Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

2 RaGe: ....... Gratuluji také a jdu 99 zapít společně s novým přírůstkem,který jsem vyrobil s Kubsonem :) ........ takže na ZDRAVÍ Adamovi99 ...... YPO

Návštěvník RaGe
Odesláno

Díky všem, kteří myslí na zdraví mého syna a pořádně ho zapijí !!! :thumbsup_anim:

Návštěvník RaGe
Odesláno
Bohužel ji neznám. ( Pro Tvůj klid) Aby to bylo stylové mohl jsi mu na bříško napsat nějakou značku hodinek , třeba OMEGA .

Co se týče mé posedlosti hodinkami je sice hodně tolerantní, nícméně to už bych pak asi zůstal v nemocnici já, ale spíš někde na chýře ! :thumbsup_anim:

Odesláno

I já se připojuju s velkou gratulací, tohle nic nenahradí ...

Jen mi neni moc jasný, proč sedíš u compu a nezapíjíš to někde v hospodě ... ;)

Odesláno
2 RaGe: ....... Gratuluji také a jdu 99 zapít společně s novým přírůstkem,který jsem vyrobil s Kubsonem :)

Pěkné, co konkrétně jste vyráběli?

Odesláno
Bohužel ji neznám. ( Pro Tvůj klid) Aby to bylo stylové mohl jsi mu na bříško napsat nějakou značku hodinek , třeba OMEGA .

A proč zrovna Omega, proč ne třeba Breitling? Buď budeme hlasovat, nebo se tam budou muset napsat všechny značky, jinak bude hádka! :crying_anim02:

Odesláno

2 RaGe: Gratulujem k novému prírastku, všimol som si že už má na ruke náramok, to je dobre treba ho navykať od mala (zatiaľ mu na ňom nič netiká ale ako píšeš Omegy už čakajú)

môj nový prírastok, mám ho už od vianoc, ale až teraz som sa prinútil ho odfotiť

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
2 RaGe: Gratulujem k novému prírastku, všimol som si že už má na ruke náramok, to je dobre treba ho navykať od mala (zatiaľ mu na ňom nič netiká ale ako píšeš Omegy už čakajú)

môj nový prírastok, mám ho už od vianoc, ale až teraz som sa prinútil ho odfotiť

Ten ciferník by mohl být jednodužší, ale i tak jsou pěkné.

Odesláno

to RaGe: Také se připojuji s gratulací. Máš se na co těšit, my jsme si to prožili před čtyřmi měsíci ;) ale ten pocit nenahradí nic na světě a troufnu si kacířsky říct, že ani radost z nových hodinek není lepší :angel:

Odesláno

No vidíš, zrovna se o nich, jen jde o jinou barevnou kombinaci, diskutuje na vedlejšim vlákně ...

Každopádně je mi tahle značka čim dál sympatičtější ... Fakt pěkný ... ;)

Odesláno
Od pátka mám tohle. Doufám, spiderer, že už ti oschly slzičky... O víkendu jsem byl pryč, takže foto jen ilustrativní, ale zítra budu fotit (snad). :smile_anim:

To ze tady prolitly moowatche jsem jsem samozrejme jako 'chronoaddict' zaregistroval a asi minutu jsem si pohraval s myslenkou, ze je koupim :crying_anim02: Cena byla moc dobra. Gratuluji k nim.

BTW jsem tenhle kousek hltal pri kazdem zaberu u Apolla 13 v TV v patek na Prime.

Zatim zustanu u svych Speedmaster Mark II, ktere pomalu davam do kupy. Ale jednou na ne taky dojde - muj HOLY GRAL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...