Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
to rorda: tak tohle je paráda, čistá práce ;-)
Díky, jednoduchý, designově čistý hodinky, to je moje ... :smile_anim:
Odesláno
Díky, jednoduchý, designově čistý hodinky, to je moje ... :smile_anim:

Gratulace, krásnej kousek, na srazu jsem je měl na ruce a moc pěkný. A to jsi mi tam tuším tvrdil něco o prstýnku a hodinkách, pokud se nepletu :thumbsup_anim:

Jinak je to opravdu in-house? Já myslel, že v tom je nějaká ETA.

Odesláno
Gratulace, krásnej kousek, na srazu jsem je měl na ruce a moc pěkný. A to jsi mi tam tuším tvrdil něco o prstýnku a hodinkách, pokud se nepletu :thumbsup_anim:

upravena ETA...ale u IWC je to naozaj paradne spravene...

Odesláno

No počkej, ty Portofina jsem na tom srazu ještě neměl, leda tak Antey ... :) To s prstýnkem je ale pravda ... :whistling:

Odesláno (upraveno)
No počkej, ty Portofina jsem na tom srazu ještě neměl, leda tak Antey ... :) To s prstýnkem je ale pravda ... :whistling:

Je mi to úplně jasný ;) Já vím, že nebyly, měl je tam tuším Petr_H.

PS: doufám, že mi to nebude mít za zlé, že jsem ho prozradil...

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno
Je mi to úplně jasný;) Já vím, že nebyly, měl je tam tuším Petr_H.
A byly to úplně ty samý?!? Já je tam totiž neviděl, teda na ně nenarazil, jak jsem tam přijel pozdějc ...

Odesláno (upraveno)
A byly to úplně ty samý?!? Já je tam totiž neviděl, teda na ně nenarazil, jak jsem tam přijel pozdějc ...

Bílý číselník, bohužel ručky ani barvu řemenu si nevybavuji, bylo toho tam tolik...

Takže víceméně ty Tvé, abych dokončil myšlenku :)

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno (upraveno)

Jestli nebyly zlatý, tak to musely bejt přesně tyhle, včetně zlatejch ručiček a indexů ...

Ten ciferník je spíš takovej stříbrnej, dost špatně se to fotí, protože to chytá snad všechny světla z okolí ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Jestli nebyly zlatý, tak to musely bejt přesně tyhle, včetně zlatejch ručiček a indexů ...

Ten ciferník je spíš takovej stříbrnej, dost špatně se to fotí, protože to chytá snad všechny světla z okolí ...

Pravda, s tou bílou jsem se trošku sekl, tak to asi byly tyhle, jak to popisuješ. Vidíš já si právě hned myslel, že jsi si je tam zkoušel...

Každopádně fakt pěknej a stylovej kousek, tak ať slouží ;)

Odesláno

Díky, díky! :guitar:

Když jsem je uviděl poprvý na obrázku ve Watch Magazinu, hned jsem si řekl, že jsou to přesně hodinky pro mě ... B)

Odesláno
Roger: krásné, moc krásné... Furt do té rubriky "Prodám" čumím a jen vypadnu půl dne od compu, uteče mi taková věc!

Pozlacená Lemania v cal. 861 je krásné retro. A navíc bez té plastové brzdy v nových strojcích!!!

Mám stejný strojek ve Speedech Mark II, akorát potřebuje servis

Odesláno

organic - pekny, az teda na ty 4min denne jak pises jinde, to je skoda, ale snad to brzo das do kupy :blink: Ukaz prosim fotku ciferniku a pouzdra at se pokochame ;)

rorda - pekny, gratuluji! ;)

Odesláno
organic - pekny, az teda na ty 4min denne jak pises jinde, to je skoda, ale snad to brzo das do kupy :blink: Ukaz prosim fotku ciferniku a pouzdra at se pokochame ;)

rorda - pekny, gratuluji! ;)

Odesláno (upraveno)

Jeste bych dodal, ze kovovy tah byl strasne kratkej a prasacky opravovanej, tak jsem koupil novy NOS tah ref. 1162/173 za 150 dolaru a setrim na autorizovany servis :suicide_anim:

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

organic - pekny jsou! cifernik vypada ve 100% stavu a i pouzdro vypada dobre. Co se tyce strojku, muzes zkusit navstivit mechana, ten by ti mel byt schopen rici, co mu schazi a co je potreba s nim udelat aby to bezelo jak ma, ja osobne nikoho lepsiho neznam ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...