý na obrázku ve Watch Magazinu, hned jsem si řekl, že jsou to přesně hodinky pro mě ...
organic Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Roger: krásné, moc krásné... Furt do té rubriky "Prodám" čumím a jen vypadnu půl dne od compu, uteče mi taková věc! Pozlacená Lemania v cal. 861 je krásné retro. A navíc bez té plastové brzdy v nových strojcích!!! Mám stejný strojek ve Speedech Mark II, akorát potřebuje servis
Roger Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Bobr, organics: ten kalibr 861 je fakt nádhernej, to přímo lahodí oku, jen vyfotit v pořádným rozlišení, udělat foto na A3 a pověsit doma na stěnu
spiderer Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 organic - pekny, az teda na ty 4min denne jak pises jinde, to je skoda, ale snad to brzo das do kupy Ukaz prosim fotku ciferniku a pouzdra at se pokochame rorda - pekny, gratuluji!
organic Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 organic - pekny, az teda na ty 4min denne jak pises jinde, to je skoda, ale snad to brzo das do kupy Ukaz prosim fotku ciferniku a pouzdra at se pokochame rorda - pekny, gratuluji!
organic Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 (upraveno) Jeste bych dodal, ze kovovy tah byl strasne kratkej a prasacky opravovanej, tak jsem koupil novy NOS tah ref. 1162/173 za 150 dolaru a setrim na autorizovany servis Upraveno 22. ledna 2008 uživatelem organic
spiderer Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 organic - pekny jsou! cifernik vypada ve 100% stavu a i pouzdro vypada dobre. Co se tyce strojku, muzes zkusit navstivit mechana, ten by ti mel byt schopen rici, co mu schazi a co je potreba s nim udelat aby to bezelo jak ma, ja osobne nikoho lepsiho neznam
simon Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 organic- super moc pěkné kontaktuj Mechána..poladí je doporučuji..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se