Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
muj novy objev prvni jsou hnedy druhy cerny

TAK TO JE FAKT BOŽÍ!!!! Vůbec jsem nemyslel že PRIM dělal takový digitálky. Hrozně se mi líbí gratuluji!

Už se to tady probíralo, Jediné co PRIM na těchto digi vyráběl je ta nálepka. :)

Odesláno
muj novy objev prvni jsou hnedy druhy cerny

Kam na to chodíte? Já byl tady zatím ve dvou bazarech a bída, kde nic, tu nic... A zrovna tyhle by se mi mooc libily, ta čeština vypadá úžasně!

Odesláno

Když chci vidět hodinky se skeletonem, tak Skeletonovi zavolám a jdem spolu v Dejvicích na pivo... :D

Odesláno

Tak už mi konečně říkají pane..ve čtvrtek jsem dostal balíček a v něm má Seika..díky Afrikab, který mi je objednal..takže Afrikab, ještě jednou velký dík.

Odesláno
Moje TAGheuer aquaracer

Ty máš dvoje? :rolleyes:

Tady na webu to tak sice vypadá, protože jsem asi klikal víckrát než jsem měl, ale tagy mám jenom jedny. Omlouvám se :-)

Odesláno
Mám první skeletony s Unitasem..

.. než našetřím na Chronoswiss Opus..

Hezký, taky uvažuju o něčem podobném s 6497/8. Viděl jsem jednu přestavbu a vypadaly nádherně.

Odesláno
Tak už mi konečně říkají pane..ve čtvrtek jsem dostal balíček a v něm má Seika..díky Afrikab, který mi je objednal..takže Afrikab, ještě jednou velký dík.

Opravdu pekny kousek :).

Odesláno

Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-)))))

IMG_0674.JPG

Odesláno
Moc pekny Jeremy i vore. Jedny lepsi nez druhy :D

Co je to za znacky panove? (...a cena?)

Ty moje nejsou žádná značka. (Resp. měly hodně nekvalitní pásek z vyraženým IWC, kterej šel hned do koše - naštěstí to nebylo nikde jinde). A stály 200 dolarů - za hubičku, z eBaye.

Jdou naprosto skvěle - mají 6498-1 (tj. kmitočet 18000) a prakticky nulové odchylky mezi kmity (Mám vibrograf). Seřídil jsem je a zatím držej, třetí den :-D

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-)))))

http://xs512.xs.to/xs512/07060/IMG_0674.JPG

Asi nikdo, mě pořád nutí jen ke koupi nových a nových hodinek ;), na Chronomagu je pořád a vůbec neuklízí a nevaří ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...