seaman Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Hi Prednedavnom som sa tu chvalil novymi PO, tak sa dnes pokusim vlozit nejake foto, ale fotil som to len mobilom. Inak pre manzelku som kupil Montblanc Sport Lady, tak ked nieco nafotim, dam to sem.
boo-beek Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) Daniel JeanRichard TV screen Automatic Midsize: Automaticky strojek DJR25, pravdepodobne je to nejaka upravena ETA, tezko rict jaka. Safir, modrene listove rucicky, modry aligator ci co, ... a co je nejvetsi narez: ciselnik je asi porcelanovy! Nevim to na 100%, ale z vrchu a hlavne z prurezu datumoveho okenka vypada proste jako porcelan. Vezmu s sebou na sraz, pokud je do te doby neprodam, snad tam bude nekdo, kdo to pozna Vice zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11370 ...a jinak jsou to spolu s tema Movado asi nejcharizmatictejsi hodinky, co jsem kdy mel na ruce. Upraveno 2. března 2008 uživatelem boo-beek
boo-beek Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Dunhill Dunhillion Facet Automatic: ETA 2671 nebocotoje... asi nejmensi ETA, co jsem kdy videl , pekne zdobena, signovany rotor. Nerez pouzdro i tah, tah je skvele zpracovanej a napaditej, zkracuje se sroubkama. Lomene sklo je docela zajimave, nekouka se na nej moc dobre, resp. spatne se odecita cas presne, ale... vypada dobre . Zajimave je, ze sklo by mel byt safir! Opet vyrazne hodinky, stejne jako DJR, nicmene tyhle jsou i pres vetsi designove vystrelky usedlejsi. Fotky: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11371 Foto Dunhill a nakonec jeste spolecne foto tri poslednich kousku
spiderer Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Pekny nakupy Ty Dunhilly jsou hodne pekny!
lolohh Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Hi Prednedavnom som sa tu chvalil novymi PO, tak sa dnes pokusim vlozit nejake foto, ale fotil som to len mobilom. Inak pre manzelku som kupil Montblanc Sport Lady, tak ked nieco nafotim, dam to sem. Hi, mrkni prosím sem http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9167 Jinak hodinky máš pěkný. Byl jsem se na ně mrknout, ale nějak mi nesedly na ruku.
martin1 Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Muj novy prirustek. Velke diky kubsonovi. Fotky jen narychlo z mobilu.
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Muj novy prirustek. Velke diky kubsonovi. Fotky jen narychlo z mobilu. ty hodinky jsou doufám lepší než ty Aukro fotky .... ať slouží
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Já tedy žádný nový přírůstek nemám (mimo nějakých ojetých), ale užil jsem si nepěknou pauzičku při čekání, než se mi tato stránka načetla. Je pro vás opravdu tak velký problém fotky před nahráním zmenšit na lidskou velikost 640x480? Berte prosím ohled na ty, co jsou na cestách, anebo nemají rychlé připojení. Děkuji
boo-beek Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Já tedy žádný nový přírůstek nemám (mimo nějakých ojetých), ale užil jsem si nepěknou pauzičku při čekání, než se mi tato stránka načetla. Je pro vás opravdu tak velký problém fotky před nahráním zmenšit na lidskou velikost 640x480? Berte prosím ohled na ty, co jsou na cestách, anebo nemají rychlé připojení. Děkuji Hele, fotky delam zamerne pro Chronomag ve velikosti 1280x1024... Mensi fotka uz by mi prisla k nicemu, vzhledem k mym fotografickym dovednostem v oblasti makra a detailu...
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Hele, fotky delam zamerne pro Chronomag ve velikosti 1280x1024... Mensi fotka uz by mi prisla k nicemu, vzhledem k mym fotografickym dovednostem v oblasti makra a detailu... Asi nebyla řeč o Tobě,ale o chlupaté Omega ruce
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Asi nebyla řeč o Tobě,ale o chlupaté Omega ruce Samozřejmě, posteskl jsem si nad velikostí fotek samurajek a omeg. To ale neznamená, že by si bobík neměl doplnit fotomakrovzdělání
old black Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Daniel JeanRichard TV screen Automatic Midsize: Automaticky strojek DJR25, pravdepodobne je to nejaka upravena ETA, tezko rict jaka. Safir, modrene listove rucicky, modry aligator ci co, ... Jsi si jistý tou specifikací? Ženě jsem je kupoval v létě 2006 a mám dojem, že psali ETA 2824-2, minerál, o tom aligátorovi tam taky nebylo ... tehdy byly asi za 450 USD a v té kategorii ještě i porcelán? Možná si to už dobře nepamatuji.
rorda Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 ty hodinky jsou doufám lepší než ty Aukro fotky .... ať slouží Jo, tyhle budou určitě sloužit dobře ... Pěkný, pěkný ...
boo-beek Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Jsi si jistý tou specifikací? Ženě jsem je kupoval v létě 2006 a mám dojem, že psali ETA 2824-2, minerál, o tom aligátorovi tam taky nebylo ... tehdy byly asi za 450 USD a v té kategorii ještě i porcelán? Možná si to už dobře nepamatuji. Chm, 450 USD pred rokem a pul... to asi nebyly ony, nebo si spatne pamatujes cenu. Podobnejch modelu delaly vice. Tyhle maji 40x34 mm, takze to neni damska velikost... Retail cena je, resp. byla pres 2000 USD, protoze DJR konci, respektive se meni v JeanRichard (tzn. bez toho "Daniel"), tak se ted daji sehnat tak za pulku, kdyz mas stesti, tak za tretinu. V dane cenove relaci mi safir prijde na miste, porcelan nepravdepodobny ale mozny. Nevim, zminku jsem o nem nikde nenasel, ale vypada to tak, mozna jenom smaltovanej, ale rozhodne to neni blbej plechovej ciselnik. Delali i jiny kousky s gilosovanym ciselnikem a ten je plechovej. Ty jsou ale taky o poznani levnejsi. Aligator - tak to kazdopadne bylo prezentovano a protoze bych nepoznal aligatora od krokodyla, ani kdyby me to kousalo, a falesny zvire taky ne, tak mi nezbejva, nez tomu verit Ale zrovna na tomhle moc nevisim. ETA 2824 asi bude zaklad toho kalibru, to je dost pravdepodobne, protoze ma 25 sutru, jak a jestli ho upravuji, to nevim, ale ten kalibr se v tech hodinkach jmenuje DJR24 (nebo 25...?). Btw, http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=66 tohle je bezna cena na Chrono24.
aviatik008 Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 pánové, všem Vám gratuluji k novým přírůstkům . Řekněte mě prosím, jak to s těma automatama děláte?? Já mám jen dva a nedělám nic jiného, než je stále udržuji v chodu a půl dne běhám s hodinkama na obou rukách jako cvok
lolohh Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 ...a slubovane MB lady sport Tys ty nářky nad velikostí tvých fotek nečetl nebo ignoroval?
seaman Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Tys ty nářky nad velikostí tvých fotek nečetl nebo ignoroval? Pokial nepoznas situaciu tak prosim trochu zmenit ton... Som v zahranici a momentalne to fotim a uploadujem len cez mobil, tak som rad, ze to tam vobec je.
lolohh Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Pokial nepoznas situaciu tak prosim trochu zmenit ton... Som v zahranici a momentalne to fotim a uploadujem len cez mobil, tak som rad, ze to tam vobec je. Změnit tón? Já jsem se jen slušně zeptal. A tys, mimochodem, neodpověděl. A že jsi rád, že to tam je? Asi pro tebe bude překvapením, že to tam není...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se